Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Mολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό των...

Κένταλ Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν έφτασαν στις Σπέτσες με τη θαλαμηγό του Τζεφ Μπέζος

Ξυπόλητη στα σοκάκια η 43χρονη δισεκατομμυριούχος, όπως και η ετεροθαλής αδελφή της πριν από λίγα 24ωρα στο Λούβρο

Λίγα 24ωρα αφότου στο Παρίσι ανοίχτηκε ολόκληρο μουσείο μέσα στα μεσάνυχτα για την πάρτη της, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου Κένταλ Τζένερ πήρε τον πρώην (;) σύντροφό της και τη δισεκατομμυριούχο αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, ανέβηκαν στο μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό γιοτ στον κόσμο, που δεν θα μπορούσε παρά να ανήκει στον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη Τζεφ Μπέζος, και πήγαν να κάνουν βόλτες στις Σπέτσες.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Αντίθετα, ο Μπέζος και η αρραβωνιαστικιά του Λόρεν Σάντσεζ, από την άλλη, φαίνεται ότι προτίμησαν να παραμείνουν στο σκάφος. Οι ετεροθαλείς αδελφές Κένταλ και Κιμ, όπως αποκάλυψε πρώτος ο Θάνος Βάγιος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου προβλήθηκε και αποκλειστικό βίντεο, περπάτησαν στους δρόμους των Σπετσών το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα, φαίνεται ότι η 43χρονη Κιμ, η περιουσία της οποίας υπολογίζεται από το περιοδικό «Forbes» σε 1,588 δισ. ευρώ, ένιωθε σαν στο σπίτι της, καθώς έβγαλε τα σανδάλια της και προφανώς περπατούσε ξυπόλητη. Βέβαια, οι δύο celebrities δεν κυκλοφορούσαν μόνες, καθώς συνοδεύονταν από ένα τσούρμο από σωματοφύλακες.

kardashian28643
Κιμ Καρντάσιαν

Η 28χρονη Κένταλ είχε επίσης για συντροφιά τον γνωστό Πορτορικανό τραγουδιστή Bad Bunny, με τον οποίο στο παρελθόν είχε σχέση. Για τα μάτια του Bad Bunny το κορυφαίο μοντέλο έσπασε πέρυσι τον Φεβρουάριο την προσωπική παράδοση που την ήθελε να τα φτιάχνει αποκλειστικά με μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ. Τα χάλασαν στα τέλη του 2023, αλλά παρέμειναν φίλοι. Οι κοινές διακοπές τους στις Σπέτσες φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν τις φήμες που έχουν πληθύνει τις τελευταίες εβδομάδες, ότι είναι ξανά ζευγάρι.

kardashian28644
Κένταλ Τζένερ

Η τριάδα των διασήμων κατά τη βόλτα στις Σπέτσες προσπάθησε να αποφύγει τη δημοσιότητα, χωρίς να τα καταφέρει και, όταν ολοκλήρωσε τη βραδιά, επέστρεψε στο super yaght «Koru», όπου πάντα, σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεοπτικής εκπομπής τους, περίμεναν ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ιστιοφόρο μήκους 127 μέτρων είχε δέσει στο παλιό λιμάνι του νησιού και όχι στη Ντάπια ύστερα από απόφαση των επιβαινόντων, με την ελπίδα ότι θα περνούσαν απαρατήρητοι.

kardashian28641
Η Καρντάσιαν αποχωρεί από εστιατόριο

Απαρατήρητη όμως μπήκε τα μεσάνυχτα λίγα 24ωρα νωρίτερα στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι η Κένταλ Τζένερ, καθώς οι υπεύθυνοι είχαν διοργανώσει ιδιωτική επίσκεψη αποκλειστικά για εκείνη. Το 28χρονο μοντέλο κατάφερε να τα κάνει μαντάρα, όταν δεν άντεξε στον πειρασμό να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της την εμπειρία της. Οι selfies που ανάρτησε στο Instagram προκάλεσαν σάλο, όχι μόνο διότι το μουσείο άνοιξε μόνο για εκείνη, αλλά και διότι η Κένταλ δεν έδειξε τον απαραίτητο σεβασμό στον χώρο με τις πόζες της. Ενδεικτική είναι φωτογραφία στην οποία ποζάρει με πλάτη μπροστά στη «Μόνα Λίζα» και αυτό που τη νοιάζει είναι να βγουν καλοσχηματισμένα τα οπίσθιά της.

kardashian2864
Η Κένταλ μπροστά στη «Μόνα Λίζα» στο Λούβρο

Ο Τζεφ Μπέζος, από την άλλη, ο οποίος, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «Forbes», είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία 190,92 δισ. ευρώ, κάνει πολυήμερες διακοπές στην Ελλάδα. Η θαλαμηγός του «Koru» με τα τρία κατάρτια, ύψους 70 μέτρων, που κόστισε μισό δισεκατομμύριο δολάρια, ποσό που αντιστοιχεί περίπου σε 467.440.000 ευρώ, εθεάθη για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου στη Βάρκιζα. Ο κροίσος και η αρραβωνιαστικιά του εθεάθησαν για πρώτη φορά στη Μύκονο στις 16 Ιουνίου, όπου έκαναν βόλτες, ενώ έδειχναν πολύ άνετοι με τις κάμερες.

kardashian28642
Selfie της Κιμ με θαυμαστή

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...