Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Aύριο στο Ηρώδειο η συναυλία για την οποία ξέσπασε ο «εμφύλιος» στη δυναστεία των Λέανδρων

«Το εξώδικο δεν είναι για εμένα... »

Έλυσε τη σιωπή της η Βίκυ Λέανδρος στην πρώτη συνέντευξή της μετά το εξώδικο που της έστειλε ο πατέρας της, Λέο, με το οποίο της απαγορεύει να τραγουδήσει τα κομμάτια του στη συναυλία της που είναι προγραμματισμένο να γίνει αύριο στο Ηρώδειο, υποστηρίζοντας ότι το εξώδικο δεν αφορά την ίδια.

leandros

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην «Espresso» ο σπουδαίος συνθέτης, που έκλεισε τα 101 τον περασμένο Αύγουστο, είχε μιλήσει για την πορεία του, τις «χρυσές» επιτυχίες του, αλλά και για τον «εμφύλιο» με την κόρη του, με αφορμή την τελευταία συναυλία της καριέρας της στο Ηρώδειο, που αποτελεί και τον τελευταίο σταθμό της μεγάλης παγκόσμιας αποχαιρετιστήριας περιοδείας της. Αναφερόμενος στο εξώδικο, είχε αναφέρει, συγκεκριμένα, ότι δεν θέλει η κόρη του να ερμηνεύσει κανένα τραγούδι του, καθώς, όπως είχε ισχυριστεί, δεν αναφέρεται το όνομά του στην προώθηση της συναυλίας ως δημιουργού των τραγουδιών, κάτι που, όπως θεωρεί ο ίδιος, υποβαθμίζει το έργο και την προσωπικότητά του.

«Πράγματι, ενημερώθηκα για το περιεχόμενο του δελτίου Τύπου και άκουσα και ένα σποτ για την προώθηση της συναυλίας προς τα τέλη Ιουλίου, και το γεγονός με λύπησε πολύ. Δηλαδή διοργανώνεται μία συναυλία με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Βίκυς, αλλά το όνομά μου δεν κρίνεται άξιο αναφοράς μεταξύ των συνθετών με τους οποίους συνεργάστηκε, παρότι οι περισσότερες εξ αυτών φέρουν την υπογραφή μου; Δεν μπορώ παρά να θεωρήσω την παράλειψη αυτή σκόπιμη. Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει…» είχε πει χαρακτηριστικά.

leandros05094

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η Βίκυ Λέανδρος έδωσε τη δική της απάντηση στο περιοδικό «Hello» σχετικά με όσα δήλωσε ο πατέρας της, υποστηρίζοντας ότι το εξώδικο δεν αφορά την ίδια αλλά τη διοργανώτρια εταιρία: «Από λάθος δεν ανέφεραν το όνομά του και το αλλάξανε βεβαίως αμέσως μόλις το είδαν. Και για εμένα, βέβαια, είναι κάτι φυσικό να αναφέρω τον πατέρα μου στις συναυλίες μου, γιατί είναι μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής» τόνισε, ενώ σε ερώτηση για τη σχέση που έχει με τον πατέρα της απάντησε: «Από τη δική μου την πλευρά είναι καλή. Ο πατέρας μου είναι μέσα στην καρδιά μου και εκεί θα μείνει γιατί και με μεγάλωσε, και μου έγραψε τα ωραιότερα τραγούδια του κόσμου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...