Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Σεφερλής θα κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων αυτών που σπιλώνουν την τιμή...

Mε αγωγές θα απαντήσει ο Μάρκος Σεφερλής σε αυτούς...

Ρομά έκαναν άνω κάτω το ανοιχτό πανηγύρι του Δήμου Κορυδαλλού

Σε ξύλο μετά παραδοσιακής... μουσικής εξελίχθηκε προχθές το βράδυ...

Έτοιμο να κυκλοφορήσει το πρώτο βιβλίο της Εριέττας Κούρκουλου

Το συγγραφικό ντεμπούτο της θα κάνει η Εριέττα Κούρκουλου...

Ο Mr Onirama στη λίστα για παρουσίαση του «The Voice»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μπήκε δυνατά στη μάχη για να...

Ο Σεφερλής θα κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων αυτών που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή του

Κατά Μάρκον... αγωγές

αγωγές θα απαντήσει ο Μάρκος Σεφερλής σε αυτούς που συκοφαντούν τη δουλειά του χωρίς να την έχουν δει καν! Τη δική του απάντηση για πρώτη φορά μετά τον «πόλεμο» που δέχτηκε από το μεγαλύτερο μέρος των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης θέλησε να δώσει ο Μάρκος Σεφερλής μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου.

lampatos seferlis200343

Ο δημοφιλής κωμικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κινηθεί νομικά, καθώς υπάρχουν άτομα από τα ΜΜΕ που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή του αλλά και την επίπονη εργασία που κάνει στο Δελφινάριο στη σάτιρα και την επιθεώρηση.

seferlis10113

«Εννοείται ότι με έχουν θίξει όλα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό, γιατί όλα αυτά που λέγονται ότι είμαι ομοφοβικός δεν είναι κριτική στη δουλειά μου, όπως ισχυρίζονται, γιατί τη δουλειά μου δεν την έχουν δει, άρα δεν μπορούν να την κρίνουν. Τη δουλειά μου μπορεί να την κρίνει μόνο ο κόσμος, το κοινό όλων των ηλικιών, που έρχεται κάθε βράδυ και γεμίζει το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια. Ολο αυτό που γίνεται είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου ακόμα μία φορά με ψευδείς, συκοφαντικούς, υβριστικούς, δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς, τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει και η κυρία Ελενα Ακρίτα και για τους οποίους καταδικάστηκε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω. Τόσα χρόνια υπομένω, ακούω όλα αυτά που λέγονται, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος» είπε ο αγαπητός ηθοποιός και συνέχισε:

Αδυναμία

«Χρόνια τώρα με παροτρύνουν οι φίλοι και οι θαυμαστές μου να βγω και να μιλήσω. Και επειδή δεν το έκανα, αυτό έδειχνε λίγο αδυναμία και φόβο που δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους και να τους κάνω το χατίρι να μιλάνε για μένα και να παρατείνεται όλη αυτή η ιστορία με τον Μάρκο Σεφερλή, που όλοι ξέρουμε τα οφέλη που έχουν όλοι αυτοί οι οποίοι ασχολούνται μαζί του. Αρα, λοιπόν, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κινηθώ, ακόμα μία φορά, νομικά, όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και έχω δικαιωθεί σε όλες τις υποθέσεις μου.

seferlis11094

Ηδη έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον όλων εκείνων που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά και εναντίον όλων εκείνων που δίνουν βήμα σε κάποιους άλλους να βγουν και να πουν το οτιδήποτε ψευδές, υβριστικό και δυσφημιστικό για μένα» απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής για τον λόγο που αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να προχωρήσει σε αγωγές. Από το στενό περιβάλλον του Μάρκου Σεφερλή πληροφορηθήκαμε ότι όλη αυτή η πίεση που ασκεί το μιντιακό σύστημα της πρωινής ζώνης για να πάει καλεσμένος στις εκπομπές τους για λόγους τηλεθέασης τον έχει στενοχωρήσει βαθύτατα. Από την άλλη μεριά, ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, ο οποίος συνεργάζεται μαζί του, δεν του έκανε ποτέ κάποια παρατήρηση σχετικά με το σατιρικό σκετς που έχει στο Δελφινάριο για τον Ελβετό τραγουδιστή Νemo.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη...

Η τρυφερή φιλία του Κούρκουλου jr με τη Σοφιάνα του «Survivor»

Μια τρυφερή φιλία φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανθίζει...

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Βασίλης Λαζαρίδης

Ξανά στην τηλεόραση ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Βασίλης...