Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου χώρισε από τον σύντροφό της Marlone

Το σίριαλ «Ερωτας φυγάς» στο οποίο έπαιζε αποδείχθηκε προφητικό

Χωρισμός λίγο πριν από τα «εγκαίνια» του «Grand Hotel». Μια από τις πρωταγωνίστριες της καινούργιας φιλόδοξης σειράς εποχής του ΑΝΤ1, η Γιολάντα Καλογεροπούλου, η οποία ζούσε τα προηγούμενα χρόνια στο Λονδίνο και είναι κουμπάρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, βίωσε το τελευταίο διάστημα μια μεγάλη αλλαγή στην προσωπική της ζωή.

kalogeropoulou13094

Συγκεκριμένα, η κούκλα ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή πέρυσι μέσω του σίριαλ «Ερωτας φυγάς», και ο πρώην, πλέον, σύντροφός της Marlone Geissmann, που μοιράζει την καταγωγή του ανάμεσα στην Καραϊβική και τη νότια Γαλλία, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη, αποφάσισαν από κοινού να μην ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως είχαν προγραμματίσει.

kalogeropoulou130941

Οι λόγοι που τους οδήγησαν στην παραπάνω κίνηση δεν έχουν γίνει γνωστοί, καθώς η Γιολάντα Καλογεροπούλου κρατά γενικά χαμηλό προφίλ στην ιδιωτική της ζωή. Οπως σημειώθηκε, ωστόσο, από το περιβάλλον της, αφού διέρρευσε χθες η είδηση για την ακύρωση του γάμου της, οι σχέσεις της με τον Marlone Geissmann, με τον οποίο γνωρίστηκε στη Μύκονο και έπειτα έζησαν μαζί για ένα διάστημα στη βρετανική πρωτεύουσα, παραμένουν αρμονικές, με τη δίχρονη κορούλα τους να αποτελεί τη βασική προτεραιότητα και των δύο.

kalogeropoulou130942

Η Γιολάντα διατηρεί στενή φιλία τόσο με τη Χριστίνα Μπόμπα όσο και με την αδελφή της Ελίνα. Η εν λόγω φιλία, μάλιστα, επισφραγίστηκε με κουμπαριά, καθώς η ηθοποιός βάφτισε μια από τις δίδυμες κόρες της Χριστίνας και του Σάκη Τανιμανίδη. Οσο για το «Grand Hotel», η Γιολάντα Καλογεροπούλου υποδύεται μια καμαριέρα, την Ελένη, συνάδελφο και πρώην συγκάτοικο της Βασιλικής, αδερφής του Πέτρου (Γ. Κουκουράκης), που εξαφανίζεται στην αρχή της ιστορίας.

Η Ελένη, παρόλο που είναι από έναν φτωχό συνοικισμό της Ελευσίνας και μεγάλωσε μέσα στην ανέχεια, είχε πάντοτε φιλοδοξία να αλλάξει τη μοίρα της. Ηξερε δε ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει για το καταφέρει αυτό: μέσω κάποιου πλούσιου άντρα. Ετσι, ρίχνει τα ερωτικά δίχτυα της στον Ρήγα (Γ. Γεροντιδάκης) και προς στιγμήν πείθεται ότι θα αφήσει την κόρη της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου και αρραβωνιαστικιά του Αλίκη (Κ. Χάσκα) για χάρη της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...