Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Έχοντας αποχαιρετήσει τα μακριά μαλλιά και τα γένια για τις ανάγκες του ρόλου, ο Νίκολας Κέιτζ αποχαιρέτησε τη χώρα μας

Bye bye «Ιωσηφ»

Ηλθον, είδον και… απήλθον για τις ΗΠΑ ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ, αφού για έναν και περισσότερο μήνα κατάφερε να περάσει απαρατήρητος τόσο στην Αθήνα όσο και στους Αγίους Θεοδώρους, όπου διέμενε.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Μόνο η «Espresso» είχε την ευκαιρία από την πρώτη στιγμή να βρεθεί τόσο στους χώρους των γυρισμάτων της νέας ταινίας του με τίτλο «Ο γιος του ξυλουργού», που πραγματοποιήθηκαν στα Σφακιά και τα Μέγαρα, όσο και στη βίλα που είχε νοικιάσει λίγο έξω από την Κινέτα. Την περασμένη Παρασκευή ο ηθοποιός κατάφερε άλλη μια φορά να ξεφύγει από τους παπαράτσι που είχαν στήσει καρτέρι σε Μέγαρα και Αγίους Θεοδώρους, αλλά και στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, είχε διαρρεύσει ότι ο ηθοποιός θα έφευγε από την Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή. Ετσι, φωτογράφοι τον περίμεναν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για να τον απαθανατίσουν. Μόνο που στην πολυτελή λιμουζίνα είχε βάλει τη σύζυγο και τα παιδιά του, ενώ ο ίδιος έφυγε με άλλο, συμβατικό, αυτοκίνητο για τον αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μόλις η πόρτα της πολυτελούς λιμουζίνας άνοιξε, έκπληκτοι οι φωτογράφοι διαπίστωσαν πως μέσα βρίσκονταν η σύζυγός του και τα παιδιά του, με εκείνον να είναι απών.

keitz060942

Αποτέλεσμα, να μην αντιληφθεί κανείς την αναχώρησή του προτού η «Espresso» τον απαθανατίσει με αποκλειστικό βιντεάκι, που ήδη κυκλοφορεί στα social media. Και ενώ ο χολιγουντιανός σταρ αναχώρησε για τις ΗΠΑ, τα γυρίσματα της πολυδάπανης ταινίας «Ο γιος του ξυλουργού» συνεχίζονται κανονικά στα βουνά των Μεγάρων, με τους υπόλοιπους ηθοποιούς να βρίσκονται στα γυρίσματα από τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, ο ηθοποιός και η σύζυγός του πριν από την αναχώρηση ευχαρίστησαν τους Ελληνες συντελεστές για τη φιλοξενία τους, βγάζοντας και σέλφι με αρκετούς από την ελληνική παραγωγή, με την προϋπόθεση, όμως, οι φωτό να βγουν στη δημοσιότητα με το τέλος των γυρισμάτων.

keitz10094

Να θυμίσουμε ότι πρώτη η «Espresso» σε παγκόσμια αποκλειστικότητα αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στη νέα ταινία του Νίκολας Κέιτζ, την οποία σκηνοθετεί ο Αιγυπτιοαμερικανός Lotfy Nathan, ο οποίος σκοπεύει να φωτίσει μια σπάνια ειπωμένη πλευρά της παιδικής ηλικίας του Ιησού με μια εικόνα πολύ εντυπωσιακή, λόγω των θαυμάτων που έκανε. Η κινηματογραφική εταιρία παραγωγής Cinenovo, με έδρα το Παρίσι, και η Spacemaker, με έδρα το Λος Αντζελες, ανέλαβαν τη διεκπεραίωση του μεγάλου αυτού κινηματογραφικού εγχειρήματος, ενώ η ταινία προσδοκά να σαρώσει το box office! Η κινηματογραφική εταιρία στο προφίλ της στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ιστορία του Ιησού όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Οι Nicolas Cage, FKA Twigs και Noah Jupe θα πρωταγωνιστήσουν στο “Carpenter’s Son”, μια ταινία που θα περάσει στην ιστορία»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...