Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιώργος Χρυσοστόμου για τα social media: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει...

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωίαν...

Το τελευταίο αντίο στον Δάνη Κατρανίδη

Ο σπουδαίος ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης άφησε την τελευταία του...

Ο Λευτέρης Πανταζής επιστρέφει δριμύτερος στο Romeo με την Ελλη Κοκκίνου στο...

Επειτα από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν με την Ελλη...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Full in love ζευγαράκια απολαμβάνουν τις διακοπές τους με φιλιά και αγκαλιές

Μια... θάλασσα η αγάπη σου

Υπάρχει κάτι πιο καυτό από τον καύσωνα; Μα φυσικά, είναι ο έρωτας, ο οποίος ανθίζει παντού, από την Κρήτη μέχρι τη Σκιάθο και από την Αττική έως το Παρίσι. Ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz μοιράζονται καλοκαιρινές στιγμές στα social media και φαίνεται να έχουν βρει στο απόλυτο συναίσθημα το… αντίδοτο του καύσωνα.

Πρώτοι και καλύτεροι, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που σε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της Αθήνας απολαμβάνουν μαζί τις ομορφιές της Κρήτης. Η διάσημη τραγουδίστρια φρόντισε μάλιστα να δώσει στο διαδικτυακό κοινό της μια μικρή γεύση από τις διακοπές τους. Σε μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φαίνεται να έχει κουρνιάσει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ενώ είναι και οι δύο ξαπλωμένοι σε μια πετσέτα πάνω στην άμμο κάποιας ειδυλλιακής παραλίας, γελούν και κάνουν γκριμάτσες.

zevg170742
Χαμόγελα ευτυχίας για Μπισμπίκη και Βανδή

«Αγαπάμε την Κρήτη και οι δύο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία, ήσυχη, ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον Aγιο Γιώργη, μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!» ύμνησε η τραγουδίστρια το νησί στη λεζάντα της ανάρτησής της. Από την πλευρά του, ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος έχει αδυνατίσει αρκετά μετά την περιπέτεια με την υγεία του, εξέφρασε κι εκείνος δημόσια την αγάπη του στη Δέσποινα Βανδή μέσα από ένα στόρι που ανέβασε στο Ιnstagram. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης φωτογράφισε τη σύντροφό του τη στιγμή που απολάμβανε τη βραδινή θέα της θάλασσας και έγραψε: «Σε αγαπώ κορίτσι μου!!!»

Ρομαντικές στιγμές σε ελληνικό νησί περνούν επίσης ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι επέλεξαν να επισκεφθούν τη Σκιάθο και δείχνουν να την έχουν λατρέψει. Το ζευγάρι, που είχε χωρίσει και ερωτεύτηκε ξανά από την αρχή στη διάρκεια του «Survivor» το 2021, για να πάρει μέρος έπειτα από δύο χρόνια και στην all star βερσιόν του reality επιβίωσης, τις τελευταίες μέρες απολαμβάνει τις ανέσεις πολυτελούς καταλύματος στον προορισμό των Σποράδων. Από εκεί ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κατέκτησε το έπαθλο στο «Survivor» και τις δύο φορές που συμμετείχε, μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers του ένα πολύ τρυφερό «κλικ» με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο φόντο. «Το καλύτερο μέρος του καλοκαιρινού έρωτα είναι οι χρυσές αναμνήσεις. Ακόμη ένα καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα μαζί...» έγραψε στη λεζάντα ο ρομαντικός επιχειρηματίας, με τη γυμνάστρια αγαπημένη του να του απαντά με καρδούλες!

zevg170741
Ερωτευμένοι στο ηλιοβασίλεμα Σάκης και Μαριαλένα

Στο μεταξύ, η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ζει (επιτέλους!) έναν μεγάλο έρωτα με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, μετράει ήδη τρεις καλοκαιρινές αποδράσεις μαζί του. Μετά την Αίγινα, όπου ταξίδεψαν αρχικά με το πλοίο της γραμμής αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, πήρε σειρά η Πάρος για ένα τριήμερο και πλέον οι δύο νέοι βρίσκονται στη γαλλική πρωτεύουσα, η οποία είναι και η αγαπημένη πόλη της παρουσιάστριας στην Ευρώπη. Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης μπορεί να μη δημοσίευσαν στα social media κάποιο κοινό φωτογραφικό στιγμιότυπο από το Παρίσι, όμως κάποιες παρόμοιες αναρτήσεις που έκαναν από την πόλη του φωτός (και του έρωτα!) φανέρωσαν -αν μη τι άλλο- πως από την πλευρά τους δεν υπάρχει διάθεση για… κρυφτό.

zevg17074
Η Κατερίνα Καινούργιου με φόντο τον Πύργο του Αϊφελ

Στο κοσμοπολίτικο Παρίσι πρόκειται να βρεθεί σύντομα και ο Λευτέρης Πετρούνιας, διεκδικώντας ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Λίγο πριν φύγει, ωστόσο, απόλαυσε παρέα με την κούκλα σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση ένα ρομαντικό δείπνο στα νότια προάστια της Αττικής. Τράβηξαν μάλιστα και φωτογραφίες για να θυμούνται τις στιγμές, με την αγαπημένη του κορυφαίου Ελληνα αθλητή στους κρίκους να αναρτά κάποιες από αυτές στα social media γράφοντας: «Μια στιγμή “ανάσας” πριν από την αναχώρηση».

zevg170743
Το ρομαντικό δείπνο του Πετρούνια και της Μιλλούση

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρόμος για τον Νίκολας Κεϊτζ σε σπηλιά των Μεγάρων

Αγριες μέλισσες κατάφεραν να διώξουν τον Νίκολας Κέιτζ από...

Αλέξανδρος Παρθένης – Βιβή Κωστοπούλου: Παντρεύτηκαν στη Μονεμβασιά

Μετά από 8 χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να...

Στεριανού και Ελέτσι έβαλαν… φωτιά στα Ματογιάννια

Τι κι αν μπήκε ο Σεπτέμβριος; Οι κοσμικές περσόνες...

Ροζ σκάνδαλο με υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Ελλάδα

Σάλος έχει ξεσπάσει σε νομό της Δυτικής Ελλάδας, καθώς...