Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2025

Η μικρή πρωταγωνίστρια του «Να με λες μαμά» μας συστήνει την ηρωίδα...

Η Ναυσικά Κοκοτά, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha...

Αννέτα Παπαθανασίου για Χρύσα Σπηλιώτη: ««Μια τσιγγάνα στη Γαλλία της είχε πει...

Η Αννέτα Παπαθανασίου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωίαν...

Γιώργος Παράσχος: «Θέλω να τον λέμε καρκίνο κι όχι ασθένεια γιατί είναι...

Ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star»....

Τζώρτζογλου για Μαζωνάκη: «Πρώτη φορά το λέω, μου ζήτησε να μην το...

Αρκετά αποκαλυπτικός έγινε ο Στράτος Τζώρτζογλου στη συνέντευξη που...

Η Μαρίνα το… έκαψε και ευχήθηκε στον Γιώργο Πατούλη που θα γίνει ξανά πατέρας

Η Μαρίνα Σταυράκη σε μεγάλα κέφια στη Μύκονο μετά την αποκάλυψη πως ο πρώην άντρας της, ο Γιώργος Πατούλης, βρίσκεται σε καινούργια σχέση και πρόκειται να γίνει πατέρας δεύτερη φορά.

Ντυμένη στα λευκά, που ομολογουμένως της πηγαίνουν πολύ, η κατάξανθη πολιτικός και επιχειρηματίας έκλεψε την παράσταση στο λαμπερό πάρτι της Δέσποινας Γαβαλά, που δόθηκε σε κοσμικό στέκι του νησιού των ανέμων, το SantAnna.

Η Μαρίνα τραγουδούσε μαζί με τον Πασχάλη που είχε αναλάβει τη διασκέδαση των καλεσμένων, μοίραζε φιλάκια, σχημάτιζε καρδούλες με τα χέρια της, ενώ χόρεψε μέχρι και μπλουζ με τον ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Νίκο Κουρούμαλο που ήταν εκεί για να καλύψει την εκδήλωση. Το πάρτι δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας, δηλαδή την ίδια μέρα που διέρρευσε και η είδηση για τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή του πρώην περιφερειάρχη Αττικής.

Οπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Πατούλης είναι ζευγάρι με την πρώην γραμματέα του Νάνσυ Κοιλού, η οποία κυοφορεί και τον καρπό του έρωτά τους. Από την πλευρά της η Μαρίνα Σταυράκη, μόλις πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, δήλωσε: «Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φροντίσει τον γιο μας και να φανεί αντάξιος πατέρας. Τώρα, αν αποφάσισε να κάνει καινούργια οικογένεια, δικαίωμά του είναι!»

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Σταυράκη και ο Γιώργος Πατούλης αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους το 2021, ενώ η πρώην σύζυγος του πολιτικού αποφάσισε να επαναφέρει το πατρώνυμό της και να συστήνεται ως Σταυράκη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Σταυρόπουλος: Το άγνωστο είδωλο της trash tv με το άδοξο «φινάλε» από άνοια!

Μόνος και ξεχασμένος, μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, έφυγε...

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τη πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κατερίνας Καινούργιου όλο και...

Φρεσκοχωρισμένη ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Μάριο Καπότση; Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε

Μετά το διαζύγιο με γνωστό συνάδελφό της, η ηθοποιός φημολογείται πως είναι ερωτευμένη με τον πρώην της Κόνι Μεταξά, Μάριο Καπότση.

Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά: Αποφόρτιση στο εξοχικό τους μετά το μνημόσυνο της κόρης τους

Ο Κώστας Σαμαράς, γιος του Αντώνη Σαμαρά και αδελφός...

Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είχα κάνει κανένα λάθος και με εγκατέλειψε»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια προσωπική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό».

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κατερίνα Καινούργιου – Γρηγόρης Γκουντάρας: Στην ίδια εκδήλωση σαν δυο ξένοι

Στο grand opening party του νέου καταστήματος Mini Stop Kiosk, στη Γλυφάδα, βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.