Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάταγος στο TikTok με τη Μαντώ και τη νέα, ερωτική μπαλάντα της

Η Μαντώ «σαρώνει» στο TikTok. Η τελευταία επιτυχία της...

Πάει για sold out το live του Snik

Ο ανατρεπτικός Snik κάνει δυναμικό comeback, με καινούργιο άλμπουμ...

Γλίτωσε την απέλαση ο πρίγκιπας Χάρι

«Ανάσανε» ξανά ο πρίγκιπας Χάρι με το «δωράκι» της...

Το party γενεθλίων της Panik Records

Happy couples, sexy outfits, πυροτεχνήματα, ένα comeback κι ένα...

Μαρία Σολωμού: Η δημόσια απάντηση της ηθοποιού στις φήμες που την «κυνηγάνε»!

«Απεταξάμην» τα ναρκωτικά και το ομαδικό σεξ από τη γνωστή ηθοποιό

Η φούντα, η κόκα, τα όργια και η σύνταξη της ανύπαντρης θυγατέρας. Η Μαρία Σολωμού κάλεσε στη διαδικτυακή της εκπομπή τον Mente Fuerte και τα… έβγαλε όλα στη φόρα.

ceeel160843
Οι Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte με φίλους τους στη Μάνη

«Με έχεις δει ποτέ να παίρνω ναρκωτικά; Δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου κόκα. Είχα κάνει φούντα όταν ήμουν μικρή, αλλά από ένα σημείο και μετά φοβήθηκα. Κάποια στιγμή χάνεται η μπάλα και άρχισαν οι κρίσεις πανικού και νόμιζα ότι θα πεθάνω. Δεν έχω ξαναπιεί έκτοτε! Εχω ακούσει ότι κάνω κοκαΐνες και π@ρτούζες. Αυτή η φήμη βγήκε συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου, που συναναστρεφόμουν με κάποιον άνθρωπο που ταίριαζε σαν εικόνα να φαντάζονται οι άνθρωποι τέτοια. Δεν μου αρέσουν τα ναρκωτικά και τα φοβάμαι!» ξεκαθάρισε η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στον τράπερ της καρδιάς της για τις φήμες που την ακολουθούν εδώ και χρόνια.

maria solomou12061

Σύνταξη

Η ίδια αναφέρθηκε μέχρι και στη σύνταξη του πατέρα της, που κανονικά θα έπαιρνε ως «ανύπαντρη θυγατέρα», αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος εφετών, δεν πήρα ποτέ σύνταξη, γιατί υπάρχει αυτό, που είναι απίστευτα κουλό, που λέει “δικαιούσαι σύνταξη, ανύπαντρη θυγατέρα. Αλλά πόσα βγάζεις; 1.000 ευρώ; Είναι αρκετά” και σ’ την κρατάνε. Οταν ήρθε αυτή η στιγμή, την έκανα μη αποδοχή. Την παίρνει η μαμά μου, όπως θα την έπαιρνε κανονικά» εξήγησε on camera η ηθοποιός, η οποία είχε κατηγορηθεί μια εποχή ότι δεν ήθελε να παντρευτεί και δήλωνε δημοσίως κατά του γάμου επειδή λάμβανε από το κράτος αυτή τη σύνταξη.

solomou fouerte2108 jpg
Η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte

Φυσικά η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte δεν παρέλειψαν να κάνουν λεκτικό παιχνίδι και για τη σχέση τους, στην οποία έχουν δηλώσει εξαρχής ότι δεν επιθυμούν να βάλουν καμία ταμπέλα. Στην αρχή του βίντεο της εκπομπής «Μαρία τη νύχτα», που ανέβηκε στο διαδίκτυο το βράδυ της Τετάρτης, η ηθοποιός, η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά, προκάλεσε τον τράπερ να περιγράψει το ντύσιμό της, με τον ίδιο να της λέει ότι ντύθηκε… νύφη! «Εχεις πει στον κόσμο, που βγαίνεις και λες όλη την ώρα ότι δεν παντρεύεσαι, πόσες φορές μού έχεις πει να σε παντρευτώ;» πρόσθεσε ο ίδιος με χιούμορ. «Καμία. Να με παντρευτείς για ποιο λόγο καταρχάς εσύ;» απάντησε κοφτά και με ερώτηση η Μαρία.

mente260934

Σε άλλο σημείο της on camera συνάντησής τους η οικοδέσποινα ρώτησε τον καλεσμένο της αν κλαίει. «Οι άντρες κλαίνε. Κλαίω. Κλαίω για τις γυναίκες. Οχι για όλες, για μία…» αποκρίθηκε με νόημα ο καλλιτέχνης της τραπ, ο οποίος παρακάτω θέλησε να ξεκαθαρίσει κάτι. «Θέλω να πω σοβαρά, επειδή μάλλον θα το πάρουν οι εκπομπές, για τη σχέση μας που πολλές φορές σε ρωτάνε. Θεωρώ ότι αν ήθελε ένας από τους δυο μας να βγει να πει “α, το κορίτσι μου” κι αυτά, θα το είχαμε κάνει. Το ότι επιλέγουμε να ανεβάζουμε πράγματα μαζί, είτε κάνουμε παρέα είτε κάνουμε σεξ ή οτιδήποτε, είναι δικό μας πρόβλημα που δεν θέλουμε να το πούμε» είπε χαρακτηριστικά, με τη Μαρία Σολωμού να συμφωνεί μαζί του.

solomou23084

«Και εγώ σέβομαι το γεγονός ότι επειδή είσαι πάρα πολύ μεγαλύτερή μου δεν θες να πεις ότι τα έχουμε γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι τη μαμά σου» πρόσθεσε έπειτα με χιούμορ ο Mente Fuerte, με την ηθοποιό να απαντά ατάραχη: «Δεν ντρέπομαι, απλά δεν τα έχουμε! Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Είσαι ελεύθερος; Σε θεωρώ συνεργάτη μου. Είμαστε όντως οικογενειακά μεταξύ μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεφορτωθώ τόσο εύκολα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...

Ο παρουσιαστής του «Voice» και η… τέταρτη καρέκλα

Σε άντρα τραγουδιστή προσανατολίζεται ο Σκάι για την παρουσίαση...

Κώστας Πολυδώρου: Νεκρός στο σπίτι του ο «Ρομπέν των τραπεζών»

Η ζωή κάνει κύκλους και οι «παραβατικοί» συνήθως ξαναγυρίζουν...

Σύννεφα στο γάμου του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου μετά από...