Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πρώτη επίσημη αποστολή για Κέιτ μετά τον «εφιάλτη»

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας, πριγκίπισσα...

«Χασάπης» αδέσποτων με… παρελθόν

Παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών είναι ο 31χρονος serial...

Ο σύζυγος της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις είχε χτυπήσει σε...

Ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, Ντάγκλας Εμχοφ, που σε...

Η «πληρωμένη» απάντηση της Τερζή στην Παλαιτσάκη, που ήταν τηλεοπτική της «καθηγήτρια»!

Οι ατάκες για το πολίτευμα της Ελλάδας και τα... μαλλιά της καλλονής τραγουδίστριας

«Πληρωμένη» απάντηση της Αναστασίας Τερζή στη Νανά Παλαιτσάκη, που υπήρξε για λίγο «καθηγήτριά» της στην τηλεοπτική σχολή παρουσιαστριών του Νίκου Κοκλώνη και του Ανδρέα Μικρούτσικου.

anastasia terzi180141
Η τραγουδίστρια μέσα στο τζακούζι

Φαίνεται πως η πρώην παίκτρια του «TV Queen», η οποία ασχολείται με το τραγούδι, το μόντελινγκ και τις επιχειρήσεις, έβραζε καιρό μέσα της για τα σχόλια που της είχε κάνει η γνωστή δημοσιογράφος και πανελίστρια στο reality του Open και δεν άντεξε και ξέσπασε εναντίον της μέσω Instagram. Η Νανά Παλαιτσάκη είχε μπει κάποια στιγμή στο σπίτι του «TV Queen» για να συμβουλέψει τις επίδοξες παρουσιάστριες.

palaitsaki0474
Νανά Παλαιτσάκη

Τα «όργανα» άρχισαν όταν τις ρώτησε τι πολίτευμα έχουμε στην Ελλάδα και σχεδόν καμία δεν ήξερε ότι λέγεται προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Απευθυνόμενη στην Αναστασία, θέλησε να μάθει πόσων χρόνων είναι, αλλά εκείνη της απάντησε πως οι θρύλοι δεν έχουν ηλικία, με τη δημοσιογράφο να τη ρωτάει ειρωνικά αν είναι όντως θρύλος!

anastasia terzi31072

Ανάμεσα στα αιχμηρά σχόλια που έκανε η ίδια ήταν και για τα μαλλιά του μοντέλου και τραγουδίστριας, ισχυριζόμενη πως είναι «άλουστα και ψόφια» και βαραίνουν τα χαρακτηριστικά της. «Γιατί τα βάζετε αυτά; Γιατί θέλετε να δείχνετε με ψεύτικα, ψόφια μαλλιά; Είστε ωραία κορίτσια. Γιατί πρέπει να σέρνετε πάνω σας ψόφια μαλλιά, τα οποία έχουν βάρος και κατεβάζουν τα χαρακτηριστικά σας προς τα κάτω και δεν δείχνουν τη νιότη σας;» είχε σχολιάσει η δημοσιογράφος. «Δεν είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία παρουσιάστρια που φοράει ψεύτικα μαλλιά και περούκες. Είμαι τραγουδίστρια. Ολες οι τραγουδίστριες έχουν» αντέδρασε η Αναστασία Τερζή. «Αυτά τα μαλλιά είναι άλουστα και άρρωστα» συνέχισε η Νανά Παλαιτσάκη. «Αλουστα δεν είναι. Πηγαίνω στο κομμωτήριο, δεν έχω μάθει να λούζομαι μόνη μου» σχολίασε η Αναστασία Τερζή, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της λέγοντας on camera ότι τα μαλλιά της κοστίζουν 1.000 ευρώ.

anastasia terzi3107

Και μπορεί ο καιρός να πέρασε και το reality show του Open να είχε άδοξο φινάλε, ωστόσο η Αναστασία Τερζή ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στο Instagram ένα story «φωτιά», βγάζοντας από μέσα της αυτά που ένιωθε και κλείνοντας τους λογαριασμούς της. «Κυρία Παλαιτσάκη, τα αισθήματα ήταν αμοιβαία εξαρχής, όμως, όταν κάτι γίνεται μπροστά στις κάμερες, θεωρώ πως πρέπει να είναι πιο κομψό και πιο κόσμιο» έγραψε αρχικά, κάνοντας tag τόσο τη δημοσιογράφο όσο και τους Ανδρέα Μικρούτσικο και Νίκο Κοκλώνη.

terzi0474

«Προσπαθήσατε επανειλημμένα να με μειώσετε και να με προσβάλετε, πράγμα δυστυχώς αδύνατο για μια κοπέλα με τα δικά μου επιτεύγματα, μόρφωση και κοινωνικό status. Δεν σας κρατάω κακία όμως, γιατί ίσως σας έδωσαν εντολή κάποιοι άλλοι να μου μιλήσετε έτσι. Μπορεί εγώ να μην ήξερα πώς ακριβώς λέγεται το πολίτευμα, αλλά κι εσείς δεν γνωρίζετε καθόλου τι σημαίνει να έχεις τρόπους σαν άνθρωπος και στοιχειώδη ευγένεια. Οσο για το αν είμαι “θρύλος” ή όχι, μια σύντομη ματιά στο προφίλ μου θα σας πείσει για όσα έχω ζήσει και έχω καταφέρει ως τώρα. Να είστε καλά και κατά τη γνώμη μου αλλάξτε το μαλλί σας, εκτός από τη συμπεριφορά σας, γιατί δεν σας κολακεύει καθόλου» κατέληξε, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηρώδου Αττικού & απιστίας γωνία – Το παράνομο ζευγάρι πολιτικών

Ένα... ιδιόμορφο (και γράφουμε «ιδιόμορφο» μια και γνωρίζουμε και...

Η Αντζελίνα Τζολί παρουσίασε και… επίσημα τον νέο σύντροφό της

Σταμάτησε να κρύβεται η Αντζελίνα Τζολί και παρουσίασε «επισήμως»...

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Open που συνεργάστηκαν πέρυσι με την εταιρία του Κοκλώνη

Μέσα σε εποχές μεγάλης ακρίβειας κάποιοι εργαζόμενοι στο Open...

Ολοκληρώνεται το παζλ των μουσικών σχημάτων στη νυχτερινή Αθήνα

Μπαίνουν και τα τελευταία κομμάτια στο... παζλ του χάρτη...

Η πρωταγωνίστρια στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα ποζάρει με περίστροφο μέσα στο σχολείο της

Απίστευτες σκηνές και περιστατικά που μοιάζουν βγαλμένα από την...

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...