Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγκαλιά στα φλας η Παπούλια με τον πρώην σύζυγο και την κόρη...

Κοσμικό reunion της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου...

Η… περίεργη αντίδραση Λιάγκα και Σκορδά για την υπόσχεση του...

Πυροβολούν τη σάτιρα και έναν από τους πιο αγαπητούς...

«Άγιος έρωτας»: Τι λένε οι πρωταγωνιστές λίγο πριν την πρεμιέρα

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, η δραματική σειρά εποχής...

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ο Δημήτρης Σταρόβας πάει πολύ καλύτερα, όλες οι λειτουργίες είναι...

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωινό...

Ζευγάρια της showbiz on tour! Aπό την Ισπανία μέχρι και το Μπαλί

Ισπανία, Σιγκαπούρη, Μπαλί και Σκανδιναβία είναι οι διεθνείς προορισμοί που επέλεξαν για να ολοκληρώσουν τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Κουτσουμπής, μετά το Παρίσι όπου ταξίδεψαν τον Ιούλιο και την Πάρο όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου, απολαμβάνουν πλέον τις ομορφιές του Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία.
Η νέα απόδραση της παρουσιάστριας του Alpha και του επιχειρηματία, που απασχολείται στον τομέα της εστίασης, έγινε λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα από τις Κυκλάδες.

kainourgiou 1

Μάλιστα, η πληροφορία ότι βρίσκονται στην πόλη της βορειοδυτικής Ισπανίας, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, γνωστοποιήθηκε από τους ίδιους, μέσω Instagram. «Σαν Σεμπαστιάν! Στη… βασίλισσα της Χώρας των Βάσκων» έγραψε σε σχετική ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με τον αγαπημένο της επί ισπανικού εδάφους.

tsim

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την άλλη, ταξίδεψε οικογενειακώς στη Σιγκαπούρη, κάτι που δεν έκρυψε ούτε εκείνη από τους followers της στο Instagram. Παρά το γεγονός ότι τους είχαμε συνηθίσει σε «κλικ» με θάλασσες από την όμορφη Πάρο, όπου «διακοπάρει» σταθερά κάθε καλοκαίρι εδώ και χρόνια, η οικοδέσποινα του «Happy Day» στον Alpha έκανε την… ανατροπή, επιλέγοντας για το φινάλε του Αυγούστου να μας «βομβαρδίσει» με εικόνες από την εξωτική χώρα της Ασίας.

tsim2

«Μερικές ημέρες στη Σιγκαπούρη» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που πόζαρε στον φακό σε εντυπωσιακά spots, όπως στο Gardens by the Bay, που επισκέφθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη. Από το post έλαμψε διά της απουσίας του ο δικηγόρος σύζυγός της Θέμης Σοφός, ο οποίος -ως γνωστόν- δεν αγαπά ιδιαίτερα τη δημοσιότητα.

Διαδικτυακές αναρτήσεις

Στο μεταξύ, εκεί που αναρωτιόμασταν αν η Σόφη Πασχάλη ήταν μόνη της ή με φίλους στο Μπαλί, αφού πόζαρε σόλο στις πρώτες διαδικτυακές αναρτήσεις της από τον προορισμό… τσουπ, εμφανίστηκε και ο σύντροφός της Νίκος Πάττας. Η εκρηκτική γυμνάστρια, μάλιστα, «αποζημίωσε» και με το παραπάνω τους followers της για την… αναμονή, δημοσιεύοντας δύο ειδυλλιακές εικόνες με το αμόρε της, που, παρεμπιπτόντως, είναι και 13 χρόνια νεότερός της, μπροστά σε έναν καταρράκτη.

pas

«Η ζωή είναι δώρο! Το δώρο βρίσκεται μέσα από το περιτύλιγμα! Ετσι και με την καρδιά! Για να ζήσεις το δώρο της, χρειάζεται να απελευθερώσεις τον φόβο! Οταν φύγει ο φόβος, αυτό που μένει είναι η ελευθερία, τότε ζεις στο παρόν! Αν ζεις την κάθε σου μέρα σαν να είναι ξεχωριστή, η ζωή θα σου μαγνητίζει το μέσα σου! Αυτό υποστηρίζουν στο Μπαλί. Το λένε κάρμα!» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Σόφη στο post που έκανε στο Instagram.

Μακριά από τα καλοκαιρινά τοπία της χώρας μας αποφάσισαν να κινηθούν το φετινό καλοκαίρι και η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης, με τα παιδιά τους Δάνο και Νάγια.

sof

Η τετραμελής οικογένεια πραγματοποίησε ένα ταξίδι ζωής στη Σκανδιναβία. Αρχικά βρέθηκαν στη Δανία, όπου έμειναν αρκετές ημέρες και χρειάστηκαν ακόμα και αδιάβροχα, μια και έπεσε πολλή βροχή στην Κοπεγχάγη το διάστημα που ήταν εκεί.

soff

Αυτό το διάστημα βρίσκονται όλοι μαζί στη Στοκχόλμη και απολαμβάνουν τα εντυπωσιακά τοπία αλλά και τα θαυμαστά αξιοθέατα που διαθέτει η πρωτεύουσα της Σουηδίας, δίχως φυσικά να παραλείπουν να ενημερώνουν τα φωτογραφικά άλμπουμ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Μάντυ Λάμπου: Επανεμφάνιση μετά από πολλά χρόνια – Δείτε πώς είναι

Η Μάντυ Λάμπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τις...

Ο Χρήστος Χολίδης μετά της συζύγου στο κέντρο της Αθήνας

Σχεδόν τρία χρόνια μετράει η σχέση του Χρήστου Χολίδη...

Ντόλτσε βίτα Τούρκων «νονών» στα νησιά μας!

Παραδοσιακοί «νονοί», που όμως έχουν εξελιχθεί σε top TikTokers...

Χριστιάνα Καρνέζη: Από το Δελφινάριο, «ιέρεια» του στιλ στο My Style Rocks

Από τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, στο πλατό του...