Τρίτη, 11 Μαρτίου, 2025

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Happy birthday» με… άρωμα Ελλάδας

Εγινε 56 χρονών χθες η νέα Αμερικανίδα πρέσβης στην...

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου o Ηλία Ζάρμπαλη και η...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον...

Ο όμορφος μελαχρινός που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στο πλευρό της Πόπης...

Με έναν ψηλό, μελαχρινό και ιδιαίτερα γοητευτικό άντρα στο...

Ελάχιστοι φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο «αντίο» στη Ράνια Ιωαννίδου

Μέσα σε κλίμα οδύνης και βαθιάς συγκίνησης αλλά με...

Ο Ρουβάς ή θα συνεχίσει ως κριτής στο «The Voice» ή θα αναλάβει τα ηνία του

Σίγουρη η καρέκλα του Σάκη

Παρουσιαστής ή κριτής στο «The Voice» ο Σάκης Ρουβάς; Για πολλούς μέσα στη μιντιακή αγορά είναι γνωστή η μακρόχρονη συνεργασία του Ελληνα ποπ σταρ Σάκη Ρουβά με τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί. Η επαγγελματική τους σχέση άρχισε πριν από οκτώ χρόνια, όταν ο τραγουδιστής αποδέχτηκε να καθίσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες του μουσικού τάλεντ σόου «The Voice», έχοντας παρουσία στη συνέχεια σε όλους τους κύκλους του καλλιτεχνικού ριάλιτι.

Στο μεταξύ, ο Σάκης Ρουβάς ανέλαβε και άλλα τηλεοπτικά καθήκοντα στον Σκάι, παρουσιάζοντας την documentary αφιερωματική εκπομπή «Idols», η οποία σκιαγράφησε τη ζωή και την καριέρα κορυφαίων προσωπικοτήτων της Ελλάδας που δεν βρίσκονται στη ζωή, με σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό συνοδευόμενο από μαρτυρίες προσώπων που σπάνια έως ποτέ εκτίθενται στον τηλεοπτικό φακό. Υστερα ακολούθησε, το 2022, η παρουσία του Σάκη στο μουσικό σόου μεταμορφώσεων «The Masked Singer» και πάλι σε παραγωγή Αcun Μedya, στο οποίο ανέλαβε και τη θέση του οικοδεσπότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς θεωρείται δεδομένο πως θα έχει παρουσία στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Σκάι και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί επακριβώς ο ρόλος του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε τι θέση θα πάρει στο πρόγραμμα του Σκάι. Αρχικά ήταν δεδομένο πως θα βρίσκεται και πάλι σε μία από τις τέσσερις κόκκινες καρέκλες του «The Voice» ως κριτής. Μετά το όνομά του ακούστηκε για την παρουσίαση του μουσικού πρότζεκτ. Αυτό, βέβαια, θα σημάνει την αποχώρηση του Γιώργου Λιανού από το σόου. Φυσικά, δεν θα χαλάσει ο Λιανός τη σχέση του με τον Ατζούν. Ο Ιλιτζαλί τού έχει εμπιστευτεί το «Survivor», την πιο φιλόδοξη παραγωγή του. Αρα, σε κάθε περίπτωση, και ο Ρουβάς και ο Λιανός παραμένουν στην αυλή του Τούρκου τηλεοπτικού μεγιστάνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο εραστής «ποντικός» και η… αχόρταγη κουνιάδα

Γρίφο για τις διωκτικές Αρχές αποτελεί στα βόρεια προάστια...

Νίκος Φλώρος: «Πούλησα διαμέρισμα για να φτιάξω το γλυπτό της Κάλλας»

Τι μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης για την τέχνη...

Αποκαλύψεις από την Klavdia που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision

«Eχω πάρει βραβείο ως η… περισσότερο καλεσμένη σε ποντιακούς...

Bελούδινος χωρισμός για Ρέτσο και Δρέττα

Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν αθόρυβα και το ίδιο ξαφνικά και...

«Ψυχώ» στα Εξάρχεια με συλλέκτρια

Ενα ανατριχιαστικό σκηνικό βγαλμένο από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας φρίκης...

H hair expert Δέσποινα Σουλακάκη αναλύει τις top τάσεις για τα μαλλιά μας την άνοιξη

Η άνοιξη είναι σχεδόν εδώ και όπως όλα σιγά...

Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τον φονιά και το κίνητρο στη δολοφονία της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο

Μια «ανάσα» από την εξιχνίαση της δολοφονίας της συμβολαιογράφου...