Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

Θύμα απατεώνων ο Μαρτάκης! – Ανέβασαν φωτό του από νοσοκομείο κοψοχολιάζοντας τους...

Στο στόχαστρο διαδικτυακής απάτης βρέθηκε ο Κώστας Μαρτάκης, με...

Αντρέας Γεωργίου: Daddy cool σύντομα ο «mister Τατουάζ»

Εναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν ο Αντρέας Γεωργίου και η...

Κώστας Κρομμύδας και Κόμπι καθάρισαν το δάσος

Έδωσε το καλό παράδειγμα ο Κώστας Κρομμύδας. Εχοντας μαζί...

Ο πρώτος των Ντε Γκρες με επαναστατικό mood στην Αρεόπολη

Σειρά πολιτιστικών, θρησκευτικών και ιστορικών εκδηλώσεων πραγματοποιείται όπως κάθε...

Ετοιμη να χωρίσει τον αλκοολικό Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είναι η ηθοποιός

Βάρεσε μπιέλα

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται ο ήδη εύθραυστος γάμος της Τζέσικα Μπίελ με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, μετά τη σύλληψη του τραγουδιστή, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος. Η Μπίελ φέρεται ότι είναι απογοητευμένη και ντρέπεται για το συμβάν, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ύστερα από όσα της έχει κάνει ο Τίμπερλεϊκ, το πρόβλημά του με το αλκοόλ μπορεί να δώσει το τελικό χτύπημα στον γάμο τους.

Ατομα από τον κύκλο του ζευγαριού, που είναι παντρεμένο από το 2012 και έχει δύο παιδιά, αποκάλυψαν πώς πραγματικά νιώθει η Μπίελ για την παραπομπή σε δίκη του συζύγου της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «U.S. Sun» και της MailOnline τα καμώματα του Τίμπερλεϊκ ντρόπιασαν και απογοήτευσαν τη γυναίκα τους η οποία όμως νιώθει ευγνωμοσύνη που ο τραγουδιστής δεν κινδύνεψε. Φοβάται όμως ότι στο μέλλον μπορεί να του συμβεί κάτι άσχημο αν δεν αποφασίσει να κόψει το αλκοόλ.

Ενώ μοιάζει σαν να σκοπεύει η Μπίελ να δώσει τελεσίγραφο στον Τίμπερλεϊκ για να κόψει το αλκοόλ, φίλοι τους φοβούνται ότι η ηθοποιός δεν θα του δώσει νέα ευκαιρία. Υποστηρίζουν ότι η Μπίελ έχει δείξει «υπομονή αγίας» σε όσα της έχει κάνει, «αλλά η σύλληψη πραγματικά δοκιμάζει την υπομονή της». Υπενθυμίζουν, μεταξύ άλλων, ότι ο Τίμπερλεϊκ είχε πιαστεί στα πράσα σε μπαρ να κρατάει τρυφερά το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του Αλίσα Γουέινραϊτ, αλλά η Μπίελ τον συγχώρεσε. Ενα άλλο πρόβλημα είναι ότι το ζευγάρι δεν συναντήθηκε μετά τη σύλληψη του Τίμπερλεϊκ. Μίλησε με βιντεοκλήση, καθώς η Μπίελ έχει γυρίσματα στη Νέα Υόρκη, ενώ ο Τίμπερλεϊκ ταξίδεψε στην πολιτεία του Ιλινόις, καθώς δίνει συναυλία στο Σικάγο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Δον Ζουάν της Ζενεβιέβ, «μαϊμού» πολιτσμάνος

Τη δόξα του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στην κινηματογραφική επιτυχία...

Η «Espresso» τσάκωσε τη Μαλλιωτάκη στη μαρίνα Φλοίσβου με sexy 40χρονο που ασχολείται με deals γιοτ!

Μετά τα νυχτοπερπατήματά τους σε εστιατόρια και μουσικές σκηνές...

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Η Τούνη, μετά το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων, τα… έσπασε στα μπουζούκια παρέα με τον ευρωβουλευτή

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να εκνευρίστηκε με τους τηλεοπτικούς...