Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Η υπαξιωματικός των ΟΥΚ Γεσθημανή Κουτούζογλου θα λογοδοτήσει στο Στρατοδικείο για την...

Εσπευσμένα από τον Αγιο Δομίνικο και τις παραλίες του...

Ντάνος στο Ηρώδειο μετά της συζύγου

Κοσμική έξοδος στο Ηρώδειο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και...

Η Κορινθίου για τον χωρισμό από τον Αϊβάζη και την… τυροπιτούλα

Δεν πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο! Η Μαρία Κορινθίου, καλεσμένη...

Μαζί στον Λυκαβηττό Φιντιρίκος και Νικολαΐδη για τα 30 χρόνια της Βανδή

«Βασίλη, σε ευχαριστώ όπου κι αν είσαι» είπε για...

Η υπαξιωματικός των ΟΥΚ Γεσθημανή Κουτούζογλου θα λογοδοτήσει στο Στρατοδικείο για την εμφάνισή της στο «Survivor»

Δεν της είχαν πει... ΓΕΣ

Εσπευσμένα από τον Αγιο Δομίνικο και τις παραλίες του «Survivor» στη Θεσσαλονίκη κλήθηκε να επιστρέψει η υπαξιωματικός των ΟΥΚ Γεσθημανή Κουτούζογλου προκειμένου να λογοδοτήσει στο Στρατοδικείο για την εμφάνισή της στο reality παιχνίδι επιβίωσης.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας της Γεσθημανής Κουτούζογλου. Επικαλούμενη το απόρρητο της διαδικασίας και τη δέσμευση του συμβολαίου που έχει υπογράψει για τη συμμετοχή της στο reality, η υπαξιωματικός του Στρατού δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει επιστρέψει από το βράδυ του Σαββάτου και να παρέστη χθες το πρωί ενώπιον του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης για παροχή εξηγήσεων.

gesthimani230941
Στο «Survivor» με τον Γιώργο Λιανό

Η υπαξιωματικός των ΟΥΚ Γεσθημανή Κουτούζογλου οργανικά υπάγεται στη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Η 36χρονη φέρεται ότι δεν έχει ζητήσει από το ΓΕΣ άδεια για να συμμετάσχει στο «Survivor», ούτε έχει για την έξοδό της από τη χώρα. Από το ΓΕΣ άρχισε η διαδικασία άσκησης πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος της. Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι ισχύουν όσα τής αποδίδονται, τότε θα της ασκήσει ποινική δίωξη και βάσει των διατάξεων βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της λιποταξίας εκτός Ελλάδας.

gesthimani23094
Με τη στρατιωτική στολή της

Ο εισαγγελέας του Στρατοδικείου θα αποφανθεί αν συντρέχουν λόγοι απόταξης της υπαξιωματικού από τις Ενοπλες Δυνάμεις, ενώ μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος η Γεσθημανή Κουτούζογλου θα επιστρέψει στη μονάδα της. Η οικογένεια της υπαξιωματικού των ΟΥΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου της Μαριέτας Μωραΐτη, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Διευκρινίζεται ότι η κυρία Κουτούζογλου έχει ασκήσει τα δικαιώματα που κατά την αντίληψή της παρέχει η κείμενη νομοθεσία στο σύνολο του μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού, ενώ η τελική κρίση περί της νομιμότητας των ενεργειών της ανήκει αποκλειστικά στα αρμόδια όργανα και δεν μπορεί να είναι αντικείμενο σχολιασμού από τρίτα πρόσωπα, τα οποία εκ των πραγμάτων δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τα στοιχεία της υπόθεσης».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη...

Η τρυφερή φιλία του Κούρκουλου jr με τη Σοφιάνα του «Survivor»

Μια τρυφερή φιλία φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανθίζει...

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Βασίλης Λαζαρίδης

Ξανά στην τηλεόραση ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Βασίλης...