Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Η Σκορδά θα… κόψει την τηλεοπτική κορδέλα

Η Φαίη Σκορδά θα κάνει το ποδαρικό στην πρωινή...

Τουρ στις Κυκλάδες για την πανέμορφη Σίντνεϊ Σουίνι, «παρεάκι» Ματ Ντέιμον, Λίαμ Χέμσγουορθ στη Μύκονο

Hollywood, κληρονόμοι και ντόπιοι celebrities

Μπορεί η Μύκονος, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος να παίρνει το «χρυσό» σε ό,τι αφορά τις αφίξεις διασημοτήτων διεθνούς φήμης, ωστόσο είναι κι άλλα τα ελληνικά νησιά που παίζουν δυνατά στις προτιμήσεις των celebrities και των jet setters. Oπως, ας πούμε, η Κρήτη, από την οποία δεν ξεκολλάει το τελευταίο διάστημα η Ευγενία Νιάρχου.

celeb mykonos150742
H Ευγενία Νιάρχου

Η χρυσή κληρονόμος (και αδερφή του Σταύρου Νιάρχου), η οποία ζει μόνιμα στο εξωτερικό, δεν κάνει ποτέ απιστία στο ελληνικό καλοκαίρι. Κι επειδή τη Μύκονο την έχει φάει με το κουτάλι, όπως λένε, τούτη τη φορά αποφάσισε να ζήσει κρητικές εμπειρίες. Η 37χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων μοιράστηκε με τους followers της στα social media διάφορες εικόνες από μουσεία, παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους, εστιατόρια και άλλα μέρη που επισκέφθηκε. «Κρήτη, έχεις την καρδιά μου» έγραψε η ίδια στη λεζάντα μιας από τις αναρτήσεις της.

Στο μεταξύ, στα ελληνικά πελάγη αρμενίζει και μια από τις πλέον ανερχόμενες και πολλά υποσχόμενες Αμερικανίδες σταρ. Ο λόγος για τη Σίντνεϊ Σουίνι, η οποία πρωταγωνιστεί στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Euphoria» και τις τελευταίες ημέρες γυρίζει τις Κυκλάδες με πολυτελές σκάφος και την παρέα της. Η Σουίνι θεωρείται το «next big thing» στο Hollywood αυτή τη στιγμή και ακολουθείται στο Instagram από… (κρατηθείτε!) περίπου 21.000.000 ανθρώπους. Αυτό σημαίνει πως η παρουσία της αποτελεί τεράστια διαφήμιση για τη χώρα μας, καθώς τις τελευταίες ημέρες αποθεώνει τα νησιά που επισκέπτεται για τις ομορφιές τους.

celeb mykonos150747
Η Σίντνεϊ Σουίνι του «Euphoria»

Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της, γράφοντας σε ένα στιγμιότυπο «Από την Πάρο με αγάπη!», ενώ σε άλλο δήλωσε «μαγεμένη» από τη Μήλο. Η Μύκονος, φυσικά, εξακολουθεί να κρατάει τα σκήπτρα των σταρ επισκεπτών, με τον Ματ Ντέιμον και τον Λίαμ Χέμσγουορθ να συνεχίζουν τις διακοπές τους στα εδάφη τους, δίχως να τους απασχολούν οι παπαράτσι που τους ακολουθούν σχεδόν σε κάθε τους βήμα.

celeb mykonos150744
Ο Ματ Ντέιμον στο κλαμπ Scorpios

Και Μπεν Αφλεκ;

Πάντως, αν επιβεβαιωθεί η φήμη ότι στην εν λόγω χολιγουντιανή παρέα μπορεί να προστεθεί οσονούπω και ο Μπεν Αφλεκ, τότε αυτό θα σημάνει συναγερμό στα διεθνή media εξαιτίας της σοβαρής κρίσης που περνάει ο γάμος του τελευταίου με την Τζένιφερ Λόπεζ. Οι Ματ και Λίαμ γευμάτισαν πρόσφατα με μεγάλη παρέα στο Principotte, όπου παρήγγειλαν ένα ψάρι βάρους 14 κιλών και μια τεράστια μπριζόλα tomahawk. Σημειώνεται πως οι δύο σταρ έχουν νοικιάσει μία από τις πιο καινούργιες και πολυτελείς βίλες του νησιού, που βρίσκεται κοντά στο κλαμπ Scorpios. Εκεί εθεάθη κιόλας ο Ματ Ντέιμον να διασκεδάζει στο πάρτι του γνωστού dj Valeron.

celeb mykonos150743
Ο ηθοποιός με τον dj Valeron

«Παρέλαση» γίνεται σχεδόν κάθε βράδυ και στα κοσμικά Ματογιάννια, με celebrities και jet setters να «ανακατεύονται» με τα πλήθη των… κοινών θνητών. Ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά συνάντησαν εκεί τυχαία τη Βίκυ Καγιά, η οποία κάνει διακοπές διαρκείας στη Μύκονο με τον άντρα της Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους. Μια νυχτερινή βόλτα στα γραφικά δρομάκια του νησιού απόλαυσαν και το γνωστό μοντέλο Ανα Μπεατρίς Μπάρος και ο billionaire σύζυγός της Καρίμ Ελ Σιάτι, οι οποίοι δραστηριοποιούνται πλέον και επιχειρηματικά στον κυκλαδίτικο προορισμό. Σέξι (κι όποιος αντέξει!) εθεάθη, τέλος, στα Ματογιάννια και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία έκανε τα φλας να αστράψουν επάνω της.

celeb mykonos150748
Ειρήνη Παπαδοπούλου

celeb mykonos150741
Πατίτσας, Χρουσαλά, Καγιά

celeb mykonos15074
Aνα Μπεατρίς Μπάρος, Καρίμ Ελ Σιάτι

celeb mykonos150746
Η Σίντνεϊ Σουίνι

celeb mykonos150745
Η Σίντνεϊ Σουίνι

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....