Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Η Κωνσταντίνα Καπίρη έχει ξεσηκώσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού με το τραγούδι της, που έγινε viral

Είναι στο μυαλό κάτι μαγικό

«Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό…» τραγουδά η Κωνσταντίνα Καπίρη για την αγαπημένη της ομάδα, τον Ολυμπιακό, και γίνεται viral. Γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα, η γνωστή τραγουδίστρια εμπνεύστηκε το «ερυθρόλευκο» hit από το αγαπημένο σύνθημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού καθώς και από τα τραγικά γεγονότα του 1981 στη Θύρα 7, όπως τα αφηγήθηκε στην ίδια ο πατέρας της, που ήταν εκεί.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Εχοντας πάρει μεγάλη αγάπη από τους fans της ομάδας του Πειραιά, με τα βίντεό της στο TikTok να μετρούν εκατομμύρια views, η εκρηκτική Κωνσταντίνα Καπίρη εξέφρασε πρόσφατα μέσω των social media την επιθυμία της να γυρίσει το βιντεοκλίπ του «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μόνο που δεν πήρε κάποια απάντηση από την ΠΑΕ. Αντ’ αυτού, ένας φίλαθλος της «ερυθρόλευκης» ομάδας την προσκάλεσε στη σουίτα που νοικιάζει στο γήπεδο, υποσχόμενος να τη βοηθήσει με τις γνωριμίες του. Ποια ήταν η αντίδραση της τραγουδίστριας; «Ανέβασε» ένα βίντεο στο TikTok βγάζοντάς τον… στη σέντρα. Περίπου 24 ώρες αργότερα όμως, «κατέβασε» το post. Ο λόγος; Τον αποκαλύπτει σήμερα πρώτη φορά, μιλώντας στην «Espresso» εφ’ όλης της «ερυθρόλευκης» ύλης.

kapiri26074

Πώς προέκυψε η τόσο μεγάλη αγάπη σου για τον Ολυμπιακό;

Ολυμπιακός είναι ο μπαμπάς μου, επομένως εγώ μεγάλωσα με το να αγαπώ αυτή την ομάδα. Μένω και στον Πειραιά, οπότε δεν ήθελε και πολύ. Πηγαίνω στο γήπεδο από τριών χρονών.

Σε κάποιο από τα βίντεό σου στα social έχεις αναφερθεί στην εμπειρία του φίλαθλου πατέρα στου στην τραγωδία της Θύρας 7, το 1981…

Το έχω πει στο TikTok αυτό και έχει γίνει πολλές φορές viral. Κάποιοι το ασπάστηκαν, άλλοι το κατέκριναν. Ο πατέρας μου ήταν όντως στα γεγονότα της Θύρας 7, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στις 8 Φεβρουαρίου 1981. Ηταν μάλιστα ο πρώτος που κατέβηκε κάτω, στις πόρτες, για να μπορέσει να φύγει. Οι πόρτες δεν άνοιξαν ποτέ και πάνω σε μια συζήτηση που είχα μαζί του για το γεγονός, μου ήρθε η ιδέα να γράψω αυτό το τραγούδι. Στους στίχους του υπάρχουν και κάποια από τα λόγια του πατέρα μου σχετικά με το πώς είχε νιώσει τότε ο ίδιος βιώνοντας αυτή την τραγική συνθήκη. Διότι ούτε εκείνος βγήκε αλώβητος από αυτό, αντιμετώπισε προβλήματα υγείας μετά. Φυσικά, βγήκε ζωντανός και γι’ αυτό δοξάζω τον Θεό. Είχε σκοτωθεί κόσμος τότε, ήταν μια «μαύρη» ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πατέρας μου θεωρεί ότι σώθηκε επειδή αγαπάει πολύ την ομάδα του, εγώ δεν το ασπάζομαι αυτό. Εγώ πιστεύω πως τον βοήθησε ο Θεός. Πέρα από την αγάπη μου για τον Ολυμπιακό, λοιπόν, είχα και συναισθηματικό κίνητρο για τη δημιουργία του τραγουδιού.

kapiri260742

Πώς αντέδρασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού που χρησιμοποίησες το αγαπημένο τους σύνθημα στο τραγούδι;

Η αγάπη που πήρα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι ασύλληπτη. Δεν το πιστεύω ακόμα και τώρα, μετράμε δηλαδή πολλά εκατομμύρια views και όμορφα σχόλια. Βέβαια, η κυκλοφορία του τραγουδιού μού έφερε ακριβώς το αντίθετο από φανατικούς, ίσως, άλλων ομάδων. Είχα και πολλά αρνητικά σχόλια, ακόμη και απειλητικά μηνύματα του στιλ «Αν σε πετύχω έξω θα φας… χώμα» ή «Θα σε τσακίσω!» Εγώ είμαι φίλαθλος, θα καθίσω δηλαδή να δω και μια άλλη ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο. Σίγουρα αγαπώ τη δική μου και θέλω να κερδίζει, αλλά πάνω απ’ όλα είναι το παιχνίδι που μετράει. Είμαι κατά του φανατισμού στα γήπεδα.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης του Ολυμπιακού σήμερα;

Σίγουρα ο αγαπημένος μου, τουλάχιστον για φέτος, ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ζήτησες να γυριστεί το βιντεοκλίπ του τραγουδιού στο γήπεδο Καραϊσκάκη και, αντί για θετική απάντηση, σου ζητήθηκε να περάσεις πρώτα από μια… σουίτα;

Δεν είχα απάντηση από την ΠΑΕ γι’ αυτό το θέμα, ούτε αρνητική ούτε θετική, γιατί πολύ απλά δεν τους έκανα εγώ ποτέ καμία πρόταση. Η αλήθεια είναι -και το λέω πρώτη φορά αυτό- ότι δεν ζητήσαμε με τους συνεργάτες μου το γήπεδο από την ΠΑΕ για το κλιπ. Απλώς εγώ μέσω του TikTok και του Instagram ζητούσα από τον κόσμο να το κάνει αυτό για λογαριασμό μου. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να τρώω απόρριψη, γι’ αυτό και δεν μπήκα η ίδια στη διαδικασία να ζητήσω το γήπεδο. Ο κόσμος όμως το ζήτησε, χιλιάδες e-mail στάλθηκαν στην ΠΑΕ, χιλιάδες τηλέφωνα έγιναν – τουλάχιστον έτσι με ενημέρωσαν τότε οι followers μου στα social media. Προφανώς η ΠΑΕ δεν έδωσε βάση επειδή δεν ήταν αίτημα από εμένα ή το team μου. Ετσι, δεν θα γίνει βιντεοκλίπ, προς το παρόν τουλάχιστον.

kapiri260741

Και αυτό που έγραψες στο TikTok για τη σουίτα στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

Αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό, θα προτιμούσα να μην επεκταθώ. Βέβαια ισχύει, δεν το έγραψα απλά για να το γράψω. Δεν έχει να κάνει πάντως με τον Ολυμπιακό σαν ΠΑΕ, αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω σίγουρα. Δεν έχει να κάνει με κάποιον από την ομάδα, δεν είναι ούτε παράγοντας ούτε παίκτης. Εχει να κάνει με φίλαθλο, ο οποίος, απ’ ό,τι κατάλαβα, διατηρεί σουίτα κάθε χρόνο στον Ολυμπιακό. Δεν μπερδεύεται όμως καθόλου η ομάδα. Απλά ο συγκεκριμένος τυχαίνει να γνωρίζει κάποιους ανθρώπους. Είμαι πολύ αυθόρμητος χαρακτήρας και πολλές φορές χάνω και τον έλεγχο. Ακόμα και η πολλή ειλικρίνεια βλάπτει κάποιες φορές, ειδικά όταν πας σε μονοπάτια που δεν μπορείς να περπατήσεις. Επομένως «κατέβασα» το βίντεο για να μην υπάρξουν… άλλα θέματα. Μου ζητήθηκε να το κάνω. Τα μηνύματα που έχω στην κατοχή μου δεν λένε «θα κάνεις αυτό για να γίνει το άλλο». Θεωρώ, όμως, αυτονόητο πως όταν κάποιος σε καλεί σε μια σουίτα για πρώτη φορά και σου λέει «έλα να με βρεις και μετά θα σε γνωρίσω κι εκεί που θέλεις» δεν έχει τις πιο αγνές προθέσεις.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...