Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Με τον σύντροφό της στη Μύκονο η Ναόμι Κάμπελ

Νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Ναόμι Κάμπελ...

Μια τρανς… Κασσάνδρα στη Λυρική – Η διεμφυλική σοπράνο Μαρία Καστίγιο ντε...

Από τενόρος έγινε... σοπράνο και, αφού κατέκτησε με τη...

«Super Κατερίνα»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha,...

Οι πρεμιέρες της Μυθοπλασίας Alpha, κάθε βράδυ με διπλά επεισόδια

Ο Alpha από τις 23/9 αφιερώνει κάθε βράδυ σε μία νέα...

Καλούτα και Αλευράς παραμένουν «κάτοικοι» Αγίας Παρασκευής

Ολοι χρειάζονται μια δεύτερη ευκαιρία!

Ολοι χρειάζονται μια δεύτερη ευκαιρία, πόσο μάλλον αν αξίζουν ως καλλιτέχνες. Και στην περίπτωση των Καλούτα και Αλευρά αυτό ισχύει, αφού δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη και στην ΕΡΤ! Παρά τις μεγάλες γκάφες τους στη μετάδοση του φετινού μουσικού διαγωνισμού της Eurovision -όπου η Μαρίνα Σάττι έκλεψε ποικιλοτρόπως τις εντυπώσεις με το «Ζάρι» της-, ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς θα συνεχίσουν να έχουν παρουσία στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

kalouta alevras05094

Οι νέες εκπομπές της ΕΡΤ έχουν ήδη «κλειδώσει» και ο Καλούτα και ο Αλευράς, που συγκέντρωσαν πλήθος αρνητικών σχολίων όσον αφορά τον τρόπο παρουσίασής τους στον διαγωνισμό της Eurovision –μερικοί τους χαρακτήρισαν από αδιάβαστους μέχρι και άνευρους-, συνεχίζουν κανονικά στη δημόσια τηλεόραση παρά τις αρχικές περί του αντιθέτου πληροφορίες. Η ταξιδιωτική εκπομπή του Ζερόμ Καλούτα «Φτάσαμε» πήρε ήδη το πράσινο φως για έναν τρίτο κύκλο.

Ηδη στον «αέρα» της ΕΡΤ τρέχει το σχετικό τρέιλερ, ενώ εκδόθηκε και δελτίο Τύπου που, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Στον τρίτο κύκλο αυτού του διαφορετικού ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ ο Ζερόμ ανακαλύπτει νέους μακρινούς ή κοντινότερους προορισμούς και μυείται στα μυστικά, στις παραδόσεις και στον τρόπο ζωής των κατοίκων τους». Από την άλλη, ο Θανάσης Αλευράς θα είναι οικοδεσπότης της αναβίωσης ενός τηλεοπτικού προγράμματος που είναι συνυφασμένο με την ΕΡΤ. Πρόκειται για το θρυλικό τηλεπαιχνίδι της δεκαετίας του ’80 «Τα τετράγωνα των αστέρων» με παρουσιάστρια τη Μαρία Αλιφέρη, που άφησε εποχή με το σλόγκαν που χρησιμοποιούσε προς τους τηλεθεατές της. Ποιος δεν θυμάται τη φράση της ηθοποιού «σας αγαπώ»!

kalouta alevras050941

Ηταν το πρώτο έγχρωμο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, βασισμένο στην τεράστια επιτυχία της αμερικανικής τηλεόρασης «The Hollywood Squares», από το οποίο πέρασαν σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο ηθοποιός Μίμης Φωτόπουλος. Μετά την αλλαγή κυβέρνησης το 1981 στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών στην ΕΡΤ το πρόγραμμα δεν συνεχίστηκε. Επανήλθε το 2003 στη συχνότητα του Mega, με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαρίνο, αλλά δεν είχε επιτυχία και ολοκληρώθηκε μέσα σε μία σεζόν. Τώρα στην ΕΡΤ ευελπιστούν πως η αναβίωση των «Τετραγώνων» θα δώσει πόντους τηλεθέασης στην ΕΡΤ1. Ενδιαφέρον, βέβαια, θα έχει ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα κρύβονται πίσω από τα τετράγωνα. Η εκπομπή προορίζεται για προβολή μία φορά την εβδομάδα στο νέο βραδινό πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο ελληνικό τραγούδι

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...