Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Αννα Ρεζάν: Η Ελληνίδα ηθοποιός στο πλευρό του υποψήφιου για Οσκαρ Ερικ Ρόμπερτς στη σειρά «Great Kills»

Μια Ελληνίδα στο «Great Kills» συμπράττει με τον υποψήφιο για Οσκαρ Ερικ Ρόμπερτς. Ο λόγος για την Αννα Ρεζάν, ηθοποιό, τραγουδίστρια και σκηνοθέτιδα, η οποία άρχισε την καριέρα της από τα τηλεοπτικά σίριαλ «Γιούγκερμαν» και «Ματωμένα Χώματα», για να πρωταγωνιστήσει αργότερα στην κινηματογραφική κωμωδία του Νίκου Ζερβού «Show Bitch», με τους Δημήτρη Πουλικάκο και Ρένο Χαραλαμπίδη, και να ανοίξει έπειτα… τα φτερά της στο εξωτερικό, επιτυγχάνοντας σημαντικές συνεργασίες.

anna12094

Επαιξε με τον Ρομπέρτο Μπενίνι στην ταινία «La Commedia Di Amos Poe», συμμετείχε ως guest στις σειρές «The Good Wife» και «Η Εμιλι στο Παρίσι», σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ «My People» που αφορά το Ολοκαύτωμα και την Εθνική Αντίσταση, και παρουσιάστηκε φέτος στο Λος Αντζελες, αποσπώντας βραβεία. Αυτή την περίοδο η Αννα Ρεζάν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και συμπρωταγωνιστεί με τον Ερικ Ρόμπερτς στη δεύτερη σεζόν του σίριαλ «Great Kills», μια επιτυχημένη κωμωδία για ένα συνεργείο οπερατέρ που ακολουθεί έναν εκτελεστή!

anna12094 k
Η Αννα Ρεζάν με τον Ερικ Ρόμπερτς

Ο αδερφός της Τζούλια Ρόμπερτς θεωρείται ζωντανός θρύλος του Χόλιγουντ, με 725 συμμετοχές στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. «Γνωριστήκαμε πριν από κάποια χρόνια, όταν έπαιζα στη σειρά “The Good Wife” στη Νέα Υόρκη. Γίναμε φίλοι και μου ζήτησε να συμμετέχω και εγώ στη σειρά “Great Kills” σε ένα ρόλο-έκπληξη» δήλωσε η Αννα Ρεζάν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Gala». «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω σε γύρισμα που οργανώνει κάποιος άλλος (γέλια). Πόσω μάλλον όταν μαέστρος σε αυτή τη σειρά είναι ο σπουδαίος Τζέιμς Μαρεντίνο!» πρόσθεσε η βραβευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτις.

anna120942

Οσο για το κομμάτι της μουσικής, η Αννα Ρεζάν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζω τη μουσική συνεργασία με τον Taavi Vartia, που ονομάζεται “The Viking’s of the Aegean”, και ετοιμάζω κάποια καινούργια τραγούδια με τον αγαπημένο φίλο και σπουδαίο συνεργάτη, Ελληνοαυστραλό, βραβευμένο με Grammy, συνθέτη Ανδρέα Γιατράκο της Sonar Music. Επίσης θα βρίσκομαι για κάποιο διάστημα και στην Ελλάδα, γιατί συμμετέχω σε κάποιες καινούργιες τηλεοπτικές σειρές». Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, η οποία συνδέεται συγγενικά με την αείμνηστη δημοσιογράφο Μαρία Ρεζάν (ήταν αδελφή του παππού της), έκανε το φετινό καλοκαίρι μερικές ημέρες διακοπές στην όμορφη Καλαμάτα, προτού επιστρέψει στην Αμερική για τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις της.

anna120941

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...