Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Η Καινούργιου ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με «τσουνάμι» αλλαγών στο πάνελ της εκπομπής της

«Super lifting»

Η Κατερίνα Καινούργιου θα πατήσει το γκάζι δυνατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Την πρώτη σύσκεψη της εκπομπής «Super Κατερίνα» πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας η παρουσιάστρια, μαζί με τον υπεύθυνο ψυχαγωγικών εκπομπών της Barking Well Media Θέμη Μάλλη, που έχει την ευθύνη της συγκεκριμένης εκπομπής από την πρώτη μέρα μετάδοσής της.

kainourgiou240741

Μαζί τους και οι τρεις νέες αρχισυντάκτριες της εκπομπής, η Φλωρεντία Φραγκουδάκη, που θα αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης, η Σοφία Ζαμπάρα, που θα έχει την ενότητα της ψυχαγωγίας, και η Μίνα Τζανετάτου, προϊσταμένη των βίντεο της εκπομπής. Εμφανώς ευδιάθετη, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε παλιούς και νέους συνεργάτες του πρωινού μαγκαζίνο του Alpha με πολύ θετική ενέργεια, άρτι αφιχθείσα από τις διακοπές της σε Παρίσι, Πάρο, Ισπανία μαζί με τον νέο της αγαπημένο, τον γνωστό επιχειρηματία στον τομέα της εστίασης Παναγιώτη Κουτσουμπή.

kainourgiou21084

Ποιους θα δούμε όμως στο πλευρό της ωραίας Κατερίνας τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Στο πάνελ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ επιστρέφει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Στην ομάδα της εντάσσεται και η επί χρόνια ιατρική συντάκτρια του Star και παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τη «Super Κατερίνα». Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στον Alpha τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Το 2025 λήγει και επίσημα το συμβόλαιό της με τον Alpha και θα πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί το καλοκαίρι τους όρους συνεργασίας της με το κανάλι. Για αυτό πρέπει να κόψει και το νήμα της τηλεθέασης ή, τουλάχιστον, να είναι μέσα στους πρώτους.

kainourgiou01742

Η προσωπική της ζωή –πολλοί τη βλέπουν ήδη νυφούλα και μαμά το 2025– είναι το ατού της και για τα επαγγελματικά της, λένε οι στενοί της συνεργάτες. Κακά τα ψέματα, το τηλεοπτικό κοινό ενδιαφέρεται για την αισθηματική ζωή της Κατερίνας όλα αυτά τα χρόνια και ταυτίζεται μαζί της. Αυτό μεταφράζεται πρακτικά και σε υψηλή τηλεθέαση, όταν η παρουσιάστρια μιλά με περίσσια αλήθεια για τα προσωπικά της. Η «Super Κατερίνα» λοιπόν θα μας καλημερίζει καθημερινά με τα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν αλλά και με ψυχαγωγία. Ζωντανές συνδέσεις στα σημεία των γεγονότων, αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, πλούσιο παρασκήνιο, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους θα ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου σε εκ βαθέων εξομολογήσεις, αποκαλύπτοντας μια άλλη πτυχή του εαυτού τους. Τέλος, και αυτή τη χρονιά στην κουζίνα της «Super Κατερίνας» θα βρίσκεται ο Πέτρος Συρίγος, που θα ετοιμάζει νόστιμες συνταγές!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...