Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Τιμωρός»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00, με διπλό επεισόδιο!

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha κάνει πρεμιέρα απόψε το...

«Οπου γάμος και χαρά» ο Κασσελάκης… πρώτος

Αυτοί οι περίφημοι «κασσελίστας» με κλειστά τα μάτια και...

Κώστας Τασιόπουλος: Δάκρυα για τον «ήρωα» με τα κουπιά

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στους κατοίκους της Καρδίτσας η είδηση...

Ο Σεφερλής θα κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων αυτών που σπιλώνουν την τιμή...

Mε αγωγές θα απαντήσει ο Μάρκος Σεφερλής σε αυτούς...

«Οπου γάμος και χαρά» ο Κασσελάκης… πρώτος

Dolce vita εν μέσω «κόλασης» στον ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοί οι περίφημοι «κασσελίστας» με κλειστά τα μάτια και τα αυτιά κυκλοφορούν; Ιδού το ερώτημα, που θέτουν οι νυν και οι πρώην σύντροφοί τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιοι να παλεύουν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής να βρεθεί άκρη με τις εκλογές στο κόμμα τους κι ο τέως πρόεδρος, στον οποίο «πιστεύουν σαν Θεό», να διασκεδάζει σε γάμο στη Βουλιαγμένη, αδιαφορώντας και γι’ αυτούς, αλλά και για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ…

  • Aπο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο Στέφανος Κασσελάκης, δυστυχώς για εκείνους, τους περίφημους «κασσελίστας» δηλαδή, που πλέον είναι μειοψηφία στο κόμμα, όπως απέδειξε η τελευταία Κεντρική Επιτροπή, συνεχίζει τα ταξίδια, τα γεύματα, τα δείπνα και τις διασκεδάσεις, παρά το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον «τιμώρησε» για όλα αυτά.

kasselakis230941
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ ανάμεσα στους νεονύμφους και φίλους τους

Δεν κατάλαβε απολύτως τίποτε… Εχει αφήσει ακόμα και αυτούς που τον υποστηρίζουν μετά μανίας να περιμένουν τις αποφάσεις του εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ ο ίδιος απλά περνάει καλά. Στον γάμο, λοιπόν, της Μαρίας Γανιάρη και του Γιάννη Λυμπουσάκη, στο Καβούρι, εθεάθη ο έκπτωτος Κασσελάκης, την ώρα που συνεδρίαζε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

kasselakis23094
Μαρία Γανιάρη και Γιάννης Λυμπουσάκης στον γαμήλιο χορό τους

Και όχι μόνον αυτό, αλλά ήταν ευδιάθετος, άνετος και ωραίος, με τον Τάιλερ δίπλα του. Και δεν έμεινε μόνο στη γαμήλια τελετή, αλλά πήγε και στο πάρτι που έκανε το ζευγάρι στη λίμνη Βουλιαγμένης και φωτογραφήθηκε με τους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου. Ακουσε και τον Γιώργο Παπαδόπουλο που τραγούδησε και πέρασε μια ωραία βραδιά. Κατά τα άλλα, οι σύντροφοί του περιμένουν να μιλήσει ο «μεσσίας της Αριστεράς», για το αν θα θέσει υποψηφιότητα για αρχηγός ξανά… του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, αρκετοί πίστευαν ότι άρχισε προεκλογικές περιοδείες, ενώ απλώς ταξίδεψε, όπως λένε οι πληροφορίες, στην Ιταλία και επιστρέφοντας από Ηγουμενίτσα προφανώς έκανε και μια βόλτα στην Αρτα. «Οπου γάμος και χαρά» ο Στέφανος Κασσελάκης… πρώτος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη...

Η τρυφερή φιλία του Κούρκουλου jr με τη Σοφιάνα του «Survivor»

Μια τρυφερή φιλία φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανθίζει...