Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλα έτοιμα για να χορέψουν τον «Ησαΐα» η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο...

Γάμος με δόξες και τιμές, αντάξιος των βασιλικών γάμων...

Η τρυφερή φιλία του Κούρκουλου jr με τη Σοφιάνα του «Survivor»

Μια τρυφερή φιλία φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανθίζει...

Η Μαρία Ψάλτη στέκεται στο πλευρό του Σεφερλή, κατακεραυνώνοντας όσους τον έχουν...

Ο ανελέητος πόλεμος που έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές...

Μπουρλότο στην οικογένεια επιφανούς άρχοντα της Τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο από τον...

Της... Πόπης στην Ηπειρο με άρχοντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

Η τρυφερή φιλία του Κούρκουλου jr με τη Σοφιάνα του «Survivor»

Viral «κλικ»

Μια τρυφερή φιλία φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανθίζει ανάμεσα στον Φίλιππο Κούρκουλο και τη Σοφιάνα Αβραμάκη. Η 29χρονη φυσικοθεραπεύτρια, η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσω της συμμετοχής της στο «Survivor» του 2022, προχώρησε στην ανάρτηση μιας σειράς φωτογραφιών στον λογαριασμό της στο Instagram, που «συμπυκνώνουν» τις καλοκαιρινές διακοπές που απόλαυσε φέτος.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και μια φωτογραφία με τον 26χρονο γιο της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου. Στο «κλικ», που, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε το ενδιαφέρον του διαδικτυακού κοινού και έγινε viral, ο Φίλιππος φαίνεται να έχει στην αγκαλιά του τη Σοφιάνα και να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο, ενώ εκείνη απαθανατίζει τη στιγμή με το κινητό της έχοντας «ζωγραφισμένο» στο πρόσωπό της το χαμόγελο της ευτυχίας.

kourkoulos200941

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η ίδια δεν έκανε tag το όνομα του φίλου της στο post ούτε έγραψε κάτι για εκείνον στη λεζάντα. Το μόνο που σημείωσε δίπλα στις φωτογραφίες που κοινοποίησε ήταν η τοποθεσία όπου βρέθηκαν μαζί: τα Κουφονήσια. Το τρυφερό στιγμιότυπο, που δείχνει, αν μη τι άλλο, μια οικειότητα μεταξύ τους, τραβήχτηκε όντως κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα Κουφονήσια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους μετά συνέχισαν τις διακοπές τους με κοινή παρέα στα Χανιά. Κατά την παραμονή τους στην Κρήτη, τον Δεκαπενταύγουστο, εθεάθησαν μαζί σε εξόδους να περνούν όμορφα, απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου. «Διασκέδασαν σε πολύ γνωστό μπαρ στο κέντρο της πόλης των Χανίων και δεν έλειπαν τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσά τους» δήλωσε στο ΤLife άνθρωπος που είδε στην Κρήτη την πρώην συμμετέχουσα στο reality επιβίωσης και τον Φίλιππο Κούρκουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα μέσα του καλοκαιριού η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε μιλήσει σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Summer’s Cool», όπου είχε αποκαλύψει -εμμέσως, πλην σαφώς- ότι δεν είναι single. «Το αν είμαι μόνη ή όχι δεν έχει να κάνει με την αποχή από τα social, είναι σε φάσεις. Αλλά δεν είμαι μόνη» είχε δηλώσει τότε η πρώην παίκτρια του «Survivor», με πανελίστα της εκπομπής να σχολιάζει με νόημα: «Λάμπει το κορίτσι, ρε παιδιά!» Λέτε να λάμπει εξαιτίας του Φίλιππου; Το μέλλον θα δείξει αν η τρυφερή φιλία που τους συνδέει θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Στη γειτονιά των αγγέλων ο συνθέτης Αλέξης Παπαδημητρίου!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε...

Άγριο «κράξιμο» σε Ταμπακάκη για τους γκέι καουμπόηδες

Ακραία ομοφοβικά σχόλια δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με αφορμή...

Κοκάκιας και αλκοολικός ο πρίγκιπας της Νορβηγίας

Ο πιο διαβόητος πρίγκιπας της Νορβηγίας αναγκάστηκε να ομολογήσει...