Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Τι εξετάζουν οι Αρχές στο Λος Αντζελες για τον θάνατο του σταρ...

Την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, φαίνεται...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Ερωτευμένη η Τραϊάνα Ανανία;

Κάτι τρέχει με την ηθοποιό και τον δικηγόρο (πρώην σύζυγο της Χατζηαργύρη) του #MeToo

Τι τρέχει με την Τραϊάνα Ανανία και τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια; Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη τους τελευταίους μήνες έχει έρθει πολύ κοντά με την πρώην παίκτρια του «J2US», η οποία ήταν παρτενέρ του Δημήτρη Κόκοτα στο δημοφιλές show μέχρι που ο τελευταίος έπαθε το καρδιακό επεισόδιο.

anania26641

Ηθοποιός και τραγουδίστρια η Τραϊάνα Ανανία, τράβηξε πρώτη φορά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας πριν από αρκετά χρόνια, χάρη σε ένα αισθησιακό τσιφτετέλι που είχε χορέψει στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» που παρουσίαζε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Εκτοτε την έχουμε δει σε τηλεοπτικά σίριαλ, μουσικές σκηνές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ τη φετινή σεζόν «χτύπησε» εις διπλούν τηλεοπτικά, στο σίριαλ του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών» και στο show «J2US», το οποίο μεταδίδεται από τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Οπως μας μετέφερε καλά πληροφορημένη πηγή, με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Σάννυ Χατζηαργύρη επί 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά (δίδυμα αγόρια που είναι σήμερα 9 ετών), κάνουν στενή παρέα τους τελευταίους μήνες, δίχως ωστόσο να έχουν δώσει λαβές για σχόλια.

anania26642
Αλέξανδρος Μίντζιας

Διακριτικό σεργιάνι

Οι δυο τους κυκλοφορούν μαζί πολύ διακριτικά και προστατευμένα απ’ όλους, ενώ ο Αλέξανδρος φαίνεται να έχει αναλάβει και τις νομικές υποθέσεις της Τραϊάνας, η οποία ζητάει τη συμβουλή του σχεδόν για κάθε νέα επαγγελματική της κίνηση, καθώς εμπιστεύεται τη γνώμη του. Να θυμίσουμε πως πρώτη η «Espresso», τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε κάνει γνωστή την είδηση του διαζυγίου του δικηγόρου από τη Σάννυ Χατζηαργύρη.

anania2664

Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων άνθρωποι και οι δύο, επεδίωξαν και κατάφεραν να κρατήσουν το τέλος του γάμου τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλωστε, η πάλαι ποτέ τηλεοπτική Λίλα των «Singles» ανήκει στη σπάνια εκείνη κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν κινητό, ενώ ούτε ο τέως, πλέον, σύζυγός της αρέσκεται ιδιαίτερα στα φλας της δημοσιότητας, παρότι τα έχει τραβήξει κατά καιρούς με αφορμή την ιδιότητά του, ειδικά ως δικηγόρος δύο εκ των καταγγελλουσών στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Οσο για την Τραϊάνα Ανανία, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια προσωπική της σχέση από το παρελθόν. Η ίδια βέβαια είχε αποκαλύψει πριν από περίπου έναν χρόνο ότι στην αρχή της καριέρας της είχε ζήσει ένα ειδύλλιο με πολύ γνωστό τραγουδιστή, αλλά δεν το έμαθε ποτέ κανείς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...