Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την απομάκρυνση της Πατέρα από το «Πρωινό»

«Hταν καλή τότε η κυρία Λίτσα;»

O Δημήτρης Ουγγαρέζος τα χώνει στο κανάλι του Αμαρουσίου αλλά κυρίως στον Γιώργο Λιάγκα, που ξερίζωσαν την αστρολόγο Λίτσα Πατέρα, αυτή που έβαλε τόσα χρόνια πλάτη για να χτιστεί η πρωινή ζώνη στα ιδιωτικά κανάλια. Η Λίτσα Πατέρα για 33 ολόκληρα χρόνια παρουσίαζε τα ζώδια στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, ωστόσο φέτος μπήκε οριστικό τέλος μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα. Βέβαια, πριν από την αποχώρησή της είχε γίνει γνωστή η απόφαση του Λιάγκα και του ΑΝΤ1 να καταργήσουν την ενότητα της αστρολογίας.

patera ouggarezos09094

Για το θέμα αυτό αποφάσισε να πάρει θέση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο στο blog του: «Διαβάζω ότι η πάντα αξιοπρεπής, εξαιρετική κυρία και πυλώνας του ΑΝΤ1 Λίτσα Πατέρα μένει εκτός καναλιού ύστερα από 33 χρόνια. Κάποιοι, μάλιστα, το έκαναν και πιο συναισθηματικό: Οριστικό τέλος για τη Λίτσα Πατέρα και… τι γίνεται από εδώ και πέρα; Με αφορά περισσότερο το πώς φτάσαμε μέχρις εδώ. Για την ακρίβεια, εκπλήσσομαι με την τηλεοπτική επικαιρότητα που θυμήθηκε το θέμα στις αρχές Σεπτεμβρίου της νέας σεζόν. Γιατί; Μα, γιατί ο παραγκωνισμός της κυρίας Πατέρα από το πρωινό του ΑΝΤ1 συντελείται στενάχωρα και με συνέπεια τις τελευταίες δύο σεζόν.

liagkas30054

Μόνη της με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, εξοστρακισμένη σε μια γωνιά της εκπομπής που έχει “χτιστεί” από τα χρόνια του “Πρωινού Καφέ” πάνω της, χωρίς καμία on air επαφή με τον παρουσιαστή ή αναφορά σε άλλη δραστηριότητά της. Και να το γράψω τώρα; Ε, θα το γράψω: Πού ήταν όλα αυτά τα sites που τώρα “στραγγίζουν” βαρύγδουπους τίτλους για τη Λίτσα Πατέρα, όταν έγραφα πως κάτι τρέχει στο “Πρωινό”; Oταν διέκρινα από ψυχρότητα μέχρι απαξίωση και αδιαφορία, πού ήταν; Εδώ, στις “κουβέντες” μας δεν σας έλεγα ότι υπήρχαν εποχές που οι Πατέρα – Μπαρμπαρίγου έπαιρναν τη ζώνη, ακόμη και τα βρακιά μας ανάποδα να βάζαμε εμείς, οι “απέναντι”; Ηταν καλή τότε η κυρία Λίτσα;».

patera ouggarezos090941

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δίνει τη χαριστική βολή με εμφανή επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα: «Ενας πιο ουσιαστικός αποχαιρετισμός δημόσια από την κυρία Πατέρα νομίζω ότι ήταν υποχρεωτικός. Δεν την “έφαγαν” τα πολλά τα χρόνια, οι τεχνοκράτες, η διαδοχή των εποχών στον ΑΝΤ1, προβλέψεις της που δεν επιβεβαιώθηκαν, παρουσιάστριες/στες ή η οικονομική κρίση. Διάολε, ούτε ο Covid στάθηκε αρκετός να μην είναι στο πόστο της. Μάλλον αρκούσε μόλις μία σεζόν στο “Πρωινό”… του 2023-24».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...