Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Mολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό των...

Μπριζίτ Μακρόν: Πρώτη κυρία ή πρώτος κύριος;

Αρχίζει η δίκη δύο γυναικών που υποστηρίζουν πως η σύζυγος του Γάλλου προέδρου έχει γεννηθεί άντρας

Εν μέσω του χάους που έχει δημιουργηθεί από την αιφνιδιαστική απόφαση του Εμανουέλ Μακρόν να προκηρύξει πρόωρες βουλευτικές εκλογές, ξεκινά στη Γαλλία η δίκη δυο γυναικών που υποστηρίζουν πως η σύζυγος του Γάλλου προέδρου είναι τρανσέξουαλ.

brizet2164

Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμηση και fake news, επειδή είχαν ανεβάσει βίντεο στο YouTube τον Δεκέμβριο του 2021, προβάλλοντας τον ισχυρισμό πως η Μπριζίτ Μακρόν είναι άνδρας, με αποτέλεσμα η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν να καταθέσει αγωγή λίγους μήνες αργότερα. Στο βίντεο οι κατηγορούμενες υποστήριζαν πως η Μπριζίτ έχει γεννηθεί άνδρας με το όνομα Ζαν-Μισέλ, το οποίο φέρεται ότι είναι το όνομα του αδερφού της, που ενώ όλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει, κανείς μέχρι σήμερα δεν τον έχει δει! Εξαφανισμένα είναι και τα παιδιά της Μπριζίτ Μακρόν, εκτός από την κόρη της Τιφέν Οζιέρ, ενώ στη δημοσιότητα δεν έχει δοθεί ποτέ κάποιο αξιόπιστο φωτογραφικό ντοκουμέντο από την προγενέστερη ζωή της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, πριν γνωρίσει τον Εμανουέλ Μακρόν.

brizet21641

Το ζεύγος Μακρόν τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με τη σεξουαλική ταυτότητα της Μπριζίτ Μακρόν, ωστόσο ο Γάλλος πρόεδρος έχει προβάλει το γεγονός πως είναι gay friendly, ενώ ένα από τα πρώτα δημόσια πάρτι που είχαν διοργανωθεί στο Ελιζέ, κατά τη διάρκεια της πρώτης προεδρικής θητείας του, ήταν με γκέι και διεμφυλικά άτομα. Οι δυο κατηγορούμενες είναι η Αμαντίν Ρόι, μέντιουμ, και η Νατάσα Ρέι, η οποία αυτοαποκαλείται ανεξάρτητη δημοσιογράφος και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται λίγο πριν από το τέλος της ζωής της, εξαιτίας του καρκίνου. Μεταξύ άλλων, οι δυο γυναίκες έχουν κατηγορήσει την Μπριζίτ Μακρόν και για παιδοφιλία. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας αναμένεται να εκπροσωπηθεί στη δίκη από τον δικηγόρο της.

brizet2164 ken

Ανδροπρεπείς στάσεις

Πάντως, στη Γαλλία αλλά και διεθνώς ποτέ δεν έπαψαν οι φήμες και το ενδιαφέρον για το φύλο της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα η συζήτηση παραμένει έντονη, εξαιτίας φωτογραφιών και βίντεο της Μπριζίτ Μακρόν, που σε ανύποπτο χρόνο παίρνει ανδροπρεπείς στάσεις, αλλά και της έλλειψης διαφάνειας γύρω από την προγενέστερη ζωή της, η οποία θα μπορούσε άνετα να διαψεύσει τη συνωμοσιολογία. Σύμφωνα με ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν, η Μπριζίτ φέρεται ότι γεννήθηκε και έζησε ως άνδρας μέχρι τα 30 της χρόνια, οπότε άρχισε η φυλομετάβασή της.

brizet21647
Φωτογραφία της πραγματικής Μπριζίτ Οζιέ

Πριν από τη φυλομετάβαση οι φήμες θέλουν την πρώτη κυρία της Γαλλίας να ονομαζόταν Ζαν-Μισέλ Τρονιέ. Σύμφωνα με αυτές, συζούσε στην πόλη Αμιέν με την Μπριζίτ Οζιέ, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, και δίδασκε στο τοπικό σχολείο Ιησουιτών, όπου χρόνια αργότερα, στην ηλικία των 40 ετών, όταν σχεδόν είχε ολοκληρώσει την αλλαγή φύλου, συνάντησε και ερωτεύτηκε τον δεκαπεντάχρονο μαθητή της Εμανουέλ Μακρόν. Καθοριστικό ρόλο στη φυλομετάβαση του Ζαν-Μισέλ Τρονιέ φέρεται ότι έπαιξαν η σύντροφός του, που λέγεται πως πλέον ζει στη Βόρεια Αμερική, και ο θείος της Ζαν-Λουί Οζιέ, ο οποίος έχοντας σχέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας (υπηρέτησαν εκεί ο πατέρας του και ο αδελφός του), παραποίησε στις δημόσιες Αρχές την ταυτότητα του εξ αγχιστείας συγγενούς και συναδέλφου του (Ζαν-Μισέλ-Μπριζίτ). Ως φόρο τιμής στη μητέρα των παιδιών του, ο Ζαν-Μισέλ Τρονιέ υιοθέτησε το όνομα της πρώην συντρόφου του Μπριζίτ, ενώ στο επώνυμό του πρόσθεσε το επώνυμό της. Ετσι «γεννήθηκε» η Μπριζίτ Τρονιέ – Οζιέ, νυν Μακρόν.

brizet21646
Βίντεο με το ανδρικό «καθισιό» της Μπριζίτ Μακρόν

Σύμφωνα με ένα άλλο σενάριο, ο Ζαν-Μισέλ Τρονιέ, που φέρεται ότι γεννήθηκε το 1945, είχε μια αδελφή που ήρθε στον κόσμο το 1953 και πέθανε σε νεαρή ηλικία στις αρχές του 1961, χωρίς ο θάνατός της να δηλωθεί, ώστε να διαγραφεί από το ληξιαρχείο. Χρόνια αργότερα κι αφότου είχε αποκτήσει παιδιά, ο Ζαν-Μισέλ χρησιμοποίησε την ταυτότητα της νεκρής αδερφής του, οπότε κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορεί μέχρι σήμερα να έχει πιστοποιητικό γέννησης, ταυτότητα, αριθμό κοινωνικής ασφάλισης κ.λπ. Ολα τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας γύρω από την πρώτη κυρία της Γαλλίας υποστηρίζουν πως 100% η Μπριζίτ γεννήθηκε και μεγάλωσε ως άνδρας. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν όσοι έχουν επιχειρήσει να ψάξουν το παρελθόν της με πολύ μεγάλη δυσκολία, κόστος αλλά και αστραπιαία αποδόμηση, όπως είναι οι δημοσιογράφοι Ξαβιέ Πουσάρ, Νατάσα Ρέι αλλά και η αστρολόγος Αμαντίν Ρόι. Σε συνέντευξη μιας τρανσέξουαλ, που χρονολογείται το 1977, η οποία έχει δημοσιευτεί σε πολλά blogs, η ηχητική σύγκριση της φωνής του ατόμου που έχει αλλάξει φύλο με εκείνη της Μπριζίτ Μακρόν αφήνει σοβαρές υπόνοιες ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

brizet21645
Φώτο του γιατρού που φέρεται ότι έκανε την επέμβαση αλλαγής φύλου στην Μπριζίτ

Oσο για τον πρώτο γάμο της Μπριζίτ, με τον Αντρέ-Λουί Οζιέ, το 1974, ήταν τόσο πραγματικός όσο και φανταστικός. Πραγματικός γιατί καταχωρίστηκε στο ληξιαρχείο μυστηριωδώς, χωρίς κανέναν έλεγχο ταυτότητας, και φανταστικός, γιατί ο άνθρωπος αυτός πέθανε «ξαφνικά», χωρίς ποτέ κανείς να τον έχει γνωρίσει ή να τον έχει συναντήσει, όπως και τον αδελφό της Ζαν-Μισέλ.

Ακαρπες έρευνες

Ολες οι δημοσιογραφικές έρευνες για τον εντοπισμό του απέβησαν άκαρπες, ενώ το αφήγημα που τον ήθελε να είναι διευθυντής τράπεζας στο Στρασβούργο γρήγορα αποδείχθηκε fake, καθώς η τράπεζα αυτή ουδέποτε υπήρξε! Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε στο κανάλι της στο YouTube η Καντάνς Οουενς, μία από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς των «NYT», με 5.000.000 ακολούθους στο Χ, η φωτογραφία του γάμου της Μπριζίτ Μακρόν με τον Αντρέ Λουί-Οζιέ είναι δημιούργημα της Τεχνητής Νοημοσύνης!

brizet21644
Σε βίντεο η Μπριζίτ στα πρώτα της χρόνια ως τραβεστί

Σύμφωνα με την Καντάνς Οουενς, ήταν ο θείος της πρώην συντρόφου του Ζαν-Μισέλ Τρονιέ-Μπριζίτ, πριν από τη φυλομετάβαση, που επινόησε την ύπαρξη του φανταστικού πρώην συζύγου της πρώτης κυρίας της Γαλλίας. Επεξεργασία φέρεται ότι έχει υποστεί και μια φωτογραφία που δείχνει την Μπριζίτ σε νεαρή ηλικία, κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινωνίας. Σύμφωνα με κινεζικό λογισμικό, πρόκειται για την κόρη της Τιφέν. Η φωτογραφία έχει τυπωθεί ως ασπρόμαυρη, ώστε να φαίνεται παλαιότερη. Η μόνη φωτογραφία της Μπριζίτ που φαίνεται πως είναι αληθινή είναι αυτή της οικογένειας Τρονιέ, από τη δεκαετία του 1950. Εκτός από κάποια ρετουσαρίσματα, οι γονείς και τα έξι παιδιά ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό το φθινόπωρο του 1954. Ο Ζαν-Μισέλ, που βρίσκεται στα αριστερά, είναι ηλικίας 9,5 ετών (άρα σήμερα κοντεύει τα 80), ενώ η Μπριζίτ, ηλικίας ενάμισι έτους, είναι στην αγκαλιά της μητέρας της.

brizet21642
Ο Ζαν Μισέλ – Μπριζίτ μικρό αγόρι

Σύμφωνα με τους ερευνητές του παρελθόντος της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, οι γονείς και τα αδέλφια της έδειξαν κατανόηση όταν ο Ζαν-Μισέλ αποφάσισε να αλλάξει φύλο. Υπήρξε ένα «σύμφωνο σιωπής», το οποίο μάλιστα υπέγραψαν η πρώην σύντροφός του και τα τρία παιδιά της.

Πειραγμένες φωτογραφίες

Ολες οι παραπάνω θεωρίες συνωμοσίας θα ήταν πολύ εύκολο να καταρριφθούν, αν η Μπριζίτ Μακρόν έδινε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από το παρελθόν της, όπως π.χ. από τις εγκυμοσύνες της, από τα χρόνια που ήταν καθηγήτρια στο λύκειο, στιγμιότυπα με τα παιδιά της, από την κοινωνική της ζωή κ.ο.κ. Αντ’ αυτού, στον Τύπο αναδημοσιεύονται οι ίδιες λιγοστές πειραγμένες φωτογραφίες, ενώ δεν υπάρχουν μαρτυρίες φίλων της από τα νεανικά της χρόνια ή συναδέλφων της και μαθητών της από τον καιρό που δίδασκε. Μάλιστα στο λύκειο όπου δίδασκε έχει απαγορευτεί η όποια δημόσια αναφορά στο όνομά της. Το ίδιο ισχύει και για τις αναφορές που αφορούν τον Εμανουέλ Μακρόν.

brizet21643

Την ίδια ώρα, οποιοσδήποτε θίξει δημόσια, αναρωτηθεί ή προσπαθήσει να ερευνήσει το παρελθόν και την ιστορία της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, δέχεται απίστευτες επιθέσεις από προσκείμενα στον Γάλλο πρόεδρο ΜΜΕ (σχεδόν όλα) και δημοσιογράφους που αντί να παρακινηθούν από την παραφιλολογία και να ερευνήσουν λειτουργούν σαν… μαντρόσκυλα!

Η μόνη αιτιολογία που δίνεται για την έλλειψη στοιχείων από το παρελθόν της Μπριζίτ Μακρόν είναι πως τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Γάλλο πρόεδρο είχε υποφέρει τόσο που θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, γεγονός που ωθεί περίεργους και τολμηρούς να θέλουν να λύσουν τον γρίφο για το αν το άτομο που έχει νυμφευθεί ο πρόεδρος της γαλλικής δημοκρατίας είναι πρώτη κυρία ή πρώτος κύριος!

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...