Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Σουξέ, ποτό και... ξύλο - Την κατήγγειλε η νταντά του παιδιού!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η γνωστή τραγουδίστρια Π.Α., έπειτα από καταγγελία που έκανε στις Αρχές η γυναίκα που κρατούσε τα παιδιά της, τις ώρες που εργαζόταν. Η 36χρονη τραγουδίστρια και showwoman, σύμφωνα με την 73χρονη νταντά των παιδιών, είχε χτυπήσει στο πρόσωπο το αγοράκι της, ηλικίας 1,5 έτους, όταν επέστρεψε υπό την επήρεια μέθης από τη δουλειά της.

Η νταντά περιέγραψε από τη δική της σκοπιά όσα συνέβησαν, που οδήγησαν στην καταδίκη της τραγουδίστριας σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και 10 μηνών.. «Ερχόταν μεθυσμένη πολλές φορές. Εκείνη τη μέρα κλοτσούσε την πόρτα και έριχνε μπουνιές. Το παιδί τρόμαξε και έβαλε τα κλάματα. Το πήρα εγώ αγκαλιά και ήρθε και του έδωσε στο πρόσωπο δυο δυνατές σφαλιάρες. Δεν μπορούσα να αμυνθώ και να κάνω κάτι. Και από τη δύναμη του χτυπήματος έφυγε και η πιπίλα. Το έχει χτυπήσει και άλλες φορές, περισσότερο στα πόδια και μπροστά μου πολλές φορές. Με το μαλακό προσπαθούσα να την κατευνάσω. Φοβήθηκα μη γίνει τίποτα χειρότερο και έκανα την καταγγελία. Φοβήθηκα και για μένα. Δεν αισθάνομαι τύψεις. Μπορεί να το γλίτωσα και από τα χειρότερα» είπε η 73χρονη στο newsit.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια επικαλείται όσους τη γνωρίζουν για το πώς είναι ως μητέρα και δίνει άλλη εκδοχή. «Ούτε μεθυσμένη ήμουν ούτε τίποτα. Η ιατροδικαστική έδειξε ότι το παιδί χτυπήθηκε από την πιπίλα στο πιγουνάκι του. Είχε από την πιπίλα έναν ερεθισμό, μια κοκκινίλα. Δεν μου το έδινε το μωρό στην αγκαλιά μου, δεν με άφηνε να το ταΐσω». Η ίδια αποδίδει την καταγγελία σε εκβιασμό. «Η γυναίκα αυτή μου είχε ζητήσει ένα χρηματικό ποσό, περίπου 1.000 ευρώ, για προσωπικούς λόγους. Εγώ το αρνήθηκα και, εμμέσως πλην σαφώς, με εκβίασε. Αλλαξε δραματικά η συμπεριφορά της. Με κατήγγειλε ότι χτύπησα το παιδί. Ηρθε η Αστυνομία, έγιναν βίαιοι μαζί μου και μου έβαλαν χειροπέδες. Ο μεγάλος μου γιος φώναζε να με αφήσουν» είπε.

Η Π.Α. πριν από λίγα χρόνια είχε βρεθεί πάλι στο επίκεντρο, καθώς είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό από θαμώνα κέντρου στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόταν Ο πελάτης, την ώρα που έκανε διάλειμμα, στο μπαρ του κέντρου τής επιτέθηκε με κλοτσιές και γροθιές στο πρόσωπο. Μάλιστα, όπως είχε πει, τον δράστη τον αντίκριζε πρώτη φορά στη ζωή της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...