Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025

Η παράσταση «Θελεστίνα» έρχεται στην Αθήνα

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε συμπαραγωγή με τα...

Ο Διονύσης Ζάχος στα «Τετράγωνα των Αστέρων»

«Και μην ξεχνάτε σας αγαπώ!» λέει ο Διονύσης Ζάχος...

Απόστολος Λύτρας – Θεοδώρα Παπαδοπούλου: Παντρεύονται στις 4 Ιουλίου

Όπως είχε αποκαλύψει ο Απόστολος Λύτρας πριν από λίγο...

Βάνα Μπάρμπα: «Θα τον σβήσω τον καρκίνο»

«Μακάρι να σβήσουμε τη λέξη “καρκίνος” δίπλα από το όνομά μου» ευχήθηκε η Βάνα Μπάρμπα, κάνοντας γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια δίνει αθόρυβα μια γενναία μάχη. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή της η πληθωρική ηθοποιός, που υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά sex symbols, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που περνάει με την υγεία της.

Στην αρχική διαπίστωση του δημοσιογράφου Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε μαζί της για λογαριασμό του περιοδικού «ΟΚ», ότι η λέξη που βγαίνει πρώτη δίπλα στο όνομά της αν τη βάλει κάποιος στη διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης της Google είναι η λέξη καρκίνος, η Βάνα φάνηκε να σοκάρεται και ψέλλισε: «Δεν το πιστεύω!»

6785034

Μιλώντας στη συνέχεια για την πρόσφατη αποκάλυψή της πως υποβάλλεται σε ανοσοθεραπεία, ανέφερε: «Αυτές τις ημέρες έχω να κάνω μία ακόμα αναγνωριστική επέμβαση για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι – δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Οταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια». 

Κανένας φόβος

Οπως τόνισε, ωστόσο, δεν φοβάται για τη ζωή της. «Δεν φοβάμαι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά» είπε.

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε ακόμη πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά ταλαιπωρείται περίπου τέσσερα χρόνια. «Μέσα σε αυτό το διάστημα έχασα τους δικούς μου ανθρώπους, πρώτα την αδελφή μου, μετά τη μάνα μου, οπότε δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να ψαχτώ. Τώρα πρέπει να κάνω και αυτή την επέμβαση, σύντομα θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να σβήσουμε και τη λέξη “καρκίνος” δίπλα από το όνομά μου» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Μαρούσα Στρογγύογλου: Η Αφροδίτη του «Άκρως Οικογενειακόν» ποζάρει με τα παιδιά της

Η Μαρούσα Στρογγύογλου έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα...

Δανάη Επιθυμιάδη: Θυμάστε σε ποια σειρά έπαιζε 12 χρόνια πριν τον «Τιμωρό»;

Η Δανάη Επιθυμιάδη κέρδισε τις εντυπώσεις με το ρόλο...

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρια Michelin resto Σπονδή!

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Αθήνας...
spot_img