Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Πηλαδάκης – Παναγιωτακοπούλου: Άλλη μία ευκαιρία στον έρωτά τους

Η κοινή διαμονή τους σε τουρκικό lux resort! Ποιοι «πρόδωσαν» την επανένωσή τους

Επανασύνδεση τώρα για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους και αισθάνονται πολύ χαρούμενοι για αυτό. Οι δυο τους, μάλιστα, δεν βρέθηκαν τυχαία πριν από λίγες ημέρες στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας, όπου παραθέριζε εκείνο το διάστημα και ο κοινός τους φίλος και επιτυχημένος pr-man Χάρης Σιανίδης. Απεναντίας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης ταξίδεψαν μαζί εκεί, θέλοντας να γιορτάσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι το γεγονός ότι είναι και πάλι μαζί.

piladakis panag220842
Μία από τις καυτές φωτογραφίες της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που κοσμούν το προφίλ της στο Ιnstagram

Το… χέρι του Σιανίδη

Oταν, μάλιστα, ο επιτυχημένος pr-man και CEO της εταιρίας Beautiful People Χάρης Σιανίδης πόσταρε στα Insta stories του φωτογραφίες του και με τους δύο από τη γειτονική χώρα (πλην όμως με τον καθέναν ξεχωριστά), τότε το gossip ότι το ζευγάρι τα ξαναβρήκε άρχισε να φουντώνει. Η επανασύνδεσή τους επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τρίτης από τον (επίσης κοινό τους φίλο) δημοσιογράφο και πανελίστα Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος βρέθηκε κι εκείνος πριν από λίγες ημέρες στο παραλιακό θέρετρο της Τουρκίας και επιστρέφοντας στην Ελλάδα ανακοίνωσε μέσα από το blog του ότι ο επιχειρηματίας και το μοντέλο, που ασχολείται παράλληλα με την υποκριτική, είναι και πάλι ζευγάρι, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να… μοιράσουν ακόμη και κουφέτα μέσα στο 2025. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης έγιναν ζευγάρι πριν από περίπου πέντε χρόνια, ενώ στα μέσα του 2020 άρχισαν να συζούν κιόλας στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια.

piladakis panag22084
Σε βραδινή τους έξοδο

Ο ίδιος στήριξε πολύ την αγαπημένη του στη διάρκεια της συμμετοχής της στο «Survivor», στέλνοντάς της μέχρι και μηνύματα, στο πλαίσιο του επάθλου επικοινωνίας του reality επιβίωσης, παρόλο που η δημοσιότητα στις προσωπικές του σχέσεις δεν ήταν ποτέ το… φόρτε του. Το 2023 ακουγόταν έντονα πως το ζευγάρι επρόκειτο να επισημοποιήσει τη σχέση του με γάμο. Λεγόταν, μάλιστα, πως θα παντρεύονταν το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς στη Μύκονο, κάτι που δεν έγινε. «Εχω πει ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή, αλλά πήρε μια αναβολή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων» είχε δηλώσει τότε η Ναυσικά. Τελικά, το ζευγάρι χώρισε, με την είδηση να γίνεται γνωστή στα media τον περασμένο Ιούνιο. Στην πραγματικότητα, όμως, η ερωτική σπίθα ανάμεσα στον Κώστα και στη Ναυσικά δεν έσβησε ποτέ.

piladakis panag220841
Πηλαδάκης και Παναγιωτακοπούλου σε παλαιότερες διακοπές τους στη Μύκονο

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...