Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήπιε, έφαγε, κολύμπησε με φίλους και το… πήρε το αγόρι μέσα σε ένα τετραήμερο χλιδής και ευτυχίας

The Κασσελάκιανς wedding show

Δύο «γαμπροί της ευτυχίας», άπειρα φουριάρικα κατσικάκια, πολλοί ξινόχοντροι και γαμοπίλαφα, ασύλληπτης γεύσης ακριβά ροζέ κρασιά, συνάμα με ρακί από την καλύτερη του νησιού, αλλά και ξέφρενοι χοροί μέχρι πρωίας σφράγισαν το κρητικό γλέντι του πρώτου γκέι ζεύγους της ελληνικής πολιτικής σκηνής, που ξαναπαντρεύτηκε για χάρη των media – όσο και αν προσπάθησε να πείσει περί του αντιθέτου.

  • Της Βίβιαν Μπενέκου

Γνώριζε καλά ο Στέφανος Κασσελάκης ότι το γεγονός του καλοκαιριού θα ήταν ο γάμος του, γι’ αυτό τον επανέλαβε… «δόξει και τιμεί» και στην Ελλάδα. Εβαλε, λοιπόν, την «κουλούρα», χόρεψε, ήπιε, κολύμπησε με τους κολλητούς φίλους του, αλλά ταυτόχρονα είχε το μυαλό του στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο «χρεώνει» τη φοβερή κρίση που περνά το κόμμα του.

kassel020942

Ο Στέφανος Κασσελάκης έριξε την αυλαία της εντυπωσιακής τελετής ανανέωσης των όρκων του γάμου του, αφού -ως γνωστόν- ήταν ήδη παντρεμένος στην Αμερική, με… βουτιές στο πολυτελές beach bar Cabana Mare των Χανίων το Σάββατο που μας πέρασε. Υπό άκρα μυστικότητα, αφού μάλλον θέλει να δώσει ο ίδιος -σε δεύτερο χρόνο- φωτογραφίες και βίντεο του γάμου του, μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βαθιά ερωτευμένος και κάποιες στιγμές συγκινημένος, ξεσάλωσε παρέα με το έτερόν του ήμισυ και το χάρηκε όσο τίποτε, με ξέφρενους χορούς και βλέμματα αγάπης. Η μουσική κατά το γαμήλιο δείπνο στην «Casa Scordilli» έφθανε έως το πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που βρίσκεται πολύ κοντά στη βίλα όπου διασκέδαζε το γκέι ζευγάρι.

kassel02094 k

Οι δύο άντρες, λοιπόν, φορώντας ίδια γκρι ανοιχτόχρωμα κοστούμια, ανάμεσα σε μοβ, μπλε και λευκές ορτανσίες αντάλλαξαν όρκους πίστης, παρουσία των ευτυχισμένων γονιών τους και των Αμερικανών φίλων τους. Βουλευτές δεν κλήθηκαν. Ως φαίνεται, ούτε η κολλητή του προέδρου Θεοδώρα Τζάκρη δεν παρέστη, χάνοντας έτσι το εκρηκτικό γαμήλιο πάρτι, που έγινε στον κήπο της πολυτελούς βίλας «Casa Scordilli» με θέα τον κόλπο της Σούδας. Οι καλεσμένοι χόρεψαν παρουσία dj πλάι στην τεράστια πισίνα. Ο τετραήμερος γάμος (ούτε τσιγγάνικος να ήταν) έληξε με μερικές συλλήψεις χειριστών drones και παπαράτσι!

Δεν μπορούν με τίποτε, όμως, να λήξουν τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, και δικαίως, καθώς βουλευτές, μέλη, στελέχη και ψηφοφόροι παρακολουθούν αποσβολωμένοι το «σίριαλ» του γάμου, την ώρα που εργαζόμενοι και διοικητικοί υπάλληλοι στο κόμμα είναι και θα παραμείνουν απλήρωτοι, ενώ και στο Κοινοβούλιο σφάζονται για το μέλλον αυτής της ιστορίας που λέγεται «ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη»! Ο Κασσελάκης ξόδεψε μόνο για το μενού στο Ενετικό λιμάνι 12.060 ευρώ, όσα δηλαδή βγάζει ένας μισθωτός σε έναν χρόνο! Φανταστείτε αυτό να το έκανε δεξιός πολιτικός…

kassel020943
Ο Κασσελάκης στο beach party

Μέχρι και ο Παύλος Πολάκης, αντί να ευχηθεί στον φίλο του «βίον ανθόσπαρτον», έγραψε με νόημα δημοσίως χθες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας, όχι πολιτική με βιντεάκια στα social και επίδειξη προσωπικής ζωής και πλούτου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, σε συνέντευξή του χθες πέταξε το γάντι στον προκάτοχό του, ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει ο ίδιος «καθαρά και ανοιχτά», και όχι «μέσω κύκλων και διαρροών», οι οποίοι, όπως αναφέρει ο κ. Κασσελάκης, «συρρικνώνουν το προφίλ του από πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού παράταξης, σε αρχηγό ομάδας». Η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ, με ανάρτησή της προκάλεσε νέα αναταραχή, δηλώνοντας ότι «αυτό το πολιτικό μόρφωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε», καθώς «ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε».

kassel020941
Οι νεόνυμφοι την ώρα της τελετής στον Βοτανικό Κήπο

Την ίδια στιγμή που το ζεύγος Κασσελάκη – Μακμπέθ ζει τον έρωτά του, τα βέλη της αδελφής του Τσίπρα, Ζανέτ, έπεφταν απειλητικά. Η Ζανέτ Τσίπρα στρέφει ευθέως τα πυρά της κατά του Κασσελάκη, λέγοντας πως «με την προεδρία του παρόντος πάμε από το κακό στο χειρότερο». Δεν ιδρώνει, όμως, με τίποτε το αυτί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι διασκεδάσεις και τα πάρτι παραμένουν σε προτεραιότητα. Στην Αγία Μαρίνα των Χανίων, λοιπόν έπεσε –με beach party, παρακαλώ– η αυλαία των τετραήμερων γαμήλιων εορτασμών του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ. Το μεσημέρι του Σαββάτου το ζεύγος υποδέχτηκε τους 130 καλεσμένους του για γεύμα και πάρτι στην πανέμορφη παραλία με θέα τη νησίδα Θοδωρού και τον κόλπο των Χανίων. Εκεί, με τα μαγιό τους όλοι και τα aperol στα χέρια, ευχήθηκαν τα καλύτερα στο χαρούμενο ζευγάρι.

Είχε προηγηθεί ο γάμος τους στη βεράντα του Βοτανικού Κήπου των Χανίων. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Κήπου, με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε προϊόντα της περιοχής, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζιν. Οταν οι δημοσιογράφοι σταμάτησαν τον πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρο, και του ζήτησαν μια ευχή, εκείνος χαριτολογώντας είπε πως «θα φάω ξύλο, θα ‘χω φασαρίες». Ωστόσο περιορίστηκε να ευχηθεί «να είναι καλά όλοι τους». Κρητικές γεύσεις, φουριάρικα κατσικάκια, μυζήθρες Ομαλού, ξινόχοντρο και γαμοπίλαφα απόλαυσαν οι φίλοι των δύο αντρών. Δεν έλειψαν φυσικά και οι αστακοί, οι περίφημες κολοχτύπες του Κρητικού Πελάγους. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι τα κρασιά του πρώτου δείπνου, στην ταράτσα, είχαν τιμές που άρχιζαν από τα 190 ευρώ!

kassel02094

Η επίδειξη πλούτου, για την οποία εγκαλεί τον Κασσελάκη ακόμη και ο φίλος του Παύλος Πολάκης, έφτασε στο ζενίθ το περασμένο τετραήμερο, με αυτόν τον γάμο-πρόκληση. Διότι, παρά όσα διατείνεται ο Στέφανος Κασσελάκης, εάν ήθελε να παντρευτεί χωρίς κάμερες και φανφάρες, ιδιωτικά, χωρίς να το γνωρίζει κανείς, κάλλιστα θα μπορούσε να το κάνει, όπως ακριβώς το πετυχαίνουν δεκάδες επώνυμοι πολίτες και πολιτικοί ενίοτε… Ομως, εδώ ισχύει το «τραβάτε, κάμερες» κι ας κλαίω!

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...