Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Athena Vas: Η… πρώην του Αλέξη Παππά το γύρισε στο life coaching...

Πρώτα κυνήγησε μια καριέρα στον χώρο του θεάματος, μετά...

O Λάκης Λαζόπουλος για κυβέρνηση, Αριστερά, ΠΑΣΟΚ και τον «ιό των γυναικοκτονιών»

Με τον Λάκη Λαζόπουλο όλα μπορεί να τα περιμένει...

Τι εξετάζουν οι Αρχές στο Λος Αντζελες για τον θάνατο του σταρ...

Την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, φαίνεται...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Με Κόστνερ σωματοφύλακα θα… ζούσε

Ο χολιγουντιανός σταρ αποκάλυψε ότι βρήκε τον μπελά του από το Μπάκιγχαμ, όταν έπεισε την Νταϊάνα να πρωταγωνιστήσει στο «Bodyguard 2»

Την άγρια κόντρα που είχε στο παρασκήνιο με το παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά τον θάνατο της Νταϊάνα έφερε στο φως ο Κέβιν Κόστνερ, αποκαλύπτοντας ότι «πέτρα του σκανδάλου» ήταν ο πρωταγωνιστικός ρόλος που θα είχε η «θλιμμένη πριγκίπισσα» στην ταινία «Ο σωματοφύλακας 2».

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Σε συνέντευξη στην εκπομπή «The Howard Stern Show» ο 69χρονος σταρ επιβεβαίωσε ότι μετά την επιτυχία το 1992 του φιλμ «Ο σωματοφύλακας» με συμπρωταγωνίστρια τη Γουίτνεϊ Χιούστον, έπεισε την πριγκίπισσα Νταϊάνα να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του στο sequel της ταινίας, μέσω της κοινής τους φίλης Σάρα Φέργκιουσον. Ο θάνατός της όμως στο τροχαίο δυστύχημα του Παρισιού το 1997 οδήγησε στην ακύρωση του πρότζεκτ.

kostner21641

Ο Κόστνερ αποκάλυψε πως όταν το 1998 διέρρευσε η πληροφορία ότι η Νταϊάνα θα έπαιζε στο «Ο σωματοφύλακας 2», δέχτηκε ανελέητο πόλεμο από τη βρετανική βασιλική οικογένεια μέσω του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Το παλάτι τον έβαλε στο στόχαστρο και άφηνε να διαρρέει ότι έλεγε ψέματα, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση η Νταϊάνα να γύριζε ταινία του Χόλιγουντ.

«Το άφησα να συνεχιστεί για λίγο καιρό, αλλά γινόταν όλο και πιο άσχημο» είπε ο Κόστνερ στον παρουσιαστή Χάουαρντ Στερν. Μέχρι που δεν άντεξε άλλο και τηλεφώνησε στη φίλη του Σάρα Φέργκιουσον, πρώην σύζυγο του πρίγκιπα Αντριου. Της ζήτησε να του αποκαλύψει ποιος από το παλάτι του Μπάκιγχαμ κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον του, αλλά η Σάρα επέμενε ότι δεν έπρεπε να τους τηλεφωνήσει.

kostner2164

«Τους τηλεφώνησα» είπε ο Κόστνερ, χωρίς να αποκαλύψει αν ήταν η Σάρα που αποκάλυψε τον αριθμό που έπρεπε να καλέσει. «Τους είπα “σας λέω αυτό, πρέπει να σταματήσετε, διότι είναι αλήθεια”» ότι η Νταϊάνα θα έπαιζε στο sequel του «Ο σωματοφύλακας», αποκάλυψε ο σταρ του Χόλιγουντ. Στη συνέχει έτριξε τα δόντια στον άνθρωπο του παλατιού του Μπάκιγχαμ με τον οποίο επικοινώνησε λέγοντάς του «και αν δεν σταματήσετε εσείς, θα ξεκινήσω εγώ». Κάπου εκεί σταμάτησαν οι διαρροές από το παλάτι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ναρκωτικό βιασμού

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...