Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Οι… Επτανήσιες Μουρ και Ανιστον!

Στους Παξούς με τον Παπακαλιάτη η πρώτη! Στην Κέρκυρα η δεύτερη!

Ποια Κιάρα Φεράνι; Την ώρα που η γνωστή Ιταλίδα σχεδιάστρια και fashion blogger τριγυρνούσε ημίγυμνη στη Μύκονο, μοστράροντας τα οπίσθιά της στα beach bars του νησιού και τραβώντας επάνω της όλα τα φλας των παπαράτσι, δύο πραγματικές διεθνείς σταρ (από αυτές του Hollywood!) περνούσαν ειδυλλιακές στιγμές στο Ιόνιο, καταφέρνοντας να διατηρήσουν ινκόγκνιτο την παραμονή τους στη χώρα μας.

ani mour200841

Ο λόγος για την Τζένιφερ Ανιστον, η οποία έκανε διακοπές στην Κέρκυρα δίχως να την πάρει χαμπάρι κανένας παπαράτσι, και την Ντέμι Μουρ, που επισκέφθηκε πάλι φέτος τους (διεθνώς διαφημιζομένους, πλέον, μέσω του «Maestro») Παξούς, με τα κρυστάλλινα νερά και την απαράμιλλη ομορφιά. Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Ανιστον, πρωταγωνίστρια στα θρυλικά «Φιλαράκια» αλλά και στο «Morning Show» του Apple TV τα τελευταία χρόνια, χάρηκε τις ομορφιές του νησιού των Φαιάκων, όπου έφτασε με σκάφος και επισκέφθηκε μπαράκι στην περιοχή Κασσιόπη.

ani mour200844

Ο καλλιτεχνικός μάνατζερ Μάριος Παπαδάτος, που βρέθηκε πρόσφατα στο ίδιο μέρος, έφερε εχθές στο φως της δημοσιότητας μέσω ενός story που ανέβασε εχθές στο Instagram την είδηση για την επίσκεψη της Ανιστον στη Κέρκυρα. «Λίγες μέρες πριν το πιο διάσημο Φιλαράκι μάς επισκέφτηκε» έγραψε πάνω σε μια φωτογραφία, που απεικονίζει τη διάσημη ηθοποιό, με τους 43.000.000 followers στο Instagram, να πίνει σφηνάκια σε γνωστό μπαρ του νησιού, το Λιμάνι. Μάλιστα, ο γνωστός μάνατζερ συμπλήρωσε το εξής στην ανάρτηση του: «Τζένιφερ Ανιστον, μας τίμησες και σε ευχαριστούμε! Είσαι σπάνιο είδος».

ani mour20084

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιωάννα Γενοβέφα Αναστασάκη, όπως είναι το ελληνικό όνομά της, έχει αναφερθεί δημόσια στην καταγωγή της, δηλώνοντας υπερήφανη για τις ρίζες της. Ο πατέρας της, επίσης ηθοποιός, Τζον Ανιστον έχει καταγωγή από τα Χανιά, ενώ νονός της ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Τέλι Σαβάλας. Από την άλλη, «ραντεβού» στους Παξούς έδωσε άλλη μία χρονιά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη η Ντέμι Μουρ, και μάλιστα αυτή τη φορά θέλησε να του δείξει από κοντά το ταλέντο της κόρης της στο τραγούδι. Η σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε για τις καλοκαιρινές διακοπές της στο νησί -το οποίο ο Παπακαλιάτης έκανε διάσημο παγκοσμίως, μέσα από τη σειρά «Maestro»- και έσπευσε να τον συναντήσει.

ani mour200843
Ενσταντανέ από τη συνάντηση Μουρ-Παπακαλιάτη στους Παξούς

Ο Ελληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, που επίσης κάνει τις διακοπές του στους Παξούς, ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από τις χαλαρές στιγμές που πέρασαν αλλά και από το «χορευτικό» που έκαναν δίπλα από τη θάλασσα. «Μια ευχάριστη στάση στους Παξούς. Καλωσόρισες» ήταν τα λόγια του δίπλα από τη σχετική ανάρτηση. Φαίνεται δε ότι η Μουρ ήθελε να ακούσει τη γνώμη του Παπακαλιάτη για το νέο τραγούδι της Σκάουτ Γουίλις, της κόρης που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Μπρους Γουίλις. Τον έβαλε να ακούσει το τραγούδι της «Love Without Possession» και, όπως ομολόγησε ο ίδιος σε story που ανήρτησε, η Σκάουτ έχει «υπέροχη φωνή». Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη συνάντηση της Μουρ με τον Παπακαλιάτη. Πρώτη φορά τον είχε συναντήσει πέρυσι, ύστερα από δική της πρωτοβουλία, μια και είχε εντυπωσιαστεί από το «Maestro», που παρακολούθησε στο Netflix. Ετσι, κίνησε γη και ουρανό για να τον συναντήσει και το ραντεβού είχε κλειστεί στους Παξούς.

ani mour200842

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...