Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Εμπρού Σαχίν: H σύζυγος του Τούρκου σταρ του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Αμαν αμαν, κυρια Οσμαν

Μπασκετικά ο Τσεντί Οσμάν είναι ικανός να κλέψει τις εντυπώσεις. Εξωμπασκετικά η σύντροφός του Εμπρού Σαχίν μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και σύντομα των θεατών στο ΟΑΚΑ! Ποια είναι όμως η πανέμορφη Τουρκάλα του 29χρονου νέου άσου του Παναθηναϊκού;

  • Από τον Θοδωρή Λινάρδο

Η Σαχίν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης με πτυχίο στις Επιστήμες του Αθλητισμού, αλλά άρχισε να εργάζεται στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Χώροι που την κέρδισαν μεμιάς. Η εντυπωσιακή Τουρκάλα άρχισε την καριέρα της στον κινηματογράφο το 2016, με την ταινία «Kan Parası». Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2017, στη σειρά «Savaşçı». Το 2019 πήρε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Hercai» και στην ταινία «Şuursuz Aşk».

osman100942

Διακρίσεις στο γυαλί

Η 30χρονη ηθοποιός έχει αρκετές διακρίσεις στην καριέρα της, όπως το Βραβείο Golden Butterfly (Καλύτερη Ηθοποιός της Χρονιάς), το Βραβείο Ανερχόμενου Αστέρα και το Βραβείο Χρυσής Παλάμης. Το πιο πρόσφατο είναι αυτό της Καλύτερης Ηθοποιού Τηλεοπτικής Σειράς για το «Destan», το οποίο κέρδισε το 2022. Εργάζεται παράλληλα και ως μοντέλο στα social media, όπου έχει επαγγελματικές συνεργασίες με αρκετά επώνυμα brands. Ο κόσμος δείχνει να την αγαπάει σε μεγάλο βαθμό, αφού μετρά πάνω από 4.000.000 ακολούθους στο Instagram.

osman100941

Τσεντί και Εμπρού είναι παντρεμένοι από τον Ιούλιο του 2022, ενώ γνωρίστηκαν το 2020 στο Αλακάτι. Το νεαρό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Σκόπια, χώρα από την οποία κρατούν οι ρίζες του νέου σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα, μάλιστα, με τουρκικά δημοσιεύματα, ο διεθνής αθλητής και πρώην ΝΒΑερ έφερε από τις ΗΠΑ μια Lamborghini αξίας 1.000.000 δολαρίων, προκειμένου να μετακινηθεί η νύφη την ημέρα του γάμου τους στην εκκλησία. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και η Εμπρού δεν αφήνει στιγμή τον καλό της, όπου κι αν αυτός αγωνίζεται. Είτε στις ΗΠΑ είτε πλέον στην Ελλάδα.

Τον Αύγουστο του 2022 η Ελλάδα είχε αντιμετωπίσει την Τουρκία για το Τουρνουά Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ, γήπεδο όπου ήδη είναι το «σπίτι» τους. Το νεόνυμφο, τότε, ζευγάρι είχε ταξιδέψει μαζί στη χώρα μας, με την 30χρονη ηθοποιό να αναστατώνει το γήπεδο με την παρουσία της. Οι δυο τους πέρασαν, μάλιστα, μέρος των διακοπών τους σε Τουρκία και Ελλάδα, προτού ακολουθήσει μια ολιγοήμερη απόδραση στις Σεϊχέλες για τον μήνα του μέλιτος.

osman10094

Εναν μήνα μετά την επίσκεψή τους στην Ελλάδα η Σαχίν είχε προκαλέσει σάλο με μια δημοσίευσή της. Η Εθνική Τουρκίας αποκλείστηκε στην παράταση από τη Γαλλία στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ 2022 και κανείς στην ομάδα της χώρας της δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε το εισιτήριο για την οκτάδα. Ο Οσμάν ήταν ο μοιραίος παίκτης του αγώνα. Επειτα από το φινάλε του αγώνα, ο συμπαίκτης του Μπουγκραχάν Τουντσέ έκανε δηλώσεις, μιλώντας για «κατόρθωμα» του Οσμάν. Η σύντροφος του Τουντσέ, επίσης ηθοποιός, Εντά Ετσέ, έκανε unfollow τη φίλη της και τα σκανδαλοθηρικά μέσα της χώρας τους μιλούσαν για μεγάλη κόντρα. Η Σαχίν δεν άφησε αναπάντητα τα λόγια για τον σύζυγό της και πόσταρε προσωρινά ένα καυστικό σχόλιο: «Αυτοί που έπαιζαν 10 λεπτά θα πρέπει να είναι ευγνώμονες για την τυχερή τους ημέρα και να ευχαριστούν την ομάδα, ειδικά εκείνους που μπορούν να λιποθυμήσουν από την κούραση».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...