Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Η Σκορδά θα… κόψει την τηλεοπτική κορδέλα

Η Φαίη Σκορδά θα κάνει το ποδαρικό στην πρωινή...

Δέσποινα Μοιραράκη: Με «σπασμένα φρένα» και…ξεχασμένο το δίπλωμα!

Γκαζιάρα Μοιραράκη

Ιπτάμενο… χαλί, και όχι αυτοκίνητο, φαίνεται πως θα ταίριαζε περισσότερο για τις μετακινήσεις της «βασίλισσας» της μπουχάρας Δέσποινας Μοιραράκη, η οποία φέρεται ότι είχε πάρει μέρος σε «μίνι» καταδίωξη με αστυνομικούς, που κατέληξε στην επιβολή τσουχτερού προστίμου και στην αφαίρεση διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας, μόλις λίγες ημέρες πριν από το ατύχημα που είχε με το πολυτελές αυτοκίνητό της κοντά στο πλατό του «Cash or trash» το βράδυ της περασμένης Τετάρτης!

moiraraki0474

Τότε η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας «πήρε αμπάριζα», κατά δήλωσή της, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και δύο μηχανές, όταν έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε πάνω στο τιμόνι της λευκής BWM της, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιος. «Ημουν στον Ταύρο, έστριψα σε ένα στενό και ξαφνικά τα μάτια μου έκλεισαν και λιποθύμησα. Αντί να πατήσω το φρένο, πάτησα το γκάζι και το αυτοκίνητο έφυγε μπροστά. Επεσα πάνω σε δύο μηχανές και ένα αυτοκίνητο, και από το τράνταγμα ξύπνησα και τρελάθηκα» είχε περιγράψει η επιχειρηματίας, που τη γλίτωσε με… δύο καρούμπαλα.

moiraraki30083

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, μόλις μερικές ημέρες πριν από το συγκεκριμένο περιστατικό, και συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου, η «βασίλισσα των χαλιών» φέρεται ότι είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας, που ανάγκασε τις Αρχές να της κόψουν υψηλό πρόστιμο, που προβλέπει μάλιστα αφαίρεση διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας για 60 ημέρες.

Σύμφωνα με την καταγραφή της Τροχαίας Αθηνών, εκείνη τη νύχτα η Δέσποινα Μοιραράκη παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, ενώ κινούνταν επί της οδού Πανεπιστημίου, με συνέπεια αστυνομικοί να χρειαστεί να την καταδιώξουν, ώσπου λίγη ώρα αργότερα ακινητοποίησε το αυτοκίνητό της. Εν συνεχεία τα όργανα της τάξης κατέγραψαν την παράβαση που, σύμφωνα με τον ΚΟΚ, υπάγεται στην κατηγορία «υψηλής επικινδυνότητας». «Στις 00.30 της 21/06/2024, επί της οδού Πανεπιστημίου, από όχημα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών κατελήφθη όχημα το οποίο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη» αναφέρεται στην καταγραφή της Αστυνομίας, που δημοσιοποίησε το newsit.gr. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου τα πνεύματα οξύνθηκαν και εκλήθη επόπτης της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, καθώς η κυρία Μοιραράκη ισχυριζόταν ότι οι αστυνομικοί τής πήραν την ταυτότητα.

moiraraki05741

Ο υπεύθυνος επιχείρησε να την αναζητήσει μέσα στο όχημα, πλην όμως δεν κατάφερε να την εντοπίσει, καθώς «στο όχημα υπήρχε ακαταστασία και δεν κατέστη δυνατό». Ωστόσο η επιχειρηματίας παρέδωσε την άδεια κυκλοφορίας της λευκής BWM, όχι όμως και το δίπλωμα, το οποίο δεν είχε μαζί της -κάτι που έπρεπε να κάνει την επόμενη ημέρα-, και συνέχισε να οδηγεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας τροχαίο ατύχημα 13 ημέρες αργότερα! Το επεισόδιο έληξε με την παρουσιάστρια του «Cash or trash» να φεύγει εκνευρισμένη από το σημείο της τροχαίας παράβασης «χωρίς να υπογράψει την κλήση και χωρίς να την παραλάβει», όπως τονίζεται τέλος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....