Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Η Καραβάτου συγκινημένη ευχήθηκε on air χρόνια πολλά στον Κρατερό Κατσούλη

Τα γενέθλιά του έχει ο Κρατερός Κατσούλης.Πόσο χρονών γίνεται...

Ομαδικά γέλια πριν από τον πόνο στον στίβο του «Exathlon» στον Σκάι

Τα πρώτα «κλικ» από τον Αγιο Δομίνικο αποκάλυψαν τελικά όλους τους συμμετέχοντες στο πολυδιαφημισμένο «Exathlon» του Σκάι, ακόμα και εκείνους που δεν απαθανάτισαν οι φωτογράφοι στο αεροδρόμιο της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας,

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε διπλό ταμπλό τη νέα σεζόν

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα κάνει... διπλή ζωή τη νέα...

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτό είναι το εντυπωσιακό τους σπίτι

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας μένουν με τις κόρες τους σε μια μοντέρνα και μεγάλη μεζονέτα.

Στο χρονοντούλαπο μια για πάντα η διαμάχη της Δημητρίου με την κόρη της

Τα όλο μέλια λόγια της Ολγας για τη «lady της καρδιάς της» που έγινε 70 ετών

Lady ετών 70. Η Αντζελα Δημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της και η κόρη της, Ολγα Κιουρτσάκη, την αποθέωσε δημόσια. Οι δύο γυναίκες, οι οποίες πέρασαν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους τούς προηγούμενους μήνες, πλέον έχουν έρθει και πάλι κοντά και φαίνονται πολύ αγαπημένες.

Η Ολγα, μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της, παρήγγειλε όχι μία, αλλά δύο τούρτες-υπερπαραγωγή, πάνω στις οποίες φιγουράριζαν όλα τα εξώφυλλα των δίσκων της λαϊκής τραγουδίστριας, ενώ στη μία υπήρχε και ένα χρυσό στέμμα που έγραφε Lady, φτιαγμένα όλα από ζαχαρόπαστα. Η κόρη της Αντζελας προχώρησε έπειτα σε μια μακροσκελή ανάρτηση, μέσω της οποίας εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο της μητέρας της, η οποία κανονικά έχει τα γενέθλιά της στις 18 Αυγούστου, αλλά τούτη τη χρονιά αποφάσισε να γιορτάσει λίγο νωρίτερα, έχοντας κοντά της και τη συνονόματη εγγονή της.

«Χθες γιορτάσαμε τα 70 χρόνια της ζωής σου! 70 χρόνια γεμάτα αγάπη, σοφία, και ανεκτίμητες στιγμές. Είσαι το φως που φωτίζει τη ζωή μας, το στήριγμά μας στις δυσκολίες και η πιο όμορφη ψυχή που γνωρίζω. Κάθε σου χαμόγελο έχει τη δύναμη να κάνει τον κόσμο πιο φωτεινό και κάθε σου αγκαλιά είναι μια ζεστή θάλασσα που μας παρασύρει σε ασφάλεια και ηρεμία. Θυμάμαι τις στιγμές που ήσουν δίπλα μου, τις ιστορίες που μοιράστηκες και τις αξίες που μου δίδαξες. Μέσα από εσένα έχω μάθει την αληθινή έννοια της αγάπης και της ανιδιοτέλειας. Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα, γιατί η ζωή σου αξίζει να γιορτάζεται με τον πιο χαρούμενο και λαμπερό τρόπο. Εύχομαι οι επόμενοι χρόνοι να είναι γεμάτοι υγεία, ευτυχία και όνειρα που πραγματοποιούνται. Είσαι και θα είσαι πάντα η πιο ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή μου. Μαμά, σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς» έγραψε η Ολγα για τη μαμά Αντζελα.

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας και ο σύζυγός της Φώτης Λώσης είχαν έρθει σε ρήξη με τη «Λαίδη» στις αρχές της φετινής χρονιάς. Συγκεκριμένα βρίσκονταν και οι τρεις σε περιοδεία της Αντζελας Δημητρίου στην Αμερική όταν συνέβη ένα επεισόδιο μεταξύ τους, με το ζευγάρι να επιστρέφει μόνο του στην Ελλάδα. Ακολούθησαν unfollow μεταξύ τους στα social media, αιχμηρές δηλώσεις μέσω των δικηγόρων τους αλλά και εξώδικα. Οι κατηγορίες που ακούστηκαν ήταν περί εκμετάλλευσης και από τις δύο πλευρές και ένα διάστημα μάνα και κόρη δεν μιλιούνταν καν. Ωστόσο, ο θάνατος της μητέρας της Αντζελας και γιαγιάς της Ολγας λειτούργησε σαν γέφυρα για να επικοινωνήσουν εκ νέου. Δεν ήταν εύκολο, αλλά τελικά μάνα και κόρη κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση. Αλλωστε, «το αίμα νερό δεν γίνεται», που λέει και ο σοφός λαός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο

Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα

Ο κόσμος σε κομβική Περιφέρεια το ‘χει βούκινο και αυτή κρυφό καμάρι!

Η Δώρα Χρυσικού πέταξε το μαγιό και πόζαρε στην παραλία μόνο με το άρωμά της

Η Δώρα Χρυσικού μετά την αποχώρησή της από τη σειρά «Η γη της ελιάς» έκανε τις διακοπές της καθώς χρειαζόταν ξεκούραση και χαλάρωση.

Ξαπλωμένη στα βράχια φορώντας μπικίνι αναστατώνει η 57χρονη κυρία της σόουμπιζ

Έβαλε το μπικίνι που τονίζει το καλλίγραμμο σώμα της και έκανε τις βουτιές της αναστατώνοντας τους λουόμενους.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.