Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην...

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα...

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η Ήβη Αδάμου απαντάει στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί

Η Ήβη Αδάμου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Με...

«Ο Τιμωρός»: Ταξίδεψε στο Μαρόκο για γυρίσματα

Στο Μαρόκο και συγκεκριμένα στο Μαρακές και στην έρημο...

Σε καλοκαιρινό mood πολλά ζευγάρια της showbiz

Αγκαλίτσες, φιλάκια, βουτιές!

Ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz σε summer mood. Το καλοκαίρι βρίσκεται πλέον στα μισά του και οι εξορμήσεις των celebrities δεν έχουν τέλος, με τα social media να πλημμυρίζουν με εικόνες από θάλασσες και ηλιοβασιλέματα.

Ο άσος του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης, σε ένα break από την ατομική προετοιμασία που κάνει αυτή την εποχή για την ομάδα του, πήρε την αγαπημένη του Ελένη Βουλγαράκη και πήγαν να κάνουν το μπάνιο τους σε παραλία στη Βουλιαγμένη. Μαζί με το ζευγάρι ήταν και δύο φίλοι τους, η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Τσακουμής, με τους οποίους πόζαραν σε μια selfie που αναδημοσιεύτηκε στα Instagram stories του ποδοσφαιριστή. Στο «κλικ» ο Φώτης κρατά αγκαλιά την όμορφη ραδιοφωνική παραγωγό και συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» του ANT1, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένος δίπλα της. Το ίδιο βέβαια και η Ελένη, για την οποία φημολογείται πως δέχτηκε την πρόταση που της έκανε ο αγαπημένος της να ζήσουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

celb160741
Ελένη Βουλγαράκη, Φώτης Ιωαννίδης

Στο μεταξύ ο Αντρέας Γεωργίου και η μέλλουσα σύζυγός του Σιμώνη Χριστοδούλου συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να κοινοποιεί στα social media μια πολύ ρομαντική φωτογραφία τους, προχωρώντας παράλληλα σε δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς την αγαπημένη του. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι απεικονίζεται να ποζάρει με φόντο ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στα χείλη. «Η καψούρα μου» έγραψε στα αγγλικά ο Αντρέας Γεωργίου κάτω από την ανάρτησή του και δεν ήταν λίγοι οι followers του στο Instagram που αποθέωσαν το ζευγάρι στα σχόλιά τους, στέλνοντας μάλιστα και ευχές για τον επικείμενο γάμο τους, που θα γίνει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα, με κουμπάρους τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου.

celb160745
Αντρέας Γεωργίου, Σιμώνη Χριστοδούλου

Σε διακοπές βρίσκονται η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας με την κορούλα τους Ηλέκτρα και τον σκύλο τους. Ο σύζυγος και μάνατζερ της δημοφιλούς ερμηνεύτριας πόσταρε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια πολύ τρυφερή εικόνα που τραβήχτηκε επάνω στο σκάφος με το οποίο οργώνουν τα πελάγη, δίχως όμως να αποκαλύπτουν την τοποθεσία όπου βρίσκονται κάθε φορά. Στο «κλικ» που δημοσιοποίησε ο Γιώργος Λύρας τον βλέπουμε να αγκαλιάζει την Πέγκυ Ζήνα, η οποία κρατά στην αγκαλιά της τον σκύλο τους, ενώ στο φόντο υπάρχει ένα όμορφο πράσινο τοπίο.

celb160746
Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Λύρας και το σκυλάκι τους

Η Αννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός περνούν ξένοιαστες στιγμές στα Κουφονήσια. Λίγο αφότου γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ταξίδεψαν στο κυκλαδίτικο νησί για να απολαύσουν το καλοκαίρι τους μακριά από τις υποχρεώσεις και τον έντονο ρυθμό της πρωτεύουσας. «Ξεγνοιασιά στο 1.000%» έγραψε το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια σε ένα post που έκανε με φωτογραφίες από τη καθημερινότητά τους, τις βόλτες και τα μπάνια τους.

celb160744
Αννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός σε ξένοιαστες στιγμές στα Κουφονήσια

celb160743
Αννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός σε ξένοιαστες στιγμές στα Κουφονήσια

celb160742
Αννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός σε ξένοιαστες στιγμές στα Κουφονήσια

Last but not least στα ζευγάρια σε summer mode το ζεύγος Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης. Η influencer και επιχειρηματίας και ο γιατρός της καρδιάς της, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης στο Μαρκόπουλο, μοιράζουν το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένοι μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου. Μάλιστα προχθές έκαναν τις βουτιές τους στη Βουλιαγμένη, με την Ελίζαμπεθ να επιλέγει μαύρο μπικίνι για την εξόρμησή τους και τον αγαπημένο της να ποζάρει όλο χαρά μαζί της στον instagram-ικό φακό.

celb160747
Ελέτσι, Λεμονίδης

celb16074

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρόμος για τον Νίκολας Κεϊτζ σε σπηλιά των Μεγάρων

Αγριες μέλισσες κατάφεραν να διώξουν τον Νίκολας Κέιτζ από...

Αλέξανδρος Παρθένης – Βιβή Κωστοπούλου: Παντρεύτηκαν στη Μονεμβασιά

Μετά από 8 χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να...

Στεριανού και Ελέτσι έβαλαν… φωτιά στα Ματογιάννια

Τι κι αν μπήκε ο Σεπτέμβριος; Οι κοσμικές περσόνες...