Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 13 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Οπως φαίνεται, θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που...

Η Μαίρη Βιδάλη «λύγισε» μιλώντας για την απώλεια του γιου

Η Μαίρη Βιδάλη παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες...

«Grand Hotel»: Μια νέα απειλή «χτυπάει» την πόρτα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Σοφία συλλαμβάνεται...

Γιώργος Ζαμπέτας: Εκδήλωση μνήμης και νέο τραγούδι για τον θρυλικό βιρτουόζο του...

Ο Δήμος Αιγάλεω τιμά τη μνήμη και την ανεκτίμητη...

Ο Γιάννης Κουκουράκης θα έχει τον βασικό ρόλο στο «Grand Hotel»

Εκλεισε... σουίτα!

Ο ωραίος Γιάννης Κουκουράκης από την «Παραλία» των χίπηδων στα Μάταλα θα πρωταγωνιστήσει στο «Grand Hotel» της Κηφισιάς το 1925! Η σειρά «Grand Hotel» έρχεται με… φόρα στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και αναμένεται να είναι μία εξ αυτών που θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πρόκειται για μια σειρά εποχής, όπου η ιστορία μάς γυρίζει πίσω στο μακρινό 1925, σε ένα ακριβό ξενοδοχείο στην Κηφισιά. Εκεί, ένας απαγορευμένος έρωτας, μια μυστηριώδης εξαφάνιση και μια εγκυμοσύνη έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές των πρωταγωνιστών. Εδώ και δύο εβδομάδες έκλεισαν οι βασικοί ρόλοι της σειράς, τους οποίους θα κρατήσουν οι δημοφιλείς ηθοποιοί Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Καλλιόπη Χάσκα, Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης, Τάσος Νούσιας, Κόρα Καρβούνη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μιχάλης Συριόπουλος και Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Ωστόσο, μόλις χθες έκλεισε ο κεντρικός πρωταγωνιστής! Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Grand Hotel» θα αναλάβει ο Γιάννης Κουκουράκης, ο οποίος επιστρέφει στον ΑΝΤ1, μετά τη συμμετοχή του ως Κωνσταντής στις «Αγριες Μέλισσες». Πέρυσι, τον απολαύσαμε στον ρόλο του αρραβωνιαστικού μιας Κρητικοπούλας στην «Παραλία» της ΕΡΤ1. Ο Γιάννης Κουκουράκης, λοιπόν, αναλαμβάνει τον ρόλο του Πέτρου, που προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία της αδελφής του και τελικά θα ερωτευθεί την πλούσια κληρονόμο ενός ξενοδοχείου, την οποία θα υποδυθεί η ταλαντούχα ηθοποιός Καλλιόπη Χάσκα. Την ηθοποιό τη χαρήκαμε στη σειρά «Μάγισσα» πέρυσι ,στον ρόλο της ραδιούργας Μεταξίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλίας Ζάρμπαλης: Ο κομμωτής των stars έμεινε στον… άσο

❱❱ Διπλή «καμπάνα» στον hairstylist από το Δ' Τριμελές...

Το τελευταίο αντίο στην Καίτη Κωνσταντίνου – Υποβασταζόμενη η μητέρα της

Φίλοι συνάδελφοι και συγγενείς θα πουν σήμερα στις 12...

Η Λιόλιου βγάζει… βόλτα σκύλους

Χαμός στο TikTok με το νέο τραγούδι της Κατερίνας...

«Καρφί» από Μουζουράκη για τις πρώην συντρόφους του

«Μπηχτή» του Πάνου Μουζουράκη για τις πρώην του. Ο...

Χαμός στον αέρα της εκπομπής «Happy Day»

Κατά τη διάρκεια της στήλης του Δήμου Βερύκιου στην...

Ο όμορφος μελαχρινός που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στο πλευρό της Πόπης Μαλλιωτάκη

Με έναν ψηλό, μελαχρινό και ιδιαίτερα γοητευτικό άντρα στο...