Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος κάνει πρόβες για… ζεϊμπεκιά σε...

Ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο; Κι όμως, ναι, θα το απολαύσουμε...

Το σχέδιο «βομβητές του Ισραήλ σε μέλη της Χεζμπολάχ»

Ενώ σήμερα αναμένεται το διάγγελμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ...

Τούρκος κακοποίησε σεξουαλικά τουρίστρια σε hostel χρησιμοποιώντας google translate

Σε εφιάλτη εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας 24χρονης τουρίστριας από...

Φουντώνει η κόντρα του Λύτρα με την Πολυζωγοπούλου για την κόρη τους, τις μπουνιές και τα «ορφανά» 28.000 ευρώ

«Γελάει ο κόσμος»

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας και η εν διαστάσει σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου επιδίδονται σε δημόσια αντιπαράθεση με «βολές» εκατέρωθεν, με αφορμή την επικοινωνία του ποινικολόγου με την ανήλικη κόρη του, παραμένει άλυτος γρίφος η προέλευση των 28.000 ευρώ που εντοπίστηκαν κρυμμένα σε ντουλάπα του πολυτελούς σπιτιού του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού στα βόρεια προάστια!

lytras2064 ken
Λύτρας, Πολυζωγοπούλου στα μπουζούκια όταν έδειχναν ότι όλα μεταξύ τους είναι ρόδινα

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, έπειτα από αναφορές στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και κάποια μηνύματα που έγραφαν ότι στο σπίτι όπου διέμεναν ο 52χρονος δικηγόρος με τη σύζυγό του υπήρχαν μετρητά, με εντολή εισαγγελέα διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα. Στο πλαίσιο αυτό, μετά την προφυλάκιση του ποινικολόγου στις Φυλακές Κορυδαλλού, αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν εφόδους στη μεζονέτα του πρώην ζευγαριού, στο σπίτι της πρώτης συζύγου του δικηγόρου, στο πατρικό σπίτι του, στο γραφείο του, μέχρι και στα αυτοκίνητα των δύο πρώην συζύγων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της έρευνας στο χλιδάτο σπίτι του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου διαπιστώθηκε ότι το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού ήταν άδειο. Ωστόσο, στη συνέχεια οι «Ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας ανακάλυψαν «λαβράκι», καθώς εντόπισαν κρυμμένα ανάμεσα σε ρούχα 28.000 ευρώ, τα οποία κατέσχεσαν.

lytras19644

Στο Παρακαταθηκών

Οπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τα κατασχεμένα χρήματα κατέληξαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, έως ότου οι κάτοχοί τους δικαιολογήσουν την προέλευσή τους. Ωστόσο, πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν πως ούτε ο Απόστολος Λύτρας ούτε η δικηγόρος σύζυγός του έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής για να τα διεκδικήσουν και να δώσουν εξηγήσεις. Πάντως, σε δηλώσεις του ο προβεβλημένος στα μίντια ποινικολόγος ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει το παραμικρό σχετικά με το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο σπίτι του.

lytras18645

Παράλληλα, τόνισε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη μικρότερη κόρη του, την οποία δεν έχει δει ακόμη από κοντά. Οπως έγινε γνωστό, μίλησαν σε ανοιχτή ακρόαση, υπό την παρουσία συγγενικού προσώπου από το περιβάλλον της εν διαστάσει συζύγου του, προχθές το πρωί. «Εμένα με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή η υγεία της μικρής μου κόρης, η οποία είναι ένα παιδάκι σε μικρή ηλικία και έχει υποστεί σοκ, και είναι φυσιολογικό» δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας και άφησε αιχμές εναντίον του δικηγόρου της εν διαστάσει συζύγου του Θέμη Σοφού, χωρίς να τον κατονομάζει, λέγοντας ότι γελάει ο κόσμος με όσα είχε πει στο παρελθόν, ότι δηλαδή ο ίδιος έριξε 30 μπουνιές στη σύζυγό του.

«Ενας άνθρωπος, όταν σηκώνει το χέρι του, πρέπει να τιμωρείται. Δεν πρόκειται να πω πουθενά ότι δεν το έχω μετανιώσει… Εχει, όμως, μεγάλη διαφορά όταν ακούγεται ότι έριξα 30 μπουνιές και κάτι τέτοιες αηδίες. Αυτό είναι προς χάρη εντυπωσιασμού» είπε ο αποφυλακισμένος ποινικολόγος, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει αίτηση με την οποία θα ζητήσει να βλέπει την κόρη του κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

lytras1964 ke

«Πόσες μπουνιές απαιτούνται για να είναι κακοποιητής;»

Αμεση ήταν η απάντηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στις δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του! Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι αποκρούει μετά βδελυγμίας τους χαρακτηρισμούς του Απόστολου Λύτρα και τις αναφορές του περί «δήθεν παρεμπόδισης» της επικοινωνίας του με το παιδί τους, ενώ αναρωτήθηκε πόσες μπουνιές απαιτούνται για να είναι κάποιος κακοποιητής.

«Αποκρούω μετά βδελυγμίας τους χαρακτηρισμούς του πρώην συζύγου μου και τις αναφορές του περί της δήθεν παρεμπόδισης της επικοινωνίας του με το τέκνο μας. Εχω αναφέρει προς πάσα κατεύθυνση ότι αποκλειστικός γνώμονας των αποφάσεών μου μετά τη βάναυση χειροδικία του εναντίον μου, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό μου, πρόσφορο διακινδύνευσης της ζωής μου, είναι η ορθή ψυχοσωματική ανάπτυξη της κόρης μου.

lytras17074

Δηλώσεις του πρώην συζύγου μου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα απαντηθούν δεόντως και με τις νόμιμες διαδικασίες» αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση, σε άλλο σημείο της οποίας τονίζεται: «Εάν ο προβληματισμός του πρώην συζύγου μου είναι πόσες μπουνιές μού έριξε, αν είναι 10, 20 ή 30, ή εάν “γελά ο κόσμος”, όπως δήλωσε, είναι ένα ερώτημα που χρήζει μάλλον άλλου είδους διερεύνησης, που άπτεται της ιατρικής επιστήμης, της κοινωνιολογίας ή της εγκληματολογίας. Πόσες μπουνιές απαιτούνται, άραγε, κατ’ αυτόν για να είναι κακοποιητής; Ως έχουσα την επιμέλεια της κόρης μας, ήδη δυνάμει δικαστικής απόφασης, δηλώνω τη ρητή αντίθεσή μου σε οιαδήποτε δημόσια αναφορά του στο παιδί».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Νίκος Παππάς: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χώρισε από την «Τζέσικα Ράμπιτ» του Open!

Η λαϊκή φράση «καρδιά αγκινάρα» ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Ο Χρήστος Χολίδης μετά της συζύγου στο κέντρο της Αθήνας

Σχεδόν τρία χρόνια μετράει η σχέση του Χρήστου Χολίδη...

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...