Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο οργανισμός της Μαρινέλλας δίνει μάχη για να ξεπεράσει το εγκεφαλικό επεισόδιο

Με τα εικοσιτετράωρα να περνούν και να φαίνονται βουνό...

Περιπέτεια υγείας και για τον Νίκο Μουτσινά

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», στο ίδιο νοσοκομείο...

Σύλβια Παπαδάκη: Συνελήφθη η Playmate 2008 – Η δικαστική απόφαση για την...

Πασαρέλα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με......

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι προσπάθειες που καταβάλετε για να εξελιχθούν τα...

Ο οργανισμός της Μαρινέλλας δίνει μάχη για να ξεπεράσει το εγκεφαλικό επεισόδιο

Γολγοθάς

Με τα εικοσιτετράωρα να περνούν και να φαίνονται βουνό στα πιο κοντινά πρόσωπα της Μαρινέλλας, χωρίς ωστόσο να σηματοδοτούν κάποια εξέλιξη στην υγεία της ιέρειας του ελληνικού πενταγράμμου, η Μαρινέλλα εξακολουθεί να βρίσκεται στον θάλαμο της Εντατικής του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία».

marinella300941

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η μεγάλη τραγουδίστρια. Οπως έγινε γνωστό την Κυριακή (29/9), η Μαρινέλλα δεν έχει διασωληνωθεί και έχει επαφή με το περιβάλλον. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μίλησε στην ΕΡΤ σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας: «Πλέον είμαστε στο τέταρτο 24ωρο. Είναι σημαντικό ότι δεν είχε κάποια σοβαρή επιπλοκή. Είναι υπέρ της ασθενούς ότι πέρασαν τα πρώτα 24ωρα χωρίς επιπλοκές, αλλά χρειάζονται πολλά 24ωρα ακόμα για να δούμε την πορεία της. Απεικονιστικά θα δείξει πλέον πώς πάνε τα πράγματα. Αυτήν τη στιγμή με τη φαρμακευτική αγωγή έχει σταθεροποιηθεί, μετά θα δουν οι γιατροί πώς θα εξελιχθεί, αν απορροφάται το αιμάτωμα. Το ότι δεν έχει διασωληνωθεί είναι υπέρ. Το ότι έχει επαφή με το περιβάλλον είναι υπέρ. Επειδή τέτοια περιστατικά είναι δύσκολα και βαριά, χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος».

marinella30094
Το ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία» στην Εντατική του οποίου νοσηλεύεται η Μαρινέλλα

Στη συνέχεια η κυρία Παγώνη εξήγησε: «Αυτήν τη στιγμή δίνει έναν αγώνα ο οργανισμός της. Τα εγκεφαλικά επεισόδια, ειδικά τα αιμορραγικά, είναι τα πιο σοβαρά. Τα ισχαιμικά είναι τα πιο ελαφρά. Είναι μια πολύ βαριά κατάσταση, γι’ αυτό και στα δύο ανακοινωθέντα η λέξη κρίσιμη είναι η σωστή, που πρέπει να μπαίνει. Δεν ξέρουμε ακόμα πώς θα εξελιχθεί και δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι. Συνήθως περιμένουμε τα τρία εικοσιτετράωρα και μετά βλέπουμε αν υπάρχει επιπλοκή. Πιστεύω ότι με βάση τα δεδομένα που έχουμε τώρα από την κλινική της κατάσταση τα πράγματα είναι σταθερά. Αυτό είναι πολύ καλό σημάδι για οποιονδήποτε άρρωστο. Οπως επίσης το ότι δεν είναι διασωληνωμένη. Το αρνητικό είναι ότι στα εγκεφαλικά, ειδικά στα αιμορραγικά, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ηλικία. Οσο μεγαλύτερα είναι τα άτομα τόσο ο οργανισμός δεν ανταποκρίνεται γρήγορα και εύκολα».

maaarinella27094 k
Αγκαλιασμένες Μαρινέλλα και Τζωρτίνα σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν στο τραπέζι την εγχειρητική λύση του εγκεφάλου προκειμένου να αποσυμφορηθεί το οίδημα που έχει δημιουργηθεί. Ωστόσο η οικογένεια της μεγάλης ερμηνεύτριας το αρνήθηκε και πάλι, φοβούμενη για άλλες, σοβαρότερες επιπλοκές. Να θυμίσουμε ότι η Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στη σκηνή του Ηρωδείου την περασμένη Τετάρτη σε μια μεγαλειώδη συναυλία προς τιμήν της.

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Μουσικά Σχήματα 2024-2025 – Νυχτερινή Διασκέδαση στην Αθήνα

Ο χειμώνας του 2024-2025 πλησιάζει, και η νυχτερινή Αθήνα...

Ο XXL εφιάλτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου

H μάχη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να χάσει κιλά...

Το ατύχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη με… ποδήλατο που δεν έμαθε κανείς

Τι (sport) κοινό έχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο...