Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πρώτη επίσημη αποστολή για Κέιτ μετά τον «εφιάλτη»

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας, πριγκίπισσα...

«Χασάπης» αδέσποτων με… παρελθόν

Παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών είναι ο 31χρονος serial...

Ο σύζυγος της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις είχε χτυπήσει σε...

Ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, Ντάγκλας Εμχοφ, που σε...

Η «Εspresso» ήρθε τετ α τετ με τη Φαίη Σκορδά και τον Μπαρμπαλιά στην πτήση με προορισμό τη Μύκονο!

Πώς συμπεριφέρονταν παρουσιάστρια και επιχειρηματίας

Love is in the air για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Μπαρμπαλιά. Μετά τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή κάνοντας σχέση με τη ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Αντωνά, φαίνεται πως ήρθε η σειρά και της πρώην συζύγου του να προχωρήσει μπροστά.

skorda180441

Πέρα από τα επαγγελματικά της –ως γνωστόν, πήρε μετεγγραφή για το Mega-, η παρουσιάστρια δείχνει να βρίσκεται στην αρχή και μιας καινούργιας συναισθηματικής σχέσης. Της έλαχε, μάλιστα, πάλι ένας άντρας που λέγεται Γιώργος! Η πληροφορία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα διακριτικό φλερτ ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και στον επιχειρηματία της οικογένειας Μπαρμπαλιά έγινε γνωστή εχθές, αφού οι δύο τους πέρασαν το Σαββατοκύριακο μαζί στη Μύκονο με κοινή παρέα φίλων.

mplatnik14641
Ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπαρμπαλιάς

Στο νησί των ανέμων ταξίδεψαν μόνοι, οι δυο τους. H «Espresso» τούς εντόπισε μαζί στο αεροδρόμιο της Αθήνας αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής να περιμένουν την πτήση της Aegean με προορισμό το κοσμοπολίτικο νησί. Η Φαίη Σκορδά, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη, εμφανίστηκε στην αίθουσα αναμονής για επιβίβαση στην πτήση φορώντας λευκό παντελόνι, ασπρόμαυρο μπλουζάκι, μαύρα σανδάλια και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Λίγα λεπτά νωρίτερα, το όνομά της είχε ακουστεί από τα μεγάφωνα (και, μάλιστα, λάθος τονισμένο, αφού την αποκάλεσαν Σοφία Σκόρδα).

Τελικά, υπήρξε καθυστέρηση περίπου μίας ώρας και η ίδια βολεύτηκε σε μια θέση κοντά στο gate, ενώ δίπλα της κάθισε ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς. Σημειώνεται ότι στην ίδια πτήση ήταν και η Δούκισσα Νομικού, η οποία, όμως, περίμενε στην άλλη πλευρά της αίθουσας αναμονής. Oσο για τον Μπαρμπαλιά, δεν… κούνησε ρούπι από το πλευρό της Φαίης, με την οποία μιλούσε χαμηλόφωνα.

skorda1964

Αμήχανη στο gate

Φυσικά, η παρουσιάστρια τράβηξε τα βλέμματα και κάποια στιγμή φάνηκε να νιώθει μια μικρή αμηχανία, καθώς έπαιζε με τα μαλλιά της, τα οποία η ίδια έριχνε συχνά μπροστά στο πρόσωπο της, ενώ δεν έβγαλε καθόλου τα μαύρα γυαλιά της.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας αναχώρησαν μαζί για τη Μύκονο, όπου πέρασαν πολλές κοινές στιγμές στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Πέρα από τις βραδινές τους βόλτες στα Ματογιάννια μαζί και με τη φίλη της Φαίης, Μαρίνα Βερνίκου, η ίδια και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν και σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού, όπου τραγουδούσε ο Σαρμπέλ. Μάλιστα, στη συντροφιά τους ήταν και άλλοι celebrities, όπως η Χριστίνα Πολίτη και ο Γιώργος Μαζωνάκης, με τους οποίους η Σκορδά ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram.

skorda0474
H ανέμελη παρέα της Μυκόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποίησε το περιοδικό «OK!», η παρουσιάστρια είναι κολακευμένη από το φλερτ του επιχειρηματία, ενώ έχει μετρήσει υπέρ του το ότι είναι κι εκείνος διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών. «Με τη Φαίη έχουν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό. Εχουν βγει και για φαγητό ενώ εκείνη έχει γνωρίσει και την οικογένειά του. Προς το παρόν και οι δύο δηλώνουν ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική» είπαν στο περιοδικό άνθρωποι που είναι κοντά στον επιχειρηματία.

Για την ιστορία, ο 48χρόνος Γιώργος Μπαρμπαλιάς, γιος του αειμνήστου αρχιτέκτονα Ηλία Μπαρμπαλιά και της Μπουμπούς Μπαρμπαλιά, υπήρξε παντρεμένος με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με την Ελλη Στάη τα τελευταία εφτά χρόνια. Το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί ότι ο Γιώργος φλέρταρε με τη (φρεσκοχωρισμένη από τον Νικόλαο) Τατιάνα Μπλάτνικ, κάτι που ο ίδιος όμως φρόντισε να διαψεύσει, λέγοντας πως είναι μόνο φίλοι. Από την άλλη, η μόνη σχέση της Φαίης Σκορδά που έγινε γνωστή μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα ήταν με τον επιχειρηματία και digital manager Γιώργο Ηλιόπουλο, με τον οποίο έμειναν μαζί περίπου δύο χρόνια.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηρώδου Αττικού & απιστίας γωνία – Το παράνομο ζευγάρι πολιτικών

Ένα... ιδιόμορφο (και γράφουμε «ιδιόμορφο» μια και γνωρίζουμε και...

Η Αντζελίνα Τζολί παρουσίασε και… επίσημα τον νέο σύντροφό της

Σταμάτησε να κρύβεται η Αντζελίνα Τζολί και παρουσίασε «επισήμως»...

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Open που συνεργάστηκαν πέρυσι με την εταιρία του Κοκλώνη

Μέσα σε εποχές μεγάλης ακρίβειας κάποιοι εργαζόμενοι στο Open...

Ολοκληρώνεται το παζλ των μουσικών σχημάτων στη νυχτερινή Αθήνα

Μπαίνουν και τα τελευταία κομμάτια στο... παζλ του χάρτη...

Η πρωταγωνίστρια στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα ποζάρει με περίστροφο μέσα στο σχολείο της

Απίστευτες σκηνές και περιστατικά που μοιάζουν βγαλμένα από την...

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...