Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025

Οι super stars της Formula 1 δίνουν μάχη για το ποιος έχει...

Την ώρα που μετράμε ημέρες για το επόμενο Γκραν...

Γιώργος Τατάκης: Μεγάλη διεθνής διάκριση για την ελληνική φωτογραφία

Μεγάλη διεθνής διάκριση για την ελληνική φωτογραφία. Ο Γιώργος...

Ο… σαμουράι του Αγίου Ορους!

Σενάριο ταινίας θα μπορούσε να εμπνεύσει η ζωή του...

Καραβάτου από Αύγουστο χειμώνα…

Μεγάλη σπαζοκεφαλιά ή καλύτερα μεγάλος πονοκέφαλος η Κατερίνα Καραβάτου...

O Παρθένης νιώθει… μπαμπάς για τα παιδιά της Κωστοπούλου

«Δεν είμαι ο βιολογικός γονέας, αλλά γονέας είναι κι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά»

«Δεν είμαι ο βιολογικός γονέας, αλλά γονέας είναι κι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά». Την παραπάνω δήλωση έκανε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Παρθένης μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ για τον πρόσφατο γάμο του με τη Βιβή Κωστοπούλου, με την οποία πορεύεται στην προσωπική του ζωή τα τελευταία οκτώ χρόνια και μεγαλώνουν μαζί τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει εκείνη από προηγούμενη σχέση της.

«Δεν είχα αμηχανία ή άγχος για το πώς θα με αποδεχθούν τα παιδιά της συντρόφου μου, γιατί από την πρώτη μέρα “είμαι ο φίλος της μαμάς, που θα με γνωρίσουν τα παιδιά και θα είμαι ο φίλος τους”. Δεν πήγα να αντικαταστήσω κανέναν και εξακολουθώ να μην αντικαθιστώ κανέναν, γιατί ο μπαμπάς τους υπάρχει και είναι πάντα εκεί. Εγώ είμαι ο σύντροφος, πλέον σύζυγος, της μητέρας τους και φίλος, πάντα τα όρια…» είπε αρχικά.

«Δεν με τρόμαξε κάτι. Ηταν διαφορετικές οι αποδοχές των παιδιών. Διαφορετικά με αποδέχθηκε η Ελένη, που είναι πιο μικρή και κορίτσι, διαφορετικά με αποδέχθηκε ο Αγγελος, που είναι πιο μεγάλος και αγόρι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τώρα φτάσαμε στο εξής: Την έδωσαν σε μένα και με παρέδωσε η Ελένη στη μαμά, γιατί έχουμε μια κοινή πορεία πολλών χρόνων πλέον» σχολίασε ο Αλέξανδρος Παρθένης σχετικά με την αποδοχή των παιδιών της Βιβής Κωστοπούλου στο πρόσωπό του.

«Γονέας είναι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά, γιατί περνάει πάρα πολύ χρόνο μαζί τους. Δεν είμαι βιολογικός γονέας, τα μεγαλώνω όμως, αν και δεν ξέρω ποια είναι η σωστή έκφραση που θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει. Δηλαδή πλέον είμαστε οκτώ χρόνια μαζί, μένουμε μαζί, της μικρής είναι περισσότερο απ’ όλα της τα χρόνια και πλέον για τον Αγγελο ζω μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μαζί του απ’ ό,τι είχε περάσει με τον μπαμπά του» κατέληξε το πρώην μοντέλο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν εκεί μέχρι το τέλος

«Λύγισε» ο Ντέμης Νικολαΐδης βλέποντας τη σύντροφό του να...

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Έφυγε πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της

Βαρύ πένθος έπεσε στην οικογένεια της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κουμπάρα με αρχαίο ελληνικό αέρα

Ένα ιδιαίτερο γεγονός βίωσε η δυναμική πρόεδρος της Φωνής...

«Ραγίζει καρδιές» η Ρία Δελούτση για τον αδικοχαμένο γιο της: «Καλή αιωνιότητα ψυχή μου. Δεν θ’ αργήσω»

Η Ρία Δελούτση έζησε μεγάλη επιτυχία παίζοντας στον ελληνικό...

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η αλλαγή στην εμφάνιση λόγω καρκίνου και η στήριξη του Ντέμη

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και...

Ανατροπές στο πάρα πέντε από την αυλαία της χειμερινής σεζόν

Ντόμινο οι εξελίξεις στο μαγικό γυαλί... Η νέα σεζόν...