Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλέξανδρος Τζόρβας: Από τα… γκολπόστ, επιστάτης στη «Φάρμα»

Γκολ θα βάλει στα μποστάνια και στους στάβλους ο...

Με ανθοδέσμη του Καλημέρη η Ιακωβίδου στην πρεμιέρα της

«Τα λουλούδια στην κυρία από μένα» λέει το λαϊκό...

«Τρέχει» για την πρεμιέρα της η Τσολάκη

Μαζί με Σκορδά και Λιάγκα θα κάνει πρεμιέρα και...

Μια οικογένεια ξανά Δημητρίου με Ολγα και Φώτη!

Απαρτία και χαμόγελα για την οικογένεια της «λαίδης» του...

O σταρ του Χόλιγουντ Νιλ Πάτρικ Χάρις με τον σύζυγό του και το δίδυμο της μόδας Dean και Dan

Ντιν - Νταν, αγόρια στην... τσαχπίνικη Μύκονο!

Πόλος έλξης η Μύκονος για χολιγουντιανά gay ζευγάρια και σχεδιαστικά δίδυμα του εξωτερικού που δεν έχουν κρύψει ποτέ τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις! Τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου απόλαυσε λοιπόν ο σταρ του Χόλιγουντ Νιλ Πάτρικ Χάρις μαζί με τον σύζυγό του και τα δίδυμα παιδιά τους από παρένθετη μητέρα.

mykonos230843

Ο 51χρονος σταρ της σειράς «How I met your mother» έκανε βουτιές με μάσκα και αναπνευστήρα δείχνοντας στους παπαράτσι το καλογυμνασμένο σώμα του, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει και τον 49χρονο σύζυγό του Ντέιβιντ Μπούρτκα, ο οποίος κάνει καριέρα ως ηθοποιός αλλά και ως σεφ, στην παραλία του Super Paradise, δίπλα στο γνωστό γκέι στέκι JackieO’, όπου συχνά διοργανώνονται σόου με drag queens. Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στην παραλία και το πρώτο πράγμα που έκανε ο Χάρις ήταν να βάλει τη μάσκα του με τον αναπνευστήρα για να κάνει βουτιές. Ο 49χρονος Μπούρτκα έδειξε ότι συναγωνίζεται τον διάσημο σύζυγό του στη φυσική κατάσταση, όπως αποδεικνύουν φωτογραφίες από τη στιγμή που έμπαινε στη θάλασσα.

mykonos230842
Ο 51χρονος σταρ της σειράς «How I met your mother» Νιλ Πάτρικ Χάρις

Το ζευγάρι, που στις 6 Σεπτεμβρίου θα κλείσει δέκα χρόνια έγγαμου βίου, γνωρίστηκε κατά τύχη στον δρόμο το 2004 και αρχικά αποφάσισε να βγει φιλικό ραντεβού. Πολύ γρήγορα η σχέση τους έγινε ερωτική και το πρώτο τους… ραντεβουδάκι ήταν τον Απρίλιο του ίδιου έτους, όπως αποκάλυψε φέτος τον Απρίλιο ο Πάτρικ Χάρις με ανάρτηση στο Instagram για την 20ή επέτειο από το πρώτο τους ραντεβού. Το ζευγάρι έπαιξε «κρυφτούλι» για τρία χρόνια κρατώντας τη σχέση του κρυφή, μέχρι που το 2007 ο Χάρις μίλησε δημόσια για αυτή.

Ο δεσμός τους

Από τότε δεν έκρυψαν ποτέ ξανά τίποτα για τον δεσμό τους και τον Αύγουστο του 2010 ανακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας, τα οποία γεννήθηκαν δύο μήνες αργότερα. Μετά τη νομιμοποίηση των gay γάμων στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, το 2011 ο Χάρις και ο Μπούρτκα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Ιταλία. Από την άλλη, το Cavo Tagoo επέλεξε για τη διασκέδασή του το σχεδιαστικό δίδυμο Dean και Dan Caten, ιδρυτές και σχεδιαστές του δημοφιλούς fashion brand Dsquared2 (έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις ομοφυλοφιλικές τους προτιμήσεις και για το μπούλινγκ που είχαν υποστεί)!

mykonos23084
O σύζυγος του Χάρις, Ντέιβιντ Μπούρτκα

Στο κλαμπ του πεντάστερου ξενοδοχείου της Σούλας Λιάκου τα έδωσαν όλα στον χορό μαζί με τον Ελληνα «μετρ» της μόδας και του στιλ, καθώς και πρώην κριτή στο εγχώριο «My style rocks» Λάκη Γαβαλά. Ντυμένοι με casual chic outfits, οι δύο διεθνείς designers διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του Ελληνα dj Αντώνη Δημητριάδη, ο οποίος θεωρείται περιζήτητος στο νησί των ανέμων και όχι μόνο.

Η ανέμελη παρέα

Στην παρέα των fashion experts προστέθηκαν κάποια στιγμή ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Tony Georgiton και η ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo Σούλα Λιάκου. Σημειώνεται πως ο Dean και ο Dan Caten επισκέπτονται το «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων κάθε καλοκαίρι, δίνοντας το «παρών» στα μεγαλύτερα πάρτι που γίνονται εκεί. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που έχουν τη φήμη των party animals. Fan των μυκονιάτικων πάρτι είναι φυσικά και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος στο παρελθόν είχε βάλει τη σφραγίδα του σε μερικά από τα πλέον θρυλικά που έχουν δοθεί στο νησί. Πολλά είναι τα χρόνια που μετράει βέβαια και η γνωριμία του με το δίδυμο των Dsquared2, γι’ αυτό κάθε φορά που συναντιούνται στη Μύκονο είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα… ή μάλλον μια νύχτα!

mykonos230841
Ο animal print Λάκης Γαβαλάς με τους Dean και Dan Caten

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Το σχέδιο Λιάγκα – Αντωνά για να μην τους τσακώσουν μαζί οι φωτογράφοι

Από τους παπαράτσι δεν γλιτώνουν όσοι είναι στη Μύκονο,...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...