Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

«Καύσωνας» με… φρέσκα ειδύλλια στην εγχώρια showbiz!

Η νέα σελίδα στη ζωή του πρώην της Πιερίδη και ο έρωτας που «άνθισε» για δύο «Survivors»

Νέοι έρωτες «ανθίζουν» στην εγχώρια showbiz. Μέσα από μια «hot» ανάρτησή της στο Instagram, η youtuber Dat Lilly αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση με τον μπασκετμπολίστα Στέλιο Παπαφλωράτο, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με την ομάδα του Πανελευσινιακού.

erotes22074
Η Dat Lilly με τον μπασκετμπολίστα Στέλιο Παπαφλωράτο

Η Αγγελική Ιωάννα Κόκλα, όπως είναι το κανονικό όνομα της Dat Lilly, μοιράστηκε με τους 378.000 followers της στιγμιότυπα από την απόδραση με σκάφος που πραγματοποίησαν μαζί με τον αγαπημένο της και μικρή παρέα φίλων τους. Στα «κλικ» η εντυπωσιακή Ελληνίδα influencer, που από πέρυσι παρουσιάζει και τη δική της εκπομπή στο μουσικό κανάλι Mad, εμφανίζεται να ανταλλάσσει φλογερά φιλιά με τον Στέλιο Παπαφλωράτο και να το απολαμβάνει στο φουλ.

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή ενθουσίασε μεγάλη μερίδα των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι σε σχόλιά τους την αποθέωσαν, τονίζοντας πως δείχνει να είναι στα καλύτερά της. Στο μεταξύ, νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή φαίνεται ότι έχει γυρίσει ο Δημήτρης Κατριβέσης μετά τον χωρισμό του από τη Μαριάντα Πιερίδη.

erotes220743
Ο Δημήτρης Κατριβέσης

Πολύ κοντά

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος βρίσκεται αυτήν την περίοδο στη Σαντορίνη έχοντας αναλάβει το menu φημισμένου εστιατόριου, το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά με νεαρό –και πολύ sexy– μοντέλο. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη, που πηγαινοέρχεται αρκετά συχνά στο νησί των Κυκλάδων για να τον βλέπει. Η έλξη μεταξύ τους, όπως αποκάλυψε η «Real Life», υπήρξε αμοιβαία από την πρώτη στιγμή και παρά τη δύσκολη συνθήκη της απόστασης, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σχέση.

erotes220741
Η Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη

Και οι δύο, ωστόσο, είναι low profile άνθρωποι και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά την ιδιωτική τους ζωή, καθώς δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα να τους συζητάνε. Να θυμίσουμε ότι εδώ και λίγους μήνες έχει προχωρήσει στα προσωπικά της και η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Κατριβέση, Μαριάντα Πιερίδη, βρίσκοντας έναν νέο έρωτα στο πρόσωπο του Πάνου Ιωάννου, ο οποίο είναι υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας. Μάλιστα, οι δυο τους πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Ενα love story που άρχισε στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο υπό δύσκολες συνθήκες φαίνεται ότι «άνθισε» τελικά μετά τον τελικό του «Survivor» και την επιστροφή του Φάνη Μπολέτση στα πάτρια εδάφη. Ο φιναλίστ του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης είχε τα γενέθλιά του πριν από λίγες ημέρες και τα γιόρτασε στο μαγαζί των γονιών του. Φυσικά, έδωσαν το «παρών» πολλοί πρώην συμπαίκτες του στο «Survivor», ανάμεσά τους και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, με την οποία είχαν έρθει κοντά στη Λατινική Αμερική. Και μπορεί η ίδια επιστρέφοντας στην Ελλάδα να είχε δηλώσει πως δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Φάνη, φαίνεται, ωστόσο, πως αυτό έχει αλλάξει.

erotes220742
Φάνης Μπολέτσης και Χρύσα Χατζηγεωργίου

Φυσικά, η Χρύσα σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του «Summer’s Cool» ισχυρίστηκε ξανά πως οι δυο τους είναι φίλοι, αλλά δημοσιογράφος της εκπομπής παρευρέθηκε στο πάρτι και τους… έδωσε κανονικά. «Τους είδα να φιλιούνται και να είναι πολύ κοντά. Είναι η επισημοποίηση. Η Χρύσα είχε μία σχέση που ολοκληρώθηκε μετά το τέλος του “Survivor”. Πλέον είναι μαζί, έχει αρχίσει κάτι ωραίο» είπε χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...