Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Τι εξετάζουν οι Αρχές στο Λος Αντζελες για τον θάνατο του σταρ...

Την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, φαίνεται...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Άγριο «ντου» βαρυποινίτη στον Λύτρα!

O Λύτρας φοβάται ακόμα και για την ζωή του!

Ακόμη ένα «θερμό» επεισόδιο με συγκρατούμενό του είχε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στην 6η πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, που είναι γνωστή και ως πτέρυγα των VIP κρατουμένων, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν.

lytras26641

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν προχθές το βράδυ, λίγο μετά τον προαυλισμό, όταν ένας συγκρατούμενος του ποινικολόγου, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στη φυλακή, τον πλησίασε και τού επιτέθηκε λεκτικά, λέγοντάς του: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι». Παράλληλα, φώναξε στον κ. Λύτρα ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται στον Κορυδαλλό και ότι θα έπρεπε να έχει προφυλακιστεί στην Τρίπολη.

Οι εντάσεις

Ο 52χρονος ποινικολόγος «μποξέρ» είχε εμπλακεί πάλι σε φραστικό επεισόδιο με τον έναν από τους δύο συγκρατούμενούς του, με τους οποίους μοιράζεται το κελί 4 στην 6η πτέρυγα, λίγο μετά την άφιξή του στο σωφρονιστικό κατάστημα, όταν του απαγόρευσε να καπνίσει, καθώς έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον πνεύμονα. «Σβήσε το τσιγάρο τώρα, έχω πρόβλημα με τους πνεύμονές μου» είχε πει στον ποινικολόγο, ο οποίος είχε αναγκαστεί να υποχωρήσει και βγήκε στο προαύλιο για να καπνίσει, καθώς είναι μανιώδης καπνιστής.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, έχει μεταφερθεί στο ίδιο κελί με ακόμη δύο υπόδικους, έναν επώνυμο επιχειρηματία της Αράχοβας, που έχει καταδικαστεί για απάτες και ο οποίος διακρίνεται για το πάθος του για τα ακριβά Ρόλεξ, τα αυτοκίνητα και το εκκεντρικό ντύσιμο, και έναν επίσης γνωστό επιχειρηματία αλυσίδας καταστημάτων, που είχε συλληφθεί για την εισαγωγή πολύ μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης. Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, «εγκαταστάθηκε» εκεί για λόγους ασφαλείας, καθώς πρόκειται για αναγνωρίσιμο πρόσωπο που, όπως κρίθηκε, ενδεχομένως να κινδύνευε αν τοποθετούνταν μαζί με τους «σκληρούς» των φυλακών.

lytras2064 ken
Λύτρας, Πολυζωγοπούλου στα μπουζούκια όταν έδειχναν ότι όλα μεταξύ τους είναι ρόδινα

Μετά τα επεισόδια με συγκρατούμενούς του οι φόβοι του γνωστού δικηγόρου έχουν ενταθεί. Σε ακρόαση που είχε με τη διευθύντρια των φυλακών εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, καθώς είναι πιθανόν να έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχουν οδηγηθεί στον Κορυδαλλό λόγω υποθέσεων που έχει αναλάβει στο παρελθόν, με συνέπεια εκείνη να τον παραπέμψει για τα αιτήματά του στον εισαγγελέα. Την ίδια ώρα, πάντως, ο ποινικολόγος ετοιμάζει την αίτηση αποφυλάκισής το. Με βάση τη σχετική νομοθεσία, έχει δικαίωμα να καταθέσει την πρώτη προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησής του εντός δέκα ημερών. Η προσφυγή κατατίθεται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και με αυτή μπορεί να ζητήσει άρση της προσωρινής κράτησής του ή την αντικατάστασή της με άλλους περιοριστικούς όρους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Τα πάχη της τα κάλλη της η Τούνη

«Σταματήστε να μου λέτε ότι πάχυνα» ζήτησε η Ιωάννα...