Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλέξανδρος Τζόρβας: Από τα… γκολπόστ, επιστάτης στη «Φάρμα»

Γκολ θα βάλει στα μποστάνια και στους στάβλους ο...

Με ανθοδέσμη του Καλημέρη η Ιακωβίδου στην πρεμιέρα της

«Τα λουλούδια στην κυρία από μένα» λέει το λαϊκό...

«Τρέχει» για την πρεμιέρα της η Τσολάκη

Μαζί με Σκορδά και Λιάγκα θα κάνει πρεμιέρα και...

Μια οικογένεια ξανά Δημητρίου με Ολγα και Φώτη!

Απαρτία και χαμόγελα για την οικογένεια της «λαίδης» του...

Περιπέτεια για τον Μανώλη Λιδάκη!

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), στην Κρήτη, νοσηλεύεται από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου ο Μανώλης Λιδάκης. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από σχετική ανάρτηση που έκανε στο facebook ο μουσικός παραγωγός και στενός φίλος του καλλιτέχνη Ανδρέας Αεράκης.

«Την 26η Αυγούστου 2024 ο Μανώλης Λιδάκης εισήχθη στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου. Ο Μανώλης είναι φίλος μας αλλά παρά ταύτα δεν ζητήσαμε τίποτα για το ιατρικό απόρρητο. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μας διαβεβαίωσε ότι θα βγει νικητής και θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη. Του ευχόμαστε όλα να πάνε καλά!» έγραψε χαρακτηριστικά, συγκεντρώνοντας πολλά σχόλια με ευχές για καλή ανάρρωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Λιδάκης στα τέλη Ιουνίου είχε ανακοινώσει την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναυλιών του για το φετινό καλοκαίρι λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Ο ερμηνευτής με τη χαρακτηριστική φωνή είχε ενημερώσει τότε το κοινό του, μέσω της σελίδας του «Αγροτικού Δισκοπωλείου» στο facebook, ότι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τού άλλαξε τα σχέδια, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τι ακριβώς ήταν αυτό που του συνέβη. Δεν είχε παραλείψει ωστόσο να διευκρινίσει τότε ότι επρόκειτο να χειρουργηθεί όχι μία, αλλά δύο φορές. «Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στενοχωρώ, αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου, ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Δικός σας πάντα…» είχε γράψει τότε ο Μανώλης Λιδάκης.

lidakis0174

Μιλώντας χθες στο tlife, ο φίλος του καλλιτέχνη Ανδρέας Αεράκης αποκάλυψε πως ο καλλιτέχνης νοσηλεύεται λόγω μιας ορθοπεδικής χειρουργικής επέμβασης που έκανε. «Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό που θα έπρεπε να αναφέρουμε. Τηλεφωνήθηκα με τον Μανώλη, όλα καλά, προχώρησε σε μία ορθοπεδική εγχείρηση. Χθες πληροφορήθηκα το γεγονός και επικοινώνησα μαζί του χθες. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Απλά είχε την ανάγκη ο Μανώλης να το επικοινωνήσει στον κόσμο του, στο δικό του κοινό. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, όλα καλά…» δήλωσε χαρακτηριστικά ο μουσικός παραγωγός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...

Κώστας Πολυδώρου: Νεκρός στο σπίτι του ο «Ρομπέν των τραπεζών»

Η ζωή κάνει κύκλους και οι «παραβατικοί» συνήθως ξαναγυρίζουν...