Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Το σενάριο που θέλει τον Μικρούτσικο να ενισχύει το πάνελ της Σκορδά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ανδρέας στην... αγκαλιά της Φαίης

Βόμβα στο τηλεοπτικό τοπίο; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τη νέα τηλεοπτική σεζόν δίπλα στη Φαίη Σκορδά; Χαμός στο τηλεοπτικό σκηνικό, και συγκεκριμένα στο Mega, καθώς ακόμα δεν άρχισε η σεζόν, και η μια καραμπόλα φέρνει την άλλη.

skorda mikroutsikos25074

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρεθεί μεν στο Mega, όχι όμως στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Τσουρού, αλλά -πιθανότατα- σε αυτή της Φαίης Σκορδά. Τι θα δούμε, λοιπόν, τις επόμενες μέρες; Καθημερινό μαγκαζίνο VS Σαββατοκύριακο ή το στόρι Σκορδά VS Τσουρός; Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν στη μιντιακή αγορά ότι ο Ανδρέας αφού θα συμφωνήσει με το Μega θα μπορεί να εμφανίζεται στο πάνελ της Σκορδά και στην αίθουσα σύνταξης του Κώστα Τσουρού όταν χρειάζεται, και να βρίσκεται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και στις δύο εκπομπές, και να σχολιάζει τα τεκταινόμενα.

skorda mikroutsikos250741

Αυτό, βέβαια, αποτελεί ένα πιθανό σενάριο. Πάντως, αυτή την περίοδο ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η εκπομπή της Φαίης στο Mega. Τα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση για το πάνελ της εκπομπής της είναι «καυτά». Φήμες θέλουν να έχει γίνει πρόταση σε τρεις αναγνωρίσιμες γυναίκες της μικρής οθόνης, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, τη Φελίσια Τσαλαπάτη, αλλά και τη Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία βλέπαμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Βέβαια, πάντα δίπλα της η Φαίη θα έχει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή «Ελένη» αποφάσισε να μείνει στο πλευρό της Φαίης.

ouggarezos2864

Στην κλασική ώρα

Η Φαίη Σκορδά από τον Σεπτέμβριο θα αναλάβει την πρωινή ζώνη στην κλασική της ώρα. Το τελευταίο διάστημα στην ομάδα της Σκορδά έκλεισε για τη θέση της αρχισυντάκτριας η Αννα Ορφανουδάκη, ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία σε πολλά επιτυχημένα τηλεοπτικά πρότζεκτ, το οποίο αναμένεται να δώσει διαφορετικό αέρα στο πρωινό. Να τονίσουμε ότι δύο πρόσωπα που είναι χρόνια στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, ο Αρης Λιαπάτης και ο Νίκος Παρτσώλης, την ακολούθησαν και σε αυτό το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, όπως και κάποιοι δημοσιογράφοι της ομάδας που είναι προσωπική επιλογή της παρουσιάστριας.

skorda02054

Οσο για τον δημοσιογράφο Αγγελο Βουράκη, ανακοίνωσε πως δεν θα είναι στην εκπομπή της Σκορδά, αφού δεν υπήρχε σαφής απάντηση για τον ρόλο που θα έχει. Πάντως, ένα από τα ονόματα που ακούγονται για μια θέση στο πάνελ είναι αυτό της Δάφνης Καραβοκύρη. Στην αστρολογία, εκτός απροόπτου, θα βρεθεί η Βίκυ Παγιατάκη, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στο φινάλε του «Πάμε Δανάη». Στην κουζίνα ιδανικά θα ήθελαν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ωστόσο δεν φαίνεται εφικτό η γνωστή μαγείρισσα να βρίσκεται καθημερινά στην πρωινή εκπομπή. Ετσι, στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Photo shared by Πρωινό Μας❤️ on June 14 2023 tagging @dimitrisskarmoutsos. May be an image of 1 person pasta ossobuco french fries and sauce

Σε λίγες μέρες, ωστόσο, θα είναι έτοιμο και το νέο τηλεοπτικό «σπίτι» της Φαίης Σκορδά, ένα πλατό όπως η ίδια το είχε ονειρευτεί και που ταιριάζει στην προσωπικότητά της. Μέχρι το τέλος του μήνα θα κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες ώστε όλοι να φύγουν για ολιγοήμερες διακοπές, και θα επιστρέψουν στις 26 Αυγούστου για την προετοιμασία της εκπομπής και τη μεγάλη πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...