Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Καινούργιου σε Πουλόπουλο: «Με τις δηλώσεις σου έχω μπερδευτεί»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παραχώρησε δηλώσεις για το τηλεοπτικό του...

Μεγάλη δισκογραφική μεταγραφή για την Ιουλία Καλλιμάνη

Η Ιουλία Καλλιμάνη στην οικογένεια της Heaven Music! Η...

Λευτέρης Πανταζής: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο βιντεοκλίπ για το νέο...

Ο Λευτέρης Πανταζής παρουσιάζει το πιο ανεβαστικό «Block» του...

Η Στικούδη μετά τη Βιέννη, έκανε χαμό και στο EuroPride της Θεσσαλονίκης

«Καυτό» ήταν το... mermaid look το οποίο επέλεξε η...

Γαλαζοαίματο gossip με νέα hot ειδύλλια και chic εμφανίσεις στο Γουίμπλεντον

Ερωτες, επέτειοι και... άσος!

Λίγες ημέρες μετά την πρόσφατη ονομαστική του εορτή -που τη γιόρτασε οικογενειακά στο σπίτι του στο Λονδίνο και λίγο πριν από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα- ο πανταχού παρών πρίγκιπας Παύλος (ντυμένος όπως πάντα στην τρίχα με μπλέιζερ, γαλάζιο πουκάμισο, γραβάτα, ποσέτ και λευκό παντελόνι) έδωσε το «παρών» στην έναρξη του Γουίμπλεντον, συνοδευόμενος από την κόρη του, πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία. η οποία «προσγειώθηκε» στο Λονδίνο από τα ντεφιλέ μόδας του Παρισιού.

royal03742

Μαζί τους ήταν και ο γνωστός επιχειρηματίας Charles Delevingne με την κόρη του Poppy, αγαπημένη φίλη της Ολυμπίας. Ο Παύλος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στο πλευρό της όμορφης και στιλάτης κόρης του, καθώς, εκτός από τις ευχές που δεχόταν για την ονομαστική του εορτή, δεχόταν ευχές για την 29η επέτειο των γάμων του με τη Μαρί Σαντάλ, με την οποία έκαναν και νέα επίσημη φωτογράφιση για το ευτυχές γεγονός, στα πρότυπα των βασιλικών οίκων

Την 1η Ιουλίου του 1995, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, είχε τελεστεί με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και βασιλικές τιμές-στέμματα, τιάρες και κορόνες ο περίφημος γάμος του πρίγκιπα Παύλου με την αγαπημένη του Μαρί-Σαντάλ Μίλερ. Η τελετή διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και την παρακολούθησαν πάνω από 450 καλεσμένοι στον καθεδρικό ναό και επιπλέον 850 καλεσμένοι παρακολούθησαν τη γαμήλια τελετή σε μεγάλες οθόνες που είχαν στηθεί στο Χάμπτον Κορτ, όπου έγινε και η δεξίωση.

royal03743
πρίγκιπας Παύλος και Μαρί-Σαντάλ Μίλερ

Μεταξύ των καλεσμένων αυτών ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ και η βασίλισσα Μητέρα Ελισάβετ, καθώς και οι βασιλικές οικογένειες της Μεγάλης Βρετανίας, της Δανίας, της Ισπανίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Ιορδανίας, του Λουξεμβούργου, του Λιχτενστάιν, της Σερβίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Ιταλίας, καθώς και πλήθος κόσμου από την Ελλάδα. Πάντα μαζί και πάντα ευτυχισμένοι, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με πέντε παιδιά: τη Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο, τα οποία πλέον απασχολούν το jett-set με τους hot και διάσημους έρωτές τους.

Νέος έρωτας για τον ωραίο πρίγκιπα Τίνο

Ξανά ερωτευμένος -μετά τον χωρισμό του από την κατά αρκετά μεγαλύτερή του κοσμική Poppy Deleningne- δείχνει να είναι ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος-Αλέξιος, καθώς το περασμένο Σάββατο παρευρέθηκε στον γάμο της Olivia Culpo (Miss Universe 2012) και του παίκτη της National Football League Christian McCaffrey στο Ρόουντ Αϊλαντ. Τον συνόδευε η καλλονή μοντέλο Brooks Nader και έκλεψαν την παράσταση με το στιλ και την ομορφιά τους.

royal03741
Brooks Nader Κωνσταντίνος-Αλέξιος

Μαζί άλλωστε είχαν απαθανατιστεί από τους παπαράτσι στη Νέα Υόρκη και όλοι αναμένουν αν θα τον συνοδεύσει στις διακοπές του στην Ελλάδα, αλλά και στον γάμο της θείας του πριγκίπισσας Θεοδώρας στην Μητρόπολη Αθηνών. Η Brooks Nader είναι μοντέλο με καταγωγή από τον Λίβανο και έχει κάνει και το ντεμπούτο της στον κόσμο της υποκριτικής με έναν μικρό ρόλο στο θρίλερ δράσης «Backtrace».

royal0374

Ακόμα έχει σχεδιάσει μια σειρά κοσμημάτων με την επωνυμία Electrick Parks και υπογράφει τη δική της μάρκα διακόσμησης σπιτιού, Home By BN. Εχει ακόμα έναν γάμο και ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της, καθώς στις 15 Δεκεμβρίου 2019 παντρεύτηκε με τον William Haire. Οπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το ζευγάρι εκκίνησε τις διαδικασίες διαζυγίου πριν από λίγους μήνες για να βάλει τέλος στον γάμο του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων

Η Ελένη Τσολάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης,...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...