Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Η Σκορδά θα… κόψει την τηλεοπτική κορδέλα

Η Φαίη Σκορδά θα κάνει το ποδαρικό στην πρωινή...

Αντώνης Ρέμος: «Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους»

Νέο μήνυμα του τραγουδιστή για την υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ελέγχεται το τελευταίο διάστημα από τις Αρχές

Από το κατάμεστο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης, όπου έδωσε συναυλία το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε να στείλει ακόμη ένα μήνυμα σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία ελέγχεται το τελευταίο διάστημα.

remos0764

Μετά το μήνυμα που είχε στείλει από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, κατά τη διάρκεια της πρώτης του συναυλίας για το καλοκαίρι, ο καλλιτέχνης τόνισε αυτή τη φορά πως η αλήθεια βγαίνει πάντα στον αέρα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του που εξακολουθούν να τον στηρίζουν και να του εκφράζουν την αγάπη τους αυτές τις δύσκολες για τον ίδιο ώρες.

remos

«Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Ολα στην ώρα τους. Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα, ποτέ δεν σας έχω κοροϊδέψει, ποτέ δεν σας έχω πει ψέματα και αυτά που λέω τα εννοώ πραγματικά. Κι αν κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν το τέρας που έχουν στην καρδιά και στο μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει, να το ξέρετε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής από τη σκηνή του Θεάτρου Γης, βλέποντας τις χιλιάδες κόσμου που είχαν πάει για να τον απολαύσουν και κατέληξε λέγοντας: «Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει. Η αλήθεια είναι αυτή που βγαίνει πάντα στον αέρα».

00032 ANTONIS REMOS 872024

Υπενθυμίζεται πως οι οικονομικές δραστηριότητες του Αντώνη Ρέμου μπήκαν στο «μικροσκόπιο» της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος πριν από μερικές εβδομάδες. Υπό συνθήκες μυστικότητας, οι πεπειραμένοι ελεγκτές άρχισαν να ξεσκονίζουν τα φορολογικά στοιχεία του γνωστού καλλιτέχνη, υποψιασμένοι από τα χαμηλά ποσά που δήλωνε ως εισοδήματα στις φορολογικές του δηλώσεις τα τελευταία πέντε χρόνια.

REMOS

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο αοιδός φέρεται ότι είχε υποβάλει στην Εφορία δηλώσεις ύψους 50.000 ευρώ για κάθε έτος, γεγονός που κινητοποίησε την ανεξάρτητη Αρχή, η οποία άρχισε να ερευνά το οικονομικό προφίλ του τραγουδιστή για να εντοπίσει τελικά σοβαρές ενδείξεις για φοροδιαφυγή ύψους 1.800.000 ευρώ και αντίστοιχου ύψους ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στο πόρισμα της Αρχής αναφέρονται έξι εμβάσματα, τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών.

remos100541

Ο τραγουδιστής φέρεται ότι εισέπραξε χρήματα από επιχειρηματία που δραστηριοποιούταν στον τομέα της ενέργειας προκειμένου να αγοράσει εταιρία αιολικών πάρκων. Αν και η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε, ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται να έχει κρατήσει τα χρήματα, μη δηλώνοντάς τα στις φορολογικές του δηλώσεις. Τη σκυτάλη των ερευνών έχει ήδη πάρει η Οικονομική Εισαγγελία, στην οποία διαβιβάστηκαν όλος ο φάκελος της υπόθεσης και το σχετικό πόρισμα. Μάλιστα, στην περίπτωση που η έρευνα επιβεβαιώσει τα «ευρήματα» που καταγράφει στο πόρισμά της η ανεξάρτητη Αρχή, θα παραγγείλει την άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης εις βάρος του γνωστού καλλιτέχνη ή άλλων προσώπων που μπορεί να εμπλέκονται σε διαδρομές μαύρου χρήματος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...