Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Κώστας Πολυδώρου: Νεκρός στο σπίτι του ο «Ρομπέν των τραπεζών»

Η ζωή κάνει κύκλους και οι «παραβατικοί» συνήθως ξαναγυρίζουν...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Πρωτοφανής καταγγελία μητέρας μη λεκτικού αυτιστικού...

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η συμπεριφορά αρχιμανδρίτη, ο οποίος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις...

«Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» σε δύο… δόσεις!

Αποκαλύπτονται σταδιακά οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τις τέσσερις...

Η καλοκαιρινή ζωάρα των VIPs στο Αιγαίο

Μενού με Opera, τυλιχτό σουβλάκι και... γαζέλες των catwalks!

Απ’ όλα έχει ο… μπαξές των celebrities στο Αιγαίο! Πλωτά παλάτια σεΐχηδων, Αμερικανίδες τραγουδίστριες να ξετρελαίνονται με σουβλάκια, γαζέλες των catwalks να ξεσαλώνουν και εγχώριους επωνύμους να κάνουν πασαρέλα στα beach bars της Μυκόνου!

Στα ανοιχτά λοιπόν της Laguna Coast, στη Νάξο, εθεάθη μια θαλαμηγός που θύμισε στους ντόπιους μικρό κρουαζιερόπλοιο. Πρόκειται για το υπερπολυτελές γιοτ «Opera», μήκους 146 μέτρων, που ναυπηγήθηκε πέρυσι και στοίχισε περί τα 450 εκατομμύρια αγγλικές λίρες. Ιδιοκτήτης του είναι ο σεΐχης Abdullah bin Zayed Al Nahyan, γιος του ιδρυτή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Zayed bin Sultan Al Nahyan, εξέχον μέλος της βασιλικής οικογένειας του Αμπού Ντάμπι και αδελφός του σεΐχη Mansour bin Zayed bin Sultan Al Nahyan.

celeb21084
Το πλωτό παλάτι «Opera» του σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan

Στις 40 καμπίνες που διαθέτει το σούπερ γιοτ προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια στους ταξιδιώτες του, απασχολεί σχεδόν 80 άτομα προσωπικό, ενώ στο tender του (που είναι κι αυτό πολύ μεγάλο) υπάρχει μέχρι και ομπρέλα για τον σεΐχη και τους καλεσμένους του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το πλωτό παλάτι έφτασε προχθές στο κυκλαδίτικο νησί, με τον ζάπλουτο ιδιοκτήτη του να είναι μεταξύ των επιβαινόντων, και πρόκειται να αναχωρήσει σήμερα για άλλον προορισμό. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες το «Opera» είχε απαθανατιστεί στο Ιόνιο Πέλαγος, στα ανοιχτά της Κεφαλλονιάς.

Ο σεΐχης Abdullah bin Zayed Al Nahyan, με προσωπική περιουσία άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων και δικό του lear jet, φαίνεται πως θέλησε να δει από κοντά την περιοχή της Νάξου, Λαγκούνα, όπου το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ βιωσιμότητας από το Laguna Coast Foundation. Στο πολυτελές ξενοδοχείο που δημιουργείται σταδιακά στην περιοχή βρέθηκε ινκόγκνιτο πριν από έναν μήνα ο Τζεφ Μπέζος της Amazon, ενώ πέρυσι φημολογείται πως είχε αράξει στις εγκαταστάσεις του (επίσης ινκόγκνιτο) η Αθηνά Ωνάση.

celeb210844

Kαι μέσα σε όλα αυτά το σουβλάκι που δοκίμασε στις διακοπές της στο Αιγαίο ξετρέλανε την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ασλεϊ Ρόμπερτς, η οποία μαζί με τη Νικόλ Σέρζινγκερ είναι δύο από τα διασημότερα μέλη του γυναικείου συγκροτήματος Pussycat Dolls. Η Ρόμπερτς ανάρτησε στο Instagram μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες από την Ελλάδα, σχολιάζοντας ότι ζει «το όνειρο στο Αιγαίο». Σύντομο βίντεο τη δείχνει να τρώει «τυλιχτό» και να το απολαμβάνει τόσο πολύ που κάνει χορευτικές φιγούρες. Μάλιστα, όπως κάθε καλοφαγάς που σέβεται τον εαυτό του και το ελληνικό σουβλάκι, η τραγουδίστρια όχι μόνο το έφαγε με τζατζίκι, αλλά λερώθηκε και στο στόμα.

celeb210842
Η Ασλεϊ Ρόμπερτς, όταν δεν κάνει ηλιοθεραπεία, του δίνει και καταλαβαίνει στο σουβλάκι

Με λευκό μπικίνι

Η πολυτάλαντη 42χρονη, που εκτός από τραγουδίστρια είναι επαγγελματίας χορεύτρια και ραδιοφωνική παραγωγός, δεν άφησε με το παράπονο όσους τη θαυμάζουν για την ομορφιά της. Δημοσίευσε selfies με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι σε «καυτές» πόζες στην ξαπλώστρα, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν προηγηθεί φωτογραφίες της με ολόλευκο μπικίνι τόσο στην παραλία όσο και στο θέρετρο στο οποίο μένει.

Στο μεταξύ, στη Μύκονο, ένα είναι το όνομα που συζητούν οι πάντες: Ναόμι Κάμπελ. Η «μαύρη γαζέλα της πασαρέλας», όπως είναι το παρατσούκλι του 54χρονου πλέον σούπερ μοντέλου, απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να λικνίζεται στον ρυθμό των μουσικών επιλογών του Dj Rampa (από τους Keinemusik) στο κλαμπ Scorpios. Φορώντας λευκά γυαλιά ηλίου και ασορτί outfit  με κόκκινες λεπτομέρειες, η Ναόμι δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Οπως φημολογείται, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να τρέχει κάτι ερωτικό ανάμεσα στην ίδια και στον Dj Rampa, αφού σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok από τη βραδιά στη Μύκονο φαίνεται να τον φιλάει στο στόμα, ενώ πριν από μία εβδομάδα η Ναόμι είχε δώσει και πάλι το «παρών» σε event όπου έπαιζε μουσική ο Rampa, αυτή τη φορά στην Ιμπιζα.

celeb210843
Ναόμι Κάμπελ

Οσο συμβαίνουν όλα αυτά, το «νησί των ανέμων» συνεχίζει να κατακλύζεται από εγχώριους celebrities τόσο στις κοσμικές παραλίες του όσο και στα Ματογιάννια. Το φως της δημοσιότητας είδε τώρα μια σειρά φωτογραφιών με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ να απολαμβάνουν το μπάνιο τους, ενώ κάπου παρακάτω έκανε… πασαρέλα στην αμμουδιά και ο πρώην Survivor Στάθης Σχίζας τράβηξε τα βλέμματα με τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του.

celeb210846
Υβόννη Μπόσνιακ

celeb210847

celeb210845
Αντώνης Ρέμος

celeb210841
Στάθης Σχίζας

Ο Αρης Σοϊλέδης, από την άλλη, εθεάθη να απολαμβάνει βραδινό περίπατο με τη σύντροφό του Μαριλίνα Κυπαρίσση, η οποία εργάζεται σεζόν στη Μύκονο. Ευτυχώς, οι δυο τους δεν συναντήθηκαν με την πρώην σύντροφο εκείνου, τη ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Αντωνά, που πέρασε κι αυτή πρόσφατα από τη Μύκονο μαζί με τον νυν σύντροφό της Γιώργο Λιάγκα. Οι δυο τους, όπως γράψαμε στο χθεσινό μας φύλλο, έφαγαν σούσι σε γνωστό στέκι του νησιού, αλλά την ώρα που έφευγαν έπεσαν πάνω στην κάμερα του Mykonos Live ΤV. Ποια ήταν η αντίδρασή τους; Ο Λιάγκας «πάγωσε» και απομακρύνθηκε χωρίς να πει λέξη, ενώ η Αντωνά κινήθηκε γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...

Αναστέναξε η νυχτερινή Θεσσαλονίκη από ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και «γαλάζια» στελέχη

«Αναστέναξαν» η Partytura, το Shelter, το Οψοποιών Μαγγενείαι, Οι...

Tiktoker έγινε καλόγρια! – Από «Helen Mazlou» με χιλιάδες fans, δούλη του Θεού ως μοναχή Υπομονή

Την καριέρα της στα... εγκόσμια και στο TikTok εγκατέλειψε...