Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Τι εξετάζουν οι Αρχές στο Λος Αντζελες για τον θάνατο του σταρ...

Την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, φαίνεται...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Συναυλίες, champion ζευγάρια, θηλυκοί Μέσι και… TV διακοπές

«Φωτιά» στο Αιγαίο

Η Αθήνα άδειασε, τα νησιά γέμισαν! Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί σταθερά την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή έξοδο των Ελλήνων. Φέτος, μάλιστα, που συνοδεύτηκε και από πολύ υψηλές θερμοκρασίες, το κλεινόν άστυ «μεταμορφώθηκε» σε έρημη πόλη, ενώ στις παραλίες καταγράφηκε συνωστισμός Αυγούστου.

Πρώτοι και καλύτεροι μπήκαν σε αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα για ν’ απολαύσουν τούτο το summer break οι Ελληνες celebrities, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν παρέλειψαν να «βομβαρδίσουν» τους followers τους με «δροσερά» stories στο Instagram. Μάλιστα, αν και κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχει την τιμητική της η Μύκονος, φέτος είδαμε πολλές διασημότητες να επιλέγουν και άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς, όπως την Πάρο, την Ανδρο, τη Σαντορίνη, τη Μήλο, αλλά και την Κρήτη.

celeb25645
Η Ελένη Φουρέιρα στη συναυλία της στη Μύκονο

Η Miss «Fuego» της Eurovision, κατά κόσμον Ελένη Φουρέιρα, συνδύασε δουλειά και απόλαυση στο νησί των ανέμων. Η σταρ της ποπ αρχικά «σκανδάλισε» τους διαδικτυακούς της φίλους ποζάροντας με ένα μικροσκοπικό μπικίνι μπροστά στον καθρέφτη της πολυτελούς σουίτας της στο «Cavo Tagoo Mykonos», ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε live στο Lio, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη! Στο διάσημο κλαμπ του νησιού παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, για να την απολαύσουν και οι πρώην παίκτες του «Survivor» και νυν κολλητοί φίλοι Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργος Ασημακόπουλος, με την πρώτη να τραγουδάει κάποια στιγμή και ντουέτο με τη Φουρέιρα το τραγούδι «Τι κι αν σε πήρα σοβαρά».

celeb25643

VIp αφίξεις

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και δύο διεθνούς φήμης αθλητές επί μυκονιάτικου εδάφους, τον ποδοσφαιριστή Μάρκους ΜακΓκουέιν και τον μπασκετμπολίστα Κέντρικ Μέλβιν Ναν. Ο ποδοσφαιριστής της Oxford United εθεάθη σε βραχώδης παραλιακό σημείο του νησιού μαζί με την παρέα του. Λίγο νωρίτερα ο ΜακΓκουέιν και η συντροφιά του είχαν αποβιβαστεί από ένα φουσκωτό που τους είχε μεταφέρει στην ακτή από τη θαλαμηγό όπου έχουν καταλύσει. Οσο για το αστέρι του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, εθεάθη να βολτάρει νύχτα στα κοσμικά Ματογιάννια.

celeb25647
Ο ποδοσφαιριστής Μάρκους ΜακΓκουέιν με τη σύντροφό του

Ο Κέντρικ κρατούσε από το χέρι τη σύζυγό του Μπλεν Μεκόνεν και μόλις πήρε χαμπάρι τους παπαράτσι… έσκασε χαμόγελο, σε αντίθεση με τη γυναίκα του, που δεν σήκωσε το βλέμμα της από την οθόνη του κινητού της. Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δέκα ημέρες, το ζευγάρι είχε καταλήξει στο Α.Τ. Βριλησσίων έπειτα από φραστικό επεισόδιο που είχε. Ωστόσο, η Μπλεν δεν θέλησε ν’ ασκηθεί δίωξη στον άντρα της και, όπως φαίνεται από την εξόρμησή τους στη Μύκονο, η ηρεμία έχει επανέλθει πλέον στον γάμο τους. Στον γειτονικό κυκλαδίτικο προορισμό, αυτόν της Μήλου, βρέθηκε να κάνει διακοπές το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» Αϊτάνα Μπονμάτι.

celeb25646
Η Ισπανίδα σταρ του γυναικείου ποδοσφαίρου Αϊτάνα Μπονμάτι απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μήλο

Η 26χρονη ποδοσφαιρίστρια της Μπαρτσελόνα, η οποία είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ισπανίας και το 2023 ψηφίστηκε ως η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο κερδίζοντας τη «Χρυσή Μπάλα» αλλά και το αντίστοιχο βραβείο της FIFA, ανέβασε στα social media καλοκαιρινές φωτογραφίες της από το πανέμορφο νησί, με τους followers να της προτείνουν επιπλέον μέρη για να επισκεφθεί, τόσο στη Μήλο όσο και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά απόλαυσαν μαζί μισό τριήμερο στον Πόρο, αφού ο παρουσιαστής του «Πρωινού» δούλευε χθες στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με κόσμο που τους είδε στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου ταξίδεψαν με το σκάφος του Λιάγκα, η ραδιοφωνική παραγωγός ήταν ιδιαίτερα περιποιητική απέναντι στον αγαπημένο της, ενώ του έβαζε συνεχώς αντηλιακό για να μην τον κάψει ο ήλιος!

celeb25644
Ο Κέντρικ Ναν με τη σύζυγό του Μπλεν Μεκόνεν πιασμένοι χεράκι χεράκι στα Ματογιάννια

Στην Ανδρο

Η Ελένη Μενεγάκη δεν γινόταν να πάει πουθενά αλλού πέρα από την Ανδρο και το ξενοδοχείο του άντρα της Μάκη Παντζόπουλου. Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία ολοκληρώνει σε λίγο καιρό τη συνεργασία της με το Mega, μοιράστηκε με τους followers της εικόνες της δίχως φίλτρα και μακιγιάζ από το νησί το οποίο τις προηγούμενες μέρες έζησε τον πύρινο εφιάλτη χωρίς όμως αυτό να χαλά τη διάθεση της παρουσιάστριας. Την Ανδρο επέλεξαν φέτος για να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι μάλιστα γιόρτασαν εκεί και τα τρίτα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους.

celeb25642
Αραχτή και light η Ελένη Μενεγάκη
στην Ανδρο

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το summer break της στην Πάρο, απ’ όπου και «βομβάρδισε» τους fans της με Instagram stories και posts. Από την άλλη, ο ηθοποιός Αντρέας Γεωργίου ταξίδεψε στη Ρόδο, δημοσιεύοντας στα social media μια φωτογραφία με τη μέλλουσα σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν στην Κρήτη μαζί με την κόρη τους Μελίνα και μεγάλη παρέα, η Δανάη Παππά στο Μεγανήσι, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έφυγε από τους Παξούς, όπου γύριζε τον «Maestro», και πήγε στη Σαντορίνη, όπου συναντήθηκε με τον αδελφό του και τον πατέρα του. Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον τόπο του, τη Σκιάθο, μαζί με τη γυναίκα του Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους, την Ουρανία.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...