Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Ιωάννα Μαλέσκου: «Σίγουρα δε θα επιδίωκα να συναντήσω την Ελένη Μενεγάκη»

Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε σε συνέντευξή της πως κουράστηκε να τη συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη και εξομολογήθηκε πως δε θα επιδίωκε να τη συναντήσει.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της Χρυσούλας Διαβάτη

Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τη Χρυσούλα Διαβάτη, κρατώντας...

Αγκαλιά στις διακοπές μετά την πρόταση γάμου

Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια και σύντομα θα φάμε κουφέτα.

Διαμαντής Καραναστάσης: Δείτε την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους

Ο Διαμαντής Καραναστάσης πέρα από ηθοποιός είναι και βουλευτής...

Ο Λευτέρης Πανταζής επιστρέφει δριμύτερος στο Romeo με την Ελλη Κοκκίνου στο πλευρό του

«Ταραχή» στη νύχτα

Επειτα από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν με την Ελλη Κοκκίνου στο Romeo, και κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα για τις ανάγκες του summer live tour του σε Ελλάδα και Κύπρο, με εμφανίσεις που ήταν sold out, ο Λευτέρης Πανταζής επιστρέφει δριμύτερος στη νυχτερινή του βάση, στην παραλιακή, για να προκαλέσει «καύσωνα» διασκέδασης και τον Σεπτέμβριο.

Εχοντας κερδίσει το πρώτο στοίχημα με την Ελλη Κοκκίνου και έχοντας στο πλευρό τους ένα επιτελείο νέων ταλαντούχων ερμηνευτών, εκ των οποίων και ο Γιάννης Γρόσης, ο Λευτέρης Πανταζής ακόμα μία φορά θα δώσει όλο του το είναι για να απογειώσει το κέφι του κόσμου.

Διανύοντας μία από τις δημιουργικότερες καλλιτεχνικές του περιόδους, με νέα τραγούδια, έτοιμα να κυκλοφορήσουν, έπειτα από έναν περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στο Romeo, ετοιμάζει την άνοδό του στη Θεσσαλονίκη για μία σειρά εμφανίσεων στο hot spot διασκέδασης της συμπρωτεύουσας, το Barbarella, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει ανανεωμένος στην Αθήνα, για ένα πρόγραμμα στο Posidonio, με πολλές εκπλήξεις, που θα συζητηθεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο

Η Δώρα Χρυσικού πέταξε το μαγιό και πόζαρε στην παραλία μόνο με το άρωμά της

Η Δώρα Χρυσικού μετά την αποχώρησή της από τη σειρά «Η γη της ελιάς» έκανε τις διακοπές της καθώς χρειαζόταν ξεκούραση και χαλάρωση.

Ξαπλωμένη στα βράχια φορώντας μπικίνι αναστατώνει η 57χρονη κυρία της σόουμπιζ

Έβαλε το μπικίνι που τονίζει το καλλίγραμμο σώμα της και έκανε τις βουτιές της αναστατώνοντας τους λουόμενους.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.