Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2025

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους

Ο Απόστολος Ρουβάς και η αγαπημένη του Φανή Γιαβρίδου...

«Grand Hotel»: Ο Χαραλάμπης δεν εμπιστεύεται τον Ιάκωβο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη αναλαμβάνει να παραδώσει...

Celebrities σε… μαγεμένο δάσος

Σε Μαγεμένο Δάσος μεταμορφώθηκε το βραβευμένο με δύο αστέρια...

Λάκης Γαβαλάς: «Τότε οικονομικά ήμουν πανίσχυρος»

Ο Λάκης Γαβαλάς κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno»...

Celebrities της εγχώριας showbiz σε ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές

«Υγρά» παιχνίδια

«Σαράντα βαθμοί, λιώνει το κορμί, η λύση είναι μία, πάμε παραλία» λέει ένα γνωστό τραγουδάκι της Ελένης Φουρέιρα, το οποίο ταίριαξε με την περίσταση τόσο ανήμερα τον «καυτό» Δεκαπενταύγουστο όσο και χθες που το θερμόμετρο κατέγραψε ξανά υψηλότατες θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα. Οπως ήταν επόμενο, ο περισσότερος κόσμος αναζήτησε τη δροσιά σε θάλασσες και ακτές, με αρκετούς celebrities της εγχώριας showbiz να απαθανατίζονται σε «υγρά» παιχνίδια και να πρωταγωνιστούν σε θαλασσινές αναρτήσεις στα social media.

Διακοπές στη γη του «Maestro» κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφικό υλικό από τις εξορμήσεις του με ένα μικρό σκάφος στα ανοιχτά του Ιονίου Πελάγους. Λίγο προτού αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, οπότε και θα προβληθούν τα τέσσερα τελευταία επεισόδια της σειράς του στο Netflix, ο δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος γεμίζει τις μπαταρίες του στο ελληνικό νησί που έχει αγαπήσει λίγο περισσότερο απ’ όλα τα άλλα.

Ο Παπακαλιάτης στο Ιόνιο

Eρωτικά πειράγματα

Στο μεταξύ, η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte εντοπίστηκαν στη Μάνη ανήμερα τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας, με τον φακό των παπαράτσι να καταγράφει τα ερωτικά πειράγματά τους μέσα στο νερό. Η εκρηκτική ηθοποιός και ο νεαρός τράπερ απόλαυσαν το μπάνιο τους στην παραλία Λιμένι το απόγευμα της Πέμπτης, μαζί με δύο φίλους τους. Παρότι η σχέση τους είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, κατά την παραμονή τους στη θάλασσα υπήρξαν σχετικά διακριτικοί μεταξύ τους. Ωστόσο, δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα χιουμοριστικά πειράγματα μέσα στο νερό, με πολλούς από τους λουομένους να τους αναγνωρίζουν αμέσως, ειδικά τη Μαρία που έχει και χαρακτηριστική φωνή.

Οι Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte με φίλους τους στη Μάνη

Από την άλλη μεριά, η Αγγελική Ηλιάδη επιδόθηκε σε θαλασσινές ασκήσεις επάνω σε σανίδα sup, κάνοντας αρκετούς από τους άντρες που έτυχε να βρίσκονται στην ίδια παραλία με εκείνη να «αλληθωρίσουν» με τα κάλλη της. Το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η τραγουδίστρια μοιράστηκε μέσω Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα από την εξόρμησή της στην πλαζ, στα οποία απεικονίζεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της αλλά και να κάνει sup. «Καλοκαιρινή χαρά» σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της η sexy αοιδός, χωρίς όμως να αποκαλύψει το μέρος στο οποίο παραθερίζει αυτό το διάστημα.

H αοιδός πάνω σε sup

Η Αγγελική Ηλιάδη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

Η Αλίκη και οι… εμίρηδες της Ρόδου

Η μαφία στη Ρόδο στήθηκε στα πρότυπα του «τσιμέντου»...

Ολα τα must items για να… ανθίσει η ντουλάπα σου και να ξεχωρίσεις στο styling

Οσο και αν οι μετεωρολόγοι λένε πως ο καιρός...

«Kitchen Lab»: Πώς «μεταμορφώνει» ο Άκης τον κλασικό μπακαλιάρο σκορδαλιά;

Ο Άκης Πετρετζίκης, εκτάκτως σήμερα, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen...