Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Athena Vas: Η… πρώην του Αλέξη Παππά το γύρισε στο life coaching...

Πρώτα κυνήγησε μια καριέρα στον χώρο του θεάματος, μετά...

O Λάκης Λαζόπουλος για κυβέρνηση, Αριστερά, ΠΑΣΟΚ και τον «ιό των γυναικοκτονιών»

Με τον Λάκη Λαζόπουλο όλα μπορεί να τα περιμένει...

Τι εξετάζουν οι Αρχές στο Λος Αντζελες για τον θάνατο του σταρ...

Την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, φαίνεται...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Athena Vas: Η… πρώην του Αλέξη Παππά το γύρισε στο life coaching και έβαλε την υπογραφή της σε βιβλίο αυτοβελτίωσης

Η Αθηνά μάς λέει... F*ck it

Πρώτα κυνήγησε μια καριέρα στον χώρο του θεάματος, μετά πήρε μέρος στο «The Bachelor» του Alpha για να βρει τον έρωτα, και τώρα δηλώνει συγγραφέας, έχοντας βάλει την υπογραφή της σε ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης με τίτλο «F*ck It».

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Η Athena Vas, όπως είναι το διεθνές καλλιτεχνικό της όνομα (ή Αθηνά New York, όπως συστηνόταν στην ελληνική βερσιόν του ερωτικού reality), φαίνεται ότι έχει τόσα πολλά ταλέντα που… δεν ξέρει ποιο να πρωτοδιαλέξει για να το κάνει επάγγελμα! Ετσι περνάει από τη μία…. πίστα στην άλλη, τραβώντας κάθε φορά το ενδιαφέρον των media που ασχολούνται μαζί της ποικιλοτρόπως.

athena29641

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη, η -κατά δήλωσή της- 28χρονη Ελληνοαμερικανίδα ήθελε από μικρή να γίνει ηθοποιός. Οι γονείς της, ωστόσο, την πίεσαν να σπουδάσει, όπως και έγινε. Η Αθηνά φοίτησε στο St. Josephs College και εργάστηκε για μια περίοδο ως δασκάλα. Ομως, ο θάνατος της μητέρας της στη συνέχεια και η απουσία των συγγενών της από την κηδεία λειτούργησαν για εκείνη ως ένα σοκ που την έκανε ν’ αλλάξει την κοσμοθεωρία της. Συνειδητοποίησε πως είναι εντελώς μόνη της στον κόσμο και αποφάσισε να βάλει στόχους και να τους πετύχει έτσι ακριβώς: μόνη της.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Athena Vas κατάφερε να γίνει δημοφιλές πρόσωπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ασχολήθηκε παράλληλα με τη γυμναστική, το μόντελινγκ και την υποκριτική. Ως pilates instructor ανέβαζε συνεχώς βίντεό της με ασκήσεις, κερδίζοντας όλο και περισσότερους followers. Ως μοντέλο διαφήμισε κατά διαστήματα αθλητικά είδη, ενώ στο πεδίο της ηθοποιίας έπαιξε κάποιους ρόλους σε ταινίες, ως επί το πλείστον μικρού μήκους, όπως το «Mail Order Bride», το «A criminal Attempt» και το «Cinderella’s Ball».

athena29644

Με τούτα και μ’ εκείνα την εντόπισαν στα social media οι παραγωγοί του δεύτερου κύκλου του ελληνικού «The Bachelor» και της έκαναν πρόταση να πάρει μέρος σε αυτό και να διεκδικήσει την καρδιά του (τότε) εργένη ηθοποιού Αλέξη Παππά. Ηταν φθινόπωρο του 2021 όταν η Αθηνά εμφανίστηκε πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ως μία από τις 25 υποψήφιες νύφες στο reality, καταφέρνοντας αμέσως να ξεχωρίσει. Η πίστη της στον Θεό, η αγάπη της για το τυρί φέτα, οι αισθητικές παρεμβάσεις που δεν έκρυψε, το μπρίο, το νάζι και η τσαχπινιά της την έφερναν τακτικά εκείνη την περίοδο πολύ ψηλά στα trends του twitter.

Η ίδια, μάλιστα, το έλεγε εξαρχής ότι αυτή θα διάλεγε στο τέλος ο Αλέξης Παππάς. Και έπεσε μέσα. Βέβαια, είχε πει σε συνέντευξή της και ότι μια μέρα θα γίνει πολύ πιο διάσημη από την Αντζελίνα Τζολί, κάτι που δεν έχει συμβεί – όχι ακόμη τουλάχιστον, οπότε θα «κρατήσουμε μικρό καλάθι» σχετικά με αυτό.

athena29643

Οι φήμες για γάμο

Κατά τη διάρκεια του «Bachelor» είχαν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες ότι η Athena Vas ήταν ήδη παντρεμένη στις ΗΠΑ και μάλιστα με Ελληνα, γεγονός που απέκρυψε για να πάρει μέρος στο reality. Η ίδια φυσικά το διέψευσε, ισχυριζόμενη ότι απλώς ήταν αρραβωνιασμένη για τρία χρόνια, αλλά η σχέση της αυτή δεν προχώρησε. Ούτε όμως ο έρωτας με τον τηλεοπτικό «Bachelor» προχώρησε μετά το τέλος του show. Ούτε παντρεύτηκαν, όπως έλεγαν τότε, ούτε καν συνέχισαν τη σχέση τους.

Απεναντίας, δέκα ημέρες μετά τον τελικό ακούστηκε πως ο ηθοποιός είχε πάει εκδρομή με άλλη πρώην συμμετέχουσα στο reality. Οσο για την Αθηνά, ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στα social media, λέγοντας πως όσο και να το προσπάθησε δεν μπόρεσε να μείνει μόνιμα στη χώρα μας, γιατί έχει αμερικανικό διαβατήριο και δεν γινόταν να ανανεώσει τη βίζα της πέραν των έξι μηνών. Κάπως έτσι έπεσαν οι τίτλοι αυτού του τηλεοπτικού (και fake, σύμφωνα με πολλούς) ειδυλλίου.

athena2964

Επιστρέφοντας στην Αμερική η Athena Vas έκανε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά της. Αρχισε να παρουσιάζει ένα podcast, ενώ έγραψε και το βιβλίο αυτοβελτίωσης «F*ck It» με τον επεξηγηματικό υπότιτλο-σιδηρόδρομο: «When you want a better life but don’t you know where to start, start here» («Οταν θέλεις μια καλύτερη ζωή αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, ξεκίνα από δω»). Παροτρύνει δηλαδή εκείνους που επιθυμούν την αλλαγή να βάλουν… πλώρη για τον στόχο τους ξεκινώντας από το βιβλίο της, το οποίο φαίνεται να ξεχωρίζει στο Amazon.

Συγκεκριμένα διαφημίζεται ως «η βίβλος της ζωής σου», «ο οδικός χάρτης για την αλλαγή», «το δικό σου kit εργαλείων για τη μεταμόρφωση», ενώ με παραδείγματα από τη μέχρι τώρα πορεία της Αθηνάς λειτουργεί ως life coaching ανάγνωσμα. «Το “F*ck It” είναι το εισιτήριό σου για να απελευθερωθείς απ’ όλα τα δεσμά της ζωής, είτε είναι ένας χωρισμός είτε απώλεια της εργασίας ή πένθος, είτε είναι απλά ότι μισείς το σημείο πού βρίσκεσαι. Οχι άλλα αόριστα κίνητρα, όχι άλλες ξενέρωτες συμβουλές. Αυτό το βιβλίο είναι η δική σου βίβλος ζωής. Ακουσέ το από μια πραγματική Νεοϋορκέζα που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της» γράφει η Athena Vas.

athena29642

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ναρκωτικό βιασμού

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...